reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochani solenizanci z ostatnich dni WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :):):)

a my wczoraj dopiero robiliśmy roczek Tymkowi, wszystko trzeba było odłożyć przez pogrzeb [*]

wyszło całkiem nieźle, nie zdążyłam zrobić jednego ciasta i jednej sałatki bo Tymek zrobił się maminym cyckiem...:sorry2:...ale jedzonka starczyło więc cieszę się:-D

i byłam dziś u lekarza :-)

buziaki czerwcowe dzieciaczki i BBowemamuśki :*:*:*

Ostatnia edycja:
naprodukowałam sie i wcieło mi posta :///
więc streszcze
temat wagi.. ja mam problem w tą drugą stronę, ważę 52 kg i dąże do wagi Leny tj 55 i nawet nie wiecie jak ciężko mi przytyć :/ taki chudzielec ze mnie

kasia koniecznie idź z Filipkiem dolekarza niech zbadai sprawdzi od czego tak się dzieje..tak bardzo mi przykro, że Filipka to wszystko spotyka :((

Natan ma chrypkę, dostał już wczoraj a dzisiaj jest gorzej, ciekawe od czego?? może to od tego zapalenia gardła, nie wiecie czy mogę mu coś podać??
Mam nadzieje ze dzisiaj nocka bedzie spokojniejsza, ostatnio jest tak bardzo nerwowy i nie wiem czy to ten antybiotyk może na niego tak działać? jak coś nie jest po jego myśli to zaraz się rzuca że ciężko nad nim zapanować :/straszny nerwus.. no i te nieprzespane noce

Perfecta to powodzenia, na pewno waga poleci na leb na szyje, ja swego czasu przetestowalam mase "specyfikow" odchudzajacych i musze powiedziec ze jakos nic mnie nie rusza tak jak MZ :-)

eagle doczytalam o Tomeczku gratulacje kochana, roczkowa impreza na pewno bedzie udana! juz sie nie moge doczekac zdjec

emalia przesliczne zdjecia Jasienka, no prezent chyba dla niego wymarzony to autko!!! Zwlaszcza jak Gaja trzyma kierownice pod kontrola :-p:-pSadzac po minie, widac kto bedzie rzadzil :-D A jak komunia, ja to mam skleroze, czy juz po czy w dopiero nadchodzacy weekend?

izia co to za humorek?? wysylam troche fluidkow :)

kasiajanicka tez doczytalam o Filipku, bidulek nasz kochany, mam nadzieje ze antybiotyk pomoze, a co do tego plakania przy chodzeniu, moze glupie ale warto sprawdzic: moze mu nozka urosla i buty uwieraja?:nerd: Zdrowka!

no proszę, jaki na wieczór się fajny ruch zrobił. I dobrze, bo już sie martwiłam, ze wszystkich odstraszyłam :-D
Lena- rzeczywiscie straszne to oczekiwanie, w ogóle jakoś trudno sobie wyobrazić, że są "gorsze i pilniejsze przypadki" :-( I co czują rodzice tych operowanych... :-(
gosiagro- szczęście aż od Was bije, ale radocha! Reakcją chłopców się nie dziwię, mój Piotrek też ustawiłby się w szeregu :tak:
kasiaj- przytulam Was mocno, nie wiem co napisać, wydaje mi się, że krew z nosa to już nie żarty, koniecznie sprawdź co sie dzieje....:-(
koriander- hehe, morze, Ikea, smykoland, mała konsumentka rosnie :-D Oj stęskniłam się za Wami bardzo bardzo bardzo... Zdjęcia spionizowanej Małgosi muszę wkrótce zrobić, siebie spionizowanej też, ale to na pewno nie dziś, bo właśnie piwko piję i raczej bardziej na poziomo :rofl2:
Żyrafka- mam nadzieję, że i wysypka jutro zejdzie, ale czekam na wieści od pediatry. Zdrówka dla Łukaszka! Z misiączką ni wim, nie karmie Gosi od tygodnia i jeszcze nie dostałam :rofl2: A u Piotrka dostałam jeszcze zanim przestałam karmić, mimo, ze karmiłam więcej i częściej...
Perfakcia- w takim razie powodzenia w odchudzaniu, dasz radę!!!:tak:
Liza- kojarzę Twoje zdjęcia i w życiu bym nie wpadła na to, że kiedyś tyle ważyłaś! Mam nadzieję, że i mnie nie będzie dotyczył efekt jojo ;-)i bedę równie twarda co Ty, tylko kurcze ćwiczyć mi się nie chce, a brzuch pomimo utraty wagi jakos nie chce się wciągnąć ;-)
Ita- o jak cudnie, Ty też jesteś!!! Duża buźka dla Tymka no i ja też nie widzę fotki :-D:-D

reklama
ale ja kochana nie dodałam zdjęcia:rofl2: czy o czymś nie wiem...

hehe bo napisałaś, ze byłaś u lekarza i obok był krzyżyk czerwony, teraz widzę, ze mi sie emotioikonka nie wyświetliła, pisz lepiej co lekarz powiedZiał!!

nadika- biedny Natanek, jeśli ma gardełko chore to napewno chrypka przez to. Nerwusek może dlatego, ze jeszcze źle się czuje. Łukasz po szpitalu taki nerwusek się zrobił:/ Nie wiem co się podaje na chrypkę.

kajdusiu ale mnie rozbawiłas hehe.

miałam iść spać ale piszecie i nie moge sie oderwać

Ostatnia edycja:
Do góry