reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Druga:p
Jolu - Lencjo:)!!!!!
W dniu Twych imienin, moja Kochana
życzę Ci pięknych chwil już od rana,
lekkich wieczorów i miękkich nocy,
niech nigdy blasku nie tracą Twe oczy.
Jak masz na imię, dobrze wiem.
Więc dziś życzenia złożyć Ci chce,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości.
Niech każdego dnia budzi Cię rozpromienione słońce,
radosny śpiew ptaków napawa Cię optymizmem.
Niech problemy rozwiązują się we śnie,
a czas relaksu płynie wolniej.
Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia!!!
Zobacz załącznik 363424

reklama
Hej....
Czas do pracy .... :-(....Nooc przespana cała....bez katarku dopiero nad ranem troszkę Polcia pociągała noskiem ale chyba przez to że spała na kołderce a nie pod nią....Ale widać a przede wszystkim słychać że jest lepiej...
perfecta - witaj z rana.....
Lencja - wzruszyam sié jak obejrzałam filmik.....Dziadek W. chyba jeszcze w dobrej dyspozycji, co?????
I najlepszego z okazji imienin!!!!!!
Radości, mnóstwa miłości,
spełnienia marzeń i życia pełnego wrażeń!!!!

Miłego dnia mamuśki!!!!!!!

Hmmmmm.....czyżbym załapała się na podium....Nie może być.....

Perfecto - kochana dziękuję za pamięć i piękny wierszyk
Agi - Tobie też dziękuję za życzenia:)
Co do Dziadka to jest w rewelacyjnej formie jak na taki wiek! Mieszka sam i nieźle sobie radzi, jest w pełni sprawny fizycznie - codziennie się gimnastykuje, jeździ na rowerze stacjonarnym, ma tyle siły, że potrafi się podciągnąć na rękach! Co tydzień w niedzielę sam gotuje rodzinny rosół drobiowo-wołowy, hoduje na balkonie kwiatki, ogórki, pomidory bądź truskawki - wszystko od zachcianki w danym roku zależy. Robi wino i smaczne przetwory (np borówki) i non stop coś do majsterkowania wymyśla - obowiązkowo w okresie bożonarodzeniowym na balkonie powstaje dekoracja taka, że ją na pół miasta widać i do fotografowania której rzecznika miasta ściąga i nakłania, że powinni konkurs na najładniejszy balkon ogłaszać - bo oczywiście jest zdania, że on by takowy wygrał:)

Lencja - najlepszego!
a ja zapomniałam Wam napisać,że skończyliśmy karmienie piersią! Jagoda się nie upomina, a ja jakoś ez większego bólu jak na razie, dziś 6 dzień!

Hej,hej dzień dobry!
po pierwsze Lena co do twojego pytania mleko przy biegunce ograniczać jeśli oczywiście można dlatego że bardzo szybko kwiśnieje w żołądku co jeszcze go podrażnia i wzmaga dolegliwość także nic tłustego bo obciąża żołądek więc lekko strawna dieta i najlepiej woda
po 2 Lencja Łał 100 niezły wiek i jeszcze w takie formie tylko pozazdrościć no i wszystkiego najlepszego
Kasiek fotki cudne no i niezły łamacz damskich serc ci rośnie
no i młody wzywa lecę

Witam
Lencja wsio najlepszego!!!
I pozazdroscic tak aktywnego dziadka! super!:tak:

U nas oki, młody spał nawet ok, i tylko troszeczke cycka rano wypil! jestem w szoku, zobaczymy jak bedzie dzis w nocy...

Hej,hej dzień dobry!
po pierwsze Lena co do twojego pytania mleko przy biegunce ograniczać jeśli oczywiście można dlatego że bardzo szybko kwiśnieje w żołądku co jeszcze go podrażnia i wzmaga dolegliwość także nic tłustego bo obciąża żołądek więc lekko strawna dieta i najlepiej woda
po 2 Lencja Łał 100 niezły wiek i jeszcze w takie formie tylko pozazdrościć no i wszystkiego najlepszego
Kasiek fotki cudne no i niezły łamacz damskich serc ci rośnie
no i młody wzywa lecę

o tego to nie wiedziałam!!
ale widzisz co pediatra inna opinia wrrrrrrrr!!

Lencja wszystkiego NAJ z okazji imieninek)
Zdrowia, szczęscia, pomarańczy, niech Ci mężuś nago tańczy!!!
Dziadziuś wymiata:)

Agi troskliwy ten Twój mężulek:)

OLAVIp gratulacje z odstawienia:)

Witajcie :-)
Nie wiem, jak wy to robicie, że znajdujecie czas na bb? Odkąd wróciłam do pracy i pogoda się ładna zrobiła, nie mam zupełnie czasu, żeby tu zaglądać :-( Włączam laptopa i bb, ale najczęściej widzę na monitorze wygaszacz ekranu :-D
Teraz mam wolne w pracy, więc się pojawiam tutaj :-D Już tak na zapas, bo do końca miesiąca mam napięty grafik ;-)

reklama
Do góry