reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejka.....
Juz po pracy..... o dziwo dobrze mi to zrobiło....bo nafeszerowałam się rano lekami i w pracy przeszło.....Juz w sumie ok.....ale wczoraj masakra wieczorem była.....Poszłam z Polcią do łóżka juz p[o 20.00 oczy mi się kleiły , odpływałam a ta mała żmihjka moja kochana zasnąć nie chciała.....Az się popłakałam z bezsilności a ona razem ze mną :-)
kasiaj - zdrówka dla Fifiego......
BButtrefly - wieki Cie nie było!!!!!
Ita jeszcze raz wielkie gratulacje.....Oby do UK to nie dotarło....Przynajmniej w tym roku!!!!! :-)

Dla Zosieńki i Eryczka
100 lat, 100 lat.....
Niech się Wam spełnią wszelkie marzenia.....

A kreatorce
radości, miłości i samych pogdnych dni w życiu
100 lat kochana.....

Cześć!!! Chciałam się tylko przywitać! Jesteśmy już w domciu... jak się ogarnę to napiszę co i jak!!! Buziaczki :)

MMUUUAAAAAAAA( to buziak) No nareszcie! Już myslałam że do Szwecji pojechaliście cy cóś :):p Kochana Witaj
Lenka- przy biegunce się ogranicza mleczko bo jest za ciężkie poprostu:)
Lizka- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin wczorajszych i imienin!
Kreatorko- HAPI BERFZDEJ TU JU , HAPPI BERFZDEJ TU JU HAPI BERFZDEJ DIR KREATORCIU HAAAAPI BERFZDEJ TUUUUUUUUU JU!
Agi- Super że się lepsiej czujesz a jak Pola??
Buterfly- Kochana brakowało Cię tutaj!!!!!
ITA - GGGRRAATULLACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na razie tyle udało mnie się nadrobić bo dzisiaj jakaś zawrotna prędkośc przy wszystkim mi sie robi i nic nie moge zrobić:) Miedzy innymi smażyłam 7 naleśników przez godzinę i 20 minut- niezle co? Z niczym nie mogę się wyrobić a od 13 dopiero teraz usiadłam:) MISTSUNIU :)

IIIIII OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ZOSIEŃKI ,.ERYCZKA I JAGUSI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!!!!!
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Wam życzenia!!!

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- macie już o roczek więcej!
Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół...

Dziękuję bardzo bardzo za pamięć moim kochanym Korianderce i Perfekcie!!! Ogromniasty buziaczek dla Was!!! :*

A więc... pojechaliśmy w odwiedziny do mojej babci i cioci... tam byliśmy 3 dni... młody był mega grzeczny, nie poznawałam swojego dziecka :) odwiedziły nas moje koleżanki z dawnych czasów ze swoimi dzieciaczkami (córeczkami)... młody był zachwycony w gronie małych laseczek!!! ;) Babcia i ciocia zachwycone, bo już tak długo go nie widziały! Bawiły non stop!!! :) Następnie pojechaliśmy do chrzestnego Damianka do Opola. Załapaliśmy się na weekend Festiwalu Opolskiego ale słuchaliśmy z daleko bo wolnych biletów już nie było. Zaliczyliśmy Zoo... Takie nie duże ale było fajnie. Damian zachwycony szczególnie małpkami!!! :) Potem pojechaliśmy do Wisły... tam pełen relaksik i spacerki!!! Bardzo spokojnie, mało ludzi ale ja tak lubię!!! Wczoraj byliśmy na chwilkę też w Czechach, tak na zakupki, ale nic nie było :( Pogoda udana, przez cały pobyt super cieplutko i słonecznie!!! :) Łącznie przejechaliśmy 1300km, i o dziwo mały był spokojny, tylko czasami szału dostawał... nie zabrałam mu żadnej fajnej (nowej) zabawki żeby miał się czym zająć... ale i tak dużo spał więc był spokój!!! :) Nie obyło się też bez krwi... brrrr... w Wiśle w hotelu młody przewrócił się i przegryzł wargę!!! Jesu, ile krwi się lało... ja w panice... młody się darł wniebogłosy, ale za chwilkę krew nie leciała i młody już był grzeczny... nawet nie wiem w którym miejscu sobie przegryzł bo nie pozwala mi zaglądać do buźki, łobuz mały...

No i już w domku... fajnie jest na wakacjach ale w domku najlepiej!!! :)

Nie jestem w stanie Was nadrobić... mam nadzieję że wszystko dobrze u każdej z Was! ;) Chciałam również złożyć najserdeczniejsze życzonka urodzinowe wszystkim dzieciaczkom!!! :) mam nadzieję że imprezki udane!!! :) u nas wszystko przed nami ;)

Fotorelacja za chwilkę, choć zbyt dużo zdjęć nie robiliśmy więc nie ma się czym chwalić :(

Copy of DSC08747.jpgCopy of DSC08736.jpgWisła nad Wisłą
Copy of DSC08672.jpgCopy of DSC08661.jpgZ dziewczynami, Amelka to jego narzeczona... starsza o całe 2 tygodnie ;)
Copy of DSC08712.jpgCopy of DSC08704.jpgOpole zoo
Copy of DSC08700.jpg
pencil.png
Opole nad Odrą

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, ja tylko na chwilke bo u Dzien Marudy, Swistaka i innych takich tam dzisiaj ..:baffled:

Kasiek no witaj kochana, widze ze wyjazd wspaniale sie udal, swietne foteczki, ale ty masz dwa ciacha w domu looojeeej!:-p:-D A Damis w otoczeniu kobiet promienieje!! Pewnie dlatego przestal marudzic, babek mu trzeba do towarzystwa:-D A nastepnym razem jak juz bedziecie ponad 1000km przejezdzac to lepiej do nas zajrzyjcie a nie na jakies Czechy :cool2:
Lencja Klementinka ufff to dzisiaj bez wstydu moge zapytac: jak spotkanie :sorry2:
Agi ciesze sie ze Polcia lepiej, a ty wracaj szybko do sil!

Dla Zosi i Eryczka
100 lat, 100 lat!!
I kazdego dnia mnostwo slonca!

A kreatorce
wszystkiego co najlepsze, echhh ty mloda pupka jestes :)))
Sto lat!

reklama
Witam:)

Wszystkiego najlepszego dla Zosi i Eryczka!!!!
Najserdeczniejsze życzenia dla troszkę starszej solenizantki Kreatorki!!!

a my w czarnej dupie tkwimy, niby antybiotyk działa bo gardło i ezły w porządku a biegunka i temp zdaniem dr spowodoane rota...w toruniu podobno panuje... dostliśmy takie leki

Hydronea Baby, prosz., 10 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Lakcid forte, liofilizowane do sporządzania zawiesin doustnych, 10 fiolek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

plus dietka i zobaczymy... kurde, mam złe przeczucia, teraz znów temp skoczyła do 39..........

co dawałyście dzieciom d do jedzenia jak miały jelitówkę?

Kasiu Karolina przy biegunce piła - niechętnie - ORS 200 hippa, jadła kleiki ryżowe, papkę marchwiową, jabłko pieczone.
Z leków stosowaliśmy krople Biogaja i Enterol 250.

Kasiek super że wyjazd udany, fotki śliczne:)

Ostatnia edycja:
Do góry