nadika
Fanka BB :)
Lencja- ja zaraz do dr O jadę, bo zero poprawy, gorączka od soboty po 38 jest i sraka coraz większa, na spacer to pewnie dopiero jak filip 18 lat skończy
3,,
chorowitkom zdrówka życzę 26
kasia trzymam kciuki by to nic poważnego nie było. Daj znać jak wrócicie.
Ita gratuluję Kochana!!! coraz więcej mam z brzuszkami
koriander u nas z jedzeniem to wyglada tak: rano wypije mleko maks 180-200, potem zależy od dnia zje troszkę jajka (najczęściej połowa), potem małe przekąski typu chrupki, winogronko które uwielbia. Na obiad najchętniej zje zupkę, jak ma dobry dzień to zje połowę malej salaterki(ale to bardzo rzadko), popołudniu danonek lub monte, czasem zje jeszcze troszkę owocków. Uwielbia parówki więc nieraz jeszcze ok 19 dostanie parówkę i zdarza się że czasem zje całą. Po kąpaniu mleko ok 200ml, w nocy wypije jeszcze ok 150. Jak ja widzę jak je córka brata męża to czasem myślę że gdyby Natan jadł chociaż połowę tego co ona to byłoby super. W przeciwieństwie do Łukaszka zyraffki Natan nawet lubi warzywka - najbardziej szparagi, kalafior. Dzisiaj gotuję mu zupę szczawiową, za którą przepada.
Agi zdróweczka
U nas nocka z dwoma pobudkami, ale już jest lepiej, wypił mleczko i spał dalej bez płaczu i rzucania się
Ostatnia edycja: