reklama
Lencja
:)
Wchodzę tu po kilku dniach nieobecności i co widzę, że Filipek zachorował... A ja sądziłam,że Wy już po operacji... ojojojoj..
U nas roczkowy weekend minął szybko i bardzo bardzo udanie Teraz kolejne imprezki przed nami...
Czasu na BB za wiele nie mam ale nawet jak i mam i piszę to mnie tu niewiele osób zauważa, więc mała strata.
Pozdrawiam
U nas roczkowy weekend minął szybko i bardzo bardzo udanie Teraz kolejne imprezki przed nami...
Czasu na BB za wiele nie mam ale nawet jak i mam i piszę to mnie tu niewiele osób zauważa, więc mała strata.
Pozdrawiam
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hej
U nas kataru ciág dalszy ale dzi jakby mniejszy....Zobaczymy!!!!
perfercto - dziękuję że zapytałaś o Polusię.....
Eliza - 100 lat !!!! Oby wszystko sié u Was jak najszybciej pomyślnie ułożyo!!!!
lencja - Fajnie że urodzinowy weekendzik udany....Teraz czas na kolejne imprezki, co???? Pochwal się jakimiś fotkami Nelci!!!!
lenka - podmuchać w paluszek????
Zmykam coś zjeść bo Pola zasneła dopiero pół godziny temu....Przez ten zapchany nosek i mega ślinotok.....Ja wzięłam prysznic ....zajrzałam do Was a teraz lecę na kawkę i coś słodkiego.....
U nas kataru ciág dalszy ale dzi jakby mniejszy....Zobaczymy!!!!
perfercto - dziękuję że zapytałaś o Polusię.....
Eliza - 100 lat !!!! Oby wszystko sié u Was jak najszybciej pomyślnie ułożyo!!!!
lencja - Fajnie że urodzinowy weekendzik udany....Teraz czas na kolejne imprezki, co???? Pochwal się jakimiś fotkami Nelci!!!!
lenka - podmuchać w paluszek????
Zmykam coś zjeść bo Pola zasneła dopiero pół godziny temu....Przez ten zapchany nosek i mega ślinotok.....Ja wzięłam prysznic ....zajrzałam do Was a teraz lecę na kawkę i coś słodkiego.....
izia_tcz
Fanka BB :)
Na początek
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków i Lizy
Liza torcik super i dobrze że imprezka się udała
kasiaj mi się wydaje że smektę możesz podać
nadika mój też tak niespokojnie śpi dzisiejsza noc do bani
kreatorka to już z górki dlej pójdzie jak po maśle
lena a wcześniej pisałaś że zimno u ciebie hihi a i nie kracz nie trzebabyło pchać tam gdzie nie masz
Lencja no co ty jak to nie zauważa ja widzę i super że imprezka się udała
Agi zdrówka dla Polci
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków i Lizy
Liza torcik super i dobrze że imprezka się udała
kasiaj mi się wydaje że smektę możesz podać
nadika mój też tak niespokojnie śpi dzisiejsza noc do bani
kreatorka to już z górki dlej pójdzie jak po maśle
lena a wcześniej pisałaś że zimno u ciebie hihi a i nie kracz nie trzebabyło pchać tam gdzie nie masz
Lencja no co ty jak to nie zauważa ja widzę i super że imprezka się udała
Agi zdrówka dla Polci
noooo, jeszcze muszę odpękać rady pedagogiczne, wstępne do akademii i dwa dyplomy ze studentami i wakaaacjeeee!!!!
U nas wszystko ok. Gosiak dziarsko maszeruje na razie pchając wózek z lalką, dziś pierwszy raz się puściła i postała chwilę sama, ale do samodzielnego chodzenia jeszcze trochę....
Ach, i miałam się Wam pochwalić, ze od maja schudłam 10 kg. Wreszcie czuję sie jak człowiek, a nie waleń
Liza- zdjęcia suuper! Ale sympatyczna z Was rodzinka! No i najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie!
Perfekcia- się wyedukujemy po engliszu przy Tobie, że hej :-)
KasiaJanicka- dużo zdrówka dla mojego zięcia! Kiedy będziecie w Bydgoszczy???
nadika- a może te niespokojne noce to od ząbków? U Gosi przy każdym nowym zębie nocki słabe...
Lena- czekam na wieści o Wikuni. I trzymam kciuki oczywiście
kreatorka- gratuluję zaliczonych egzaminów i trzymam kciuki za następne!
Lencja- ja od dziś wracam na dobre na bb to będę Cię zauważać- pisz Kochana co u Was, też pewnie zaraz masz koniec roku? Oceny już powystawiałaś? No i fotki Kornelci poproszę!!!!
Agi- oby katarek przestał już męczyć Polunię
U nas wszystko ok. Gosiak dziarsko maszeruje na razie pchając wózek z lalką, dziś pierwszy raz się puściła i postała chwilę sama, ale do samodzielnego chodzenia jeszcze trochę....
