reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć:-):-):-)
ja tylko na chwilkę, dziecię właśnie zasnęło a ja zaraz do mężyka wracam:-) poczytałam pobieżnie i
kasiuj - nawet nie wiesz jak się cieszę z wami:tak::tak:
Kajdusia - ogromniaste gratulacje wagowe:tak::tak: czy ty w ogóle coś jadłaś:szok::szok:
Agi, zyrraffka, nadika, kasiaj i innym chorym dzieciaczkom duuuzzo zdrówka!!!
korianderko - jak pobyt nad morzem??
Perfecia - surfing samochodowy pierwsza klasa, polecam:tak::tak:
Lencja - ja staram się zawsze o tobie pamiętać;-) cieszę się, że imprezy udane
emalia - zdjecia urocze!!
Przepraszam kogo ominęłam, ale mężuś i piffko wołają:-D:-D
Pokażemy się jeszcze wakacyjnie a co:-p:-p:-p Majusia w siódnym niebie zresztą my też:-):-):-)
DSC_1290a.jpgZobacz załącznik 362988DSC_1266a.jpgZobacz załącznik 362987

Jak widać za Majusia chłopcy gęsiego:-D:-D:-D

Ślemy Wam buziaki wakacyjne!!!

reklama
cześć:-):-):-)
ja tylko na chwilkę, dziecię właśnie zasnęło a ja zaraz do mężyka wracam:-) poczytałam pobieżnie i
kasiuj - nawet nie wiesz jak się cieszę z wami:tak::tak:
Kajdusia - ogromniaste gratulacje wagowe:tak::tak: czy ty w ogóle coś jadłaś:szok::szok:
Agi, zyrraffka, nadika, kasiaj i innym chorym dzieciaczkom duuuzzo zdrówka!!!
korianderko - jak pobyt nad morzem??
Perfecia - surfing samochodowy pierwsza klasa, polecam:tak::tak:
Lencja - ja staram się zawsze o tobie pamiętać;-) cieszę się, że imprezy udane
emalia - zdjecia urocze!!
Przepraszam kogo ominęłam, ale mężuś i piffko wołają:-D:-D
Pokażemy się jeszcze wakacyjnie a co:-p:-p:-p Majusia w siódnym niebie zresztą my też:-):-):-)
Zobacz załącznik 362985Zobacz załącznik 362988Zobacz załącznik 362986Zobacz załącznik 362987

Jak widać za Majusia chłopcy gęsiego:-D:-D:-D

Ślemy Wam buziaki wakacyjne!!!

A my zazdroscimy:(
Super fotlki, a maja jak Syrenka;)

gosiu- super macie wakacje :)

kurcze, chyba jutro znów pojadę do lekarza, bo fifi ma tą biegunke a poza tym zaczyna mu krew z nosa lecieć i mi się wydaje, że jemu chodzenie ból sprawia, bo płacze jak chodzi... może ten antybiotyk jest za mocny dla niego? lepiej pójdę i niech nasz lekarz sprawdzi bo się boję, dziś w sumie 3 dzień na antybiotyku a temp jest cały czas prawie 38...
Kasiu to rzeczywiście może warto spradzić!!!ehhh wy to się macie;(

Ja tylko na sekundke zameldowac ze zyjemy, w drodze znad morza wstapilismy do Ikei i sluch po nas zaginal na 4,5 godz :-D:-D Za to Lila objadla sie szwedzkimi klopsikami i wyszalala w Smykolandzie :-)

gosiagro przepiekne zdjecia, jeeeeejku ale wam fajno :-DU nas bylo chlodnawo ale rzesko, od tego nadmorskiego tlenu juz mi sie spac chce
Kajdusia, to jak ja przyjade to ty zabierz ze soba taka duuuuza kartke z napisem KAJDUSIA bo przejde obok i cie nie zauwaze :-):-):-) chudzino ty kochana, fajnie ze juz czesciej bedziesz zagladac
LEncja, co to za foszek???? No wiesz, az mnie serducho zaklulo, jak to tak, no wez no, pisz i juz... :tak:
Agi ciesze sie ze z Polusia lepiej..moze to jednak zabki, u nas ida chyba 4 na raz i tez jest wieczorem troche katarek, poplakiwania w nocy...zdrowka!!
Perfeciu dziekuje kochana pamietaczko, ucaluj Ronaldineczka w kolanko od nas :-):-)
olavip, Liza super fotki!
zaraz nadrobie reszte

DLA chorowitkow duuuuzo sil i witaminek!
Dla solenizantow malych i duzych sto lat!!

***********GORACA LINIA OD KASIEK i Damisia****************
"U nas super!Obecnie jestesmy w Wisle. Jutro wracamy wiec sie odezwe, pozdrawiam goraca wszystkie bb ciocie i dzieciaczki :-)"

I znowu u mnie się ochłodziło...jakaś ta pogoda niemożliwa....właśnie oglądam fakty i znów osoba zarażona kiełkowym wirusem...ehhh

Cześć Dziewczyny

Nie pisałam bo jakoś nie mogłam się zebrać. Łukaszek na szczęscie już dobrze, dzisiaj była tylko jedna kupa za to wysypka coraz wieksza, miałam iść do lekarza ale w Dziwnowie byl tylko taki do którego nie wybrałabym sie i jutro jade do Świnoujścia do swojego pediatry.

Odpiszę tylko na dzisiejszy dzień bo nie dam rady nadrobić.

kasiu ja smskiem zapraszałam w lipcu ale mi nic nie odpowiedziałaś:(((

olavip- Jagódka wygladała przecudownie:)

ELIZA- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

póki pamiętam, mam pytanie ile czasu po zaprzestaniu karmienia dostaje się miesiączkę??

eliza - cudny solenizant:))) dzieciaczki masz wspaniałe i nie chcę słodzić ale musze to napisać, wygladasz swietnie, jak to się robi po urodzeniu 3 dzieci??? ja po roku czasu po jednym dzieciaczku nie doszłam do formy

oj doczytałam u perfecty że moja synowa chora:(( co się stało?? życzę dużo zdrówka, poluniu szybciutko zdrowiej!!

kasiajanicka- :((( brak mi juz słów jak bardzo mi szkoda Filipka, mam nadzieję, ze szybko wróci do zdrówka. Smectę można podać ale musi być odstęp pomiędzy lekami pół godziny, tak mi w szpitalu powiedziały.

nadika- ja mam koszmarny problem z jedzeniem u Łukaszka, Łukaszek waży niecały kilogram więcej od Natanka.

kreatorka- Ty zdolniacho, 3 egzaminy zostały to już z górki:))

lencja- no co Ty wypisujesz!! Również pozdrawiam

kajdusia- Gratulacje dla Małgosi:) oj tam daleko, pewnie za kilka dni zacznie smigać sama:))
oooooooooooooooooooooooooo 10 kilogramów, od maja!!!!!!!!!!GRATULUJĘ:))))

eagle- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! i gratuluj ę postępów w chodzeniu:)

lenko- bede trzymac kciuki za Wikusię i wierzę że wszystko się uda. Szkoda tylko ze musza jeszcze czekać, nawet sobie nie mogę wyobrazic co rodzice przeżywają :((

gosiu- zdjęcia świetne, widać że pobyt wspaniały:))))ciesze się bardzo

kasiuj- pewnie, nie czekaj z lekarzem!

koriander- szalejecie:))

coś miałam jeszcze pisać oczywiście nie pamiętam

zyraffko ja nie pomoge, bo dostalam okres przed odstawieniem , ale powinnas szybko dostac.Zdrowka dla Lukaszka, podajesz mu probiotyki?

Kajdusiu ja poprosze o jakies spionizowane zdjecia Malgosi :))) Bo ten wielki krok sie coraz bardziej zbliza :-D

Uwaga.......................... Odchudzam się:p odchudzam odchudzam odchudzam i tego się będę trzymać:) A tak na serio to se w czwartek trzasłam w aptece kropeli Herbapolu na odchudzanko i oto to już jestem lżejsza o całe DYWA KILOSY:) pewnie ze półtora milimetra w brzuchu juz zgubiłam:p :p:p:p
Gosiu- Jezusicku jakie Wy NAJFAJNIESZE LASKI jesteście :) !!!! Piękne zdjęcia "BIERDONECZKA" Prześliczniusiuniusiunia!!! A Mamusia jaka uśmiechnięcie superaśna:) :)
Kolenderko- ahahahahahaah spadłam z krzesła jak przeczytałam o ikei!!!!:) A wracaliście tak jak w tej reklamie Ikei sprzed lat???:) Pewnie "naopkoło":p bo wiadukt po drodze:) Ciesze się że się wypad udał:) Dziękuje Ronaldinio za buziaka!!!:)
Lenka- Kochana widze po postach że masz stresa...:( Przytulasek z przytupaskiem dla Ciebie Kochana i pamietaj!!!! MASZ MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!! Nie może bnyc żle i pamiętaj że bb kciuki i modlitwy r\robia cuda!!!! Kochana muuuaaaaaaa buziak to był jakby co!
KasiaJ - Kochana idz do lekarza bedziesz spokojniejsze jak będziesz wiedziała co jest powodem. Buziak i zdrówka dla Filipka!
Eagle- Kochana gratulacje dla Tomeczka ogromniaste:) Dzielny Chwat wspinaczkowy:) I udanych przygotowań roczkowych:) Tylko się nie naróbcie za duzo bo ja to całą niedziel ruszac się nie mogłam tak się narobiłam 2 dni wstecz...:)
Lencja- Jolusiu nie zauważyłam ostatniego zdania Twego w poście... Ty wiesz Kochana że ja zawsze o Tobie pamiętam!!!! :*:*:*
Agi- Jak Polusia wieczorkiem???
Izia- Ja Ciebie przytulam Kochana i przesyłam z "pińćset" wiader siły , mocy i pomocy:) :*
Kajdusia- Gratulacje dla Gosiuni !!!! Jak już zaczyna sama próbowac to sie nie zorietujesz jak będzie śmigała:) Fajniutko że będziesz częściej Bardzo Cię tutaj brakowało:) WoW 10kg GRATULACJE!!! :)
Zyrafko - Super że Łukaszek już lepiej!!!

reklama
perfecta to powodzenia :) zdawaj relacje na bieżąco. A co to za kropelki tak odchudzają:)

ja nie mam wagi wiec nie wiem czy schudłam czy przytłam choć po tym szpitalu i tych mdłosciach pewnie odrobinkę zleciało ze mnie.

Do góry