reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wchodzę tu po kilku dniach nieobecności i co widzę, że Filipek zachorował... A ja sądziłam,że Wy już po operacji... ojojojoj..
U nas roczkowy weekend minął szybko i bardzo bardzo udanie :) Teraz kolejne imprezki przed nami...
Czasu na BB za wiele nie mam ale nawet jak i mam i piszę to mnie tu niewiele osób zauważa, więc mała strata.
Pozdrawiam

Hej
U nas kataru ciág dalszy ale dzi jakby mniejszy....Zobaczymy!!!!
perfercto - dziękuję że zapytałaś o Polusię.....
Eliza - 100 lat !!!! Oby wszystko sié u Was jak najszybciej pomyślnie ułożyo!!!!
lencja - Fajnie że urodzinowy weekendzik udany....Teraz czas na kolejne imprezki, co???? Pochwal się jakimiś fotkami Nelci!!!!
lenka - podmuchać w paluszek???? :-D
Zmykam coś zjeść bo Pola zasneła dopiero pół godziny temu....Przez ten zapchany nosek i mega ślinotok.....Ja wzięłam prysznic ....zajrzałam do Was a teraz lecę na kawkę i coś słodkiego.....

Na początek
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków i Lizy
Liza torcik super i dobrze że imprezka się udała
kasiaj mi się wydaje że smektę możesz podać
nadika mój też tak niespokojnie śpi dzisiejsza noc do bani
kreatorka to już z górki dlej pójdzie jak po maśle
lena a wcześniej pisałaś że zimno u ciebie hihi a i nie kracz nie trzebabyło pchać tam gdzie nie masz
Lencja no co ty jak to nie zauważa ja widzę i super że imprezka się udała
Agi zdrówka dla Polci

noooo, jeszcze muszę odpękać rady pedagogiczne, wstępne do akademii i dwa dyplomy ze studentami i wakaaacjeeee!!!!
U nas wszystko ok. Gosiak dziarsko maszeruje na razie pchając wózek z lalką, dziś pierwszy raz się puściła i postała chwilę sama, ale do samodzielnego chodzenia jeszcze trochę....
Ach, i miałam się Wam pochwalić, ze od maja schudłam 10 kg. Wreszcie czuję sie jak człowiek, a nie waleń :rofl2:

Liza- zdjęcia suuper! Ale sympatyczna z Was rodzinka! No i najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie!
Perfekcia- się wyedukujemy po engliszu przy Tobie, że hej :-)
KasiaJanicka- dużo zdrówka dla mojego zięcia! Kiedy będziecie w Bydgoszczy???
nadika- a może te niespokojne noce to od ząbków? U Gosi przy każdym nowym zębie nocki słabe...
Lena- czekam na wieści o Wikuni. I trzymam kciuki oczywiście
kreatorka- gratuluję zaliczonych egzaminów i trzymam kciuki za następne!
Lencja- ja od dziś wracam na dobre na bb to będę Cię zauważać- pisz Kochana co u Was, też pewnie zaraz masz koniec roku? Oceny już powystawiałaś? No i fotki Kornelci poproszę!!!!
Agi- oby katarek przestał już męczyć Polunię

witajcie po krótkiej przerwie

u nas ciągły i permamentny brak czasu, ogólnie całe dnie spędzamy na spacerach, wczoraj świętowaliśmy rocznicę ślubu
z nowości Tomek opanował wchodzenie na łóżko ale zapobiegliwie mama od razu uczy schodzenia i idzie mu to całkiem nieźle i uwaga zaczęliśmy spacerować za rączkę i udaje mu się robić po 2-3 kroczki samodzielnie bo do tej pory przemieszczał się na czworakach lub chodził sam ale trzymając sie mebli
i dziś ruszyłam z planowaniem Roczku bo jeszcze daleko w lesie byliśmy z tym

nie doczytam pewnie wszystkiego dokładnie tak tylko przeleciałam kilka stron - wszystkie zdjęcia imprezowe urocze, dzieciaki cudowne i jakie zadowolone

dla wszystkich solenizantów małych i dużych najlepsze życzenia
Natalci- Kpi, Jasia- Emalii, Łukaszka- zyraffki, Kornelci- Lencji, Ignasia-Doroty, Igusi - Aveny, Kubusia-MamyKubulki, Tomaszka-Eweli i najstarszej w naszym gronie Majusi- Kalwy oraz dla Elizki

s050.gif

i jeszcze dużo zdrówka bo widzę że niestety chorujących dzieciaków nie brakuje

U mnie rano zimno a teraz masakra:(
Palec juz lepiej ale bąble jak balony wielkie!!
Wieści od Wiki takie, że dzisiaj jej nie wezmą bo jakaś inna operacja sie przedłużyła!!

eagle- gratulacje dla Tomusia, Gosiak na szczęście wchodzi tylko na schody, ale umie też już ładnie schodzić, więc tak kursuje w te i we wte :-) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!
Lena- straszne takie zwodzenie rodziców i dziecka :-(To na kiedy wyznaczyli teraz termin operacji? Współczuję akcji z palcem :-(

Gosiak już śpi, jak chyba nigdy, boję się tylko, że pobudka bedzie równie wcześnie :baffled:

reklama
eagle- gratulacje dla Tomusia, Gosiak na szczęście wchodzi tylko na schody, ale umie też już ładnie schodzić, więc tak kursuje w te i we wte :-) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!
Lena- straszne takie zwodzenie rodziców i dziecka :-(To na kiedy wyznaczyli teraz termin operacji? Współczuję akcji z palcem :-(

Gosiak już śpi, jak chyba nigdy, boję się tylko, że pobudka bedzie równie wcześnie :baffled:

Termin Wiki miała na dzisiaj....ale jak są pilniejsze przypadki z wypadków to niestety trzeba czekać..jej kolezanka miała miesac temu i siedziała 2 tyg w szpitalu i czekali na opercaje!!Moja kuzynka mówi, że to czekanie najgorsze czuje się jakby czekała na ścięcie czy zaraz przyjda czy nie!!
Paluch juz lepiej;)

a oto ten szpital!!
http://www.klinika.net.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=28

Ostatnia edycja:
Do góry