reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosia super fotki! zazdroszcze wakacjii... :-)
Kasia kurcze wspolczuje, racja lec jutro do lekarza jak cie cos niepokoi... trzymaj sie Kochana:*
zzyrraffka hehe nie no nie mam zadnego przepisu szczerze? powiem Ci cos takiego... Po pierwszej ciazy i drugiej bylam grubasem... osiagnelam wage nawet 85kg! Potem schudlam troche na specyfikach (meridia-7kg) potem jakos mniej jadlam i zeszlam na 75kg, a przez zajsciem w ciaze z Mikim doszlam do wagi 67kg, w ciazy przytylam znow do 78kg-80kg wachania mialam i jak karmilam piersia po porodzie tak waga szla w dól, mniej jadlam i duuuzo wody pilam...:tak: no i obecnie waga mi spadla na 67kg, a le teraz coraz mniej jadam bo poprostu nie mam kiedy :dry: ehhh nie ma co zazdroscic bo na buzi ladnie wygladam ale brzucho jest tragiczne i wogole :* kazda z nas jest piekna! ;-) ty tez!
Perfecta powodzenia w odchudzaniu! ja juz jak sie odchudzam nie stosuje diet i zadnych wspomagaczy, odpowiednia ilosc pokormu, i cwiczenia i u mnie to daje efekty ;-)

Doba spadam, dzieciaki juz spia od 19:30 :-p

reklama
Ja tylko na chwilkę, bo nie mam znowu czasu posiedzieć :baffled: może później zajrzę i poodpisuje, bo póki co to tylko tyle chciałam nadmienić:

Lencja - każda z nas czasem czuje się pomijana, szczególnie gdy jakiś czas się nie zagląda, ale z chęcią czytamy i pamiętamy tez o mamach, które nie wchodzą ciągle na bb :tak: pisz i chcwal się swoją Kornelią :-D
podaję podaję, ponad miesiąc temu przestałam karmić i zastanawiam się kiedy ten dzień nadejdzie

Ja dostałam miesiączkę prawie dwa miesiące po tym jak Nina rzuciała cycowanie, więc to chyba nie ma na to reguły :-)

chyba coś na pamięć powinnam brać:-D już wiem co miałam napisać

Wszystkim wspaniałym Roczniaczkom, najukochańszym czerwcowym Dzieciaczkom życzę aby kolejne latka były cudowne, wspaniałe pełne uśmiechu waszegi, waszych rodziców i przyjaciół!!!!

liza to niezłe miałaś wagowe przejścia. Ja w sumie też jestem w miare zadowolona, tym bardziej, że po rzuceniu cycolenia już piersi nie są gigantyczne, tylko0 ten brzuch, a do brzuszków nie mam wytrwałości :////
Ty jeszcze masz siły i czas na ćwiczenia:szok:

kreatorko- wiem, ze kazdy organizm inny ale myślałam, że może jest jakiś określony czas i jak nie wystąpi w tym czasie okres to nalezy zgłosić się do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry