reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziń dybry

to moje dziecko to nawet w wakacje nie może sobie zrobić wakacji od wczesnego wstawania i wstaje o 5:30:dry::dry::dry::shocked2::shocked2: a ja to od was uzależniona jestem:szok::szok::szok:
Ita - OGROMNE GRATULACJE!!!:-):-)

kreatorka - na pewno szczupła laska jesteś:tak: z tego co pamiętam to udało ci się 8 kg zrzucić;-) ja nic nie chce mówić jak po tych wakacjach wyglądać będę :shocked2:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

koriander - Majusia przez większość drogi robiła sobie zdjęcia, hihi FISHER PRICE T2634 ! GADAJĄCY APARAT FOTOGRAFICZNY (1662941880) - Aukcje internetowe Allegro

Perfecta - powodzenia i trzymam kciuki!

emalia - rozkręcasz biznes?? co się nic nie chwalisz;-) powodzenia!

Sto lat dla Zosi i Eryka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ita - GRATULACJE.............WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas noc koszmarna....Mnie te, rozłozyło na maxa....Chyba czeka lekarz mnie i Polcie.....wrrrrrrrrrr.....No nic szykuje sié do pracy......

Ostatnia edycja:
Hejka
ITA GRATULACJE!!!! :-) ;-)

Kurcze Miki mi wstaje od 2 dni o 5:30... mam nadzieje ze to chwilowe... niech nawet o 6 wstaje ale nie o 5:30 ehhhh....
NO i niewiem, moje dziecko sie nawróciło:szok: od wczoraj na sniadanie je miseczke kaszki! a dzis mu dalam jeszcze pol kanapki i juz jej nie ma :-) :tak:

Ehhh ale fajny ruch tutaj sie zrobil ;-)
Ja dzis bede robic dzem z truskawek takze do poludnia pewnie sie nie pojawie :p ehhh ale jak tra to trza... :-)
No i dzis znow moje swieto, bo mam imieniny hihihihi ;-)

Wszystkiego co najlepsze dla dzisjejszych wszystkich roczniaków ;-)

Cześć cześć.
Po ponad tygodniu niekarmienia obudziłam się z biednymi, twardymi jak kamień i bolącymi piersiami. Zaryzykowałam i dałam je Gosiakowi po minutce na każdą, co za ulga. O dziwo, młoda się nie buntowała jak jej zabierałam po tej minucie, dostała zaraz swoje mleczko i była zadowolona :-)
Gosiagro- coś czuję, że zaraz zacznie się bbszał na ten aparacik, ja już biegnę do sklepu :-) A przytyciem na urlopie się nie martw- wybiegasz z Mają na plaży, albo... wypocisz ;-)
Agi78- zdrówka Kochana, tylko czemu wybierasz sie do pracy, a nie na zwolnienie????
mimi- ale suwaczek już fajnie posunięty. Jak się czujesz Kochana, zwłaszcza w te upały?

U nas z zabawek szczerze polecam to: Domek Teletubisi piętrowy - Zabawki dla dziecka - sklep z zabawkami. Gosia ma po Piotrku i potrafi sie tym zajmować dobrą godzinę... A Piotrek dostał to gdy miał dwa lata i bawił się tym ponad rok, więc zabawka na długo. Tylko nie wiem czy można ją gdzieś jeszcze kupić....

Miłego dnia dla wszystkich i wielkie buziaki i całuski i życzenia urodzinowe dla Zosi i Eryczka
Liza- dużo słońca, radości, zdrówka i pomyślności z okazji imienin!

Itunia -ja to wiedziałam, że będzie dobrze :) Tak jak mówiłam, już ubranka po Nelci odkładam :))))))
Koriander - :))))))))))))) Mam nadzieje, że spotkanie dziś tuż po południu:) Z Kelmentinką i Itą???
Kasiu a czy Ty się wybierasz już na spacerki z Filipem, czy jeszcze nie wychodzicie? Może byś do nas dołączyła?
Nie piszcie mi tak o tym zapyłkowanym Toruniu bo zacznę sie bać ;)
Kajdusia - oceny wystawione, teraz jeszcze rada i to nie jedna.. bryy.. Potem tydzień rekrutacji i wreszcie wakacje :) Może się nam jakieś wakacyjne spotkanie uda? :)

zmykam na lekcje...

Ostatnia edycja:
Itunia -ja to wiedziała, że będzie dobrze :) Tak jak mówiłam, już ubranka po Nelci odkładam :))))))
Koriander - :))))))))))))) Mam nadzieje, że spotkanie dziś tuż po południu:) Z Kelmentinką i Itą??? Kasiu a czy Ty się wybierasz już na spacerki z Filipem, czy jeszcze nie wychodzicie? Może byś do nas dołączyła?
Nie piszcie mi tak o tym zapyłkowanym Toruniu bo zacznę sie bać ;)
Kajdusia - oceny wystawione, teraz jeszcze rada i to nie jedna.. bryy.. Potem tydzień rekrutacji i wreszcie wakacje :) Może się nam jakieś wakacyjne spotkanie uda? :)

zmykam na lekcje...

hehe ja tez sie boje by do Wrocławia nie doszło;)

reklama
Do góry