Ach, i miałam się Wam pochwalić, ze od maja schudłam 10 kg. Wreszcie czuję sie jak człowiek, a nie waleń
Liza- zdjęcia suuper! Ale sympatyczna z Was rodzinka! No i najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie!
Perfekcia- się wyedukujemy po engliszu przy Tobie, że hej :-)
KasiaJanicka- dużo zdrówka dla mojego zięcia! Kiedy będziecie w Bydgoszczy???
nadika- a może te niespokojne noce to od ząbków? U Gosi przy każdym nowym zębie nocki słabe...
Lena- czekam na wieści o Wikuni. I trzymam kciuki oczywiście
kreatorka- gratuluję zaliczonych egzaminów i trzymam kciuki za następne!
Lencja- ja od dziś wracam na dobre na bb to będę Cię zauważać- pisz Kochana co u Was, też pewnie zaraz masz koniec roku? Oceny już powystawiałaś? No i fotki Kornelci poproszę!!!!
Agi- oby katarek przestał już męczyć Polunię
witajcie po krótkiej przerwie
u nas ciągły i permamentny brak czasu, ogólnie całe dnie spędzamy na spacerach, wczoraj świętowaliśmy rocznicę ślubu
z nowości Tomek opanował wchodzenie na łóżko ale zapobiegliwie mama od razu uczy schodzenia i idzie mu to całkiem nieźle i uwaga zaczęliśmy spacerować za rączkę i udaje mu się robić po 2-3 kroczki samodzielnie bo do tej pory przemieszczał się na czworakach lub chodził sam ale trzymając sie mebli
i dziś ruszyłam z planowaniem Roczku bo jeszcze daleko w lesie byliśmy z tym
nie doczytam pewnie wszystkiego dokładnie tak tylko przeleciałam kilka stron - wszystkie zdjęcia imprezowe urocze, dzieciaki cudowne i jakie zadowolone
dla wszystkich solenizantów małych i dużych najlepsze życzenia
Natalci- Kpi, Jasia- Emalii, Łukaszka- zyraffki, Kornelci- Lencji, Ignasia-Doroty, Igusi - Aveny, Kubusia-MamyKubulki, Tomaszka-Eweli i najstarszej w naszym gronie Majusi- Kalwy oraz dla Elizki
i jeszcze dużo zdrówka bo widzę że niestety chorujących dzieciaków nie brakuje
u nas ciągły i permamentny brak czasu, ogólnie całe dnie spędzamy na spacerach, wczoraj świętowaliśmy rocznicę ślubu
z nowości Tomek opanował wchodzenie na łóżko ale zapobiegliwie mama od razu uczy schodzenia i idzie mu to całkiem nieźle i uwaga zaczęliśmy spacerować za rączkę i udaje mu się robić po 2-3 kroczki samodzielnie bo do tej pory przemieszczał się na czworakach lub chodził sam ale trzymając sie mebli
i dziś ruszyłam z planowaniem Roczku bo jeszcze daleko w lesie byliśmy z tym
nie doczytam pewnie wszystkiego dokładnie tak tylko przeleciałam kilka stron - wszystkie zdjęcia imprezowe urocze, dzieciaki cudowne i jakie zadowolone
dla wszystkich solenizantów małych i dużych najlepsze życzenia
Natalci- Kpi, Jasia- Emalii, Łukaszka- zyraffki, Kornelci- Lencji, Ignasia-Doroty, Igusi - Aveny, Kubusia-MamyKubulki, Tomaszka-Eweli i najstarszej w naszym gronie Majusi- Kalwy oraz dla Elizki
i jeszcze dużo zdrówka bo widzę że niestety chorujących dzieciaków nie brakuje
eagle- gratulacje dla Tomusia, Gosiak na szczęście wchodzi tylko na schody, ale umie też już ładnie schodzić, więc tak kursuje w te i we wte :-) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!
Lena- straszne takie zwodzenie rodziców i dziecka :-(To na kiedy wyznaczyli teraz termin operacji? Współczuję akcji z palcem :-(
Gosiak już śpi, jak chyba nigdy, boję się tylko, że pobudka bedzie równie wcześnie
Lena- straszne takie zwodzenie rodziców i dziecka :-(To na kiedy wyznaczyli teraz termin operacji? Współczuję akcji z palcem :-(
Gosiak już śpi, jak chyba nigdy, boję się tylko, że pobudka bedzie równie wcześnie
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
eagle- gratulacje dla Tomusia, Gosiak na szczęście wchodzi tylko na schody, ale umie też już ładnie schodzić, więc tak kursuje w te i we wte :-) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!
Termin Wiki miała na dzisiaj....ale jak są pilniejsze przypadki z wypadków to niestety trzeba czekać..jej kolezanka miała miesac temu i siedziała 2 tyg w szpitalu i czekali na opercaje!!Moja kuzynka mówi, że to czekanie najgorsze czuje się jakby czekała na ścięcie czy zaraz przyjda czy nie!!
Paluch juz lepiej
a oto ten szpital!!
http://www.klinika.net.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=28
Ostatnia edycja: