reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
właśnie skończyłam prasowanko i przed spaniem poczytam co u Was. Natan zasnął mi o 22!! :szok:
katarzynajanicka wspólczuje Kochana!!! biedny Filipek... jak on się namęczy a Ty razem z nim :(

EWA1981 Natan w łóżeczku ma bardzo płaską poduszkę, w sumie nieraz śpi bez niej i chyba nie odczuwa różnicy.

izia_tcz Natan tak odespał nockę że w południe spał prawie 2 godz, a potem jeszcze popołudniu 1,5 no i zasnął dopiero o 22-ej, chyba wszystkie dzieci takie marudne, ząbki idą i ta pogoda bardzo męcząca,

lena kciuki zaciśnięte, biedna Wiktoria :/

zyraffko coś Ci miałam napisać i zapomniałam więc wracam się do Twojego posta i zaraz edycję wprowadzam :-D
edit: no właśnie ta jelitówka, wspólczuje my przechodziliśmy w tamtym tygodniu więc wiem co to znaczy, zdrówka dla Łukaszka!!!!

Ostatnia edycja:
a ja tak późno się witam... impreza baardzo udana, balowaliśmy do rana.Powiem szczerze,po uśpieniu Jadźki wypiłam sobie i miałam mały dym:p hehe a do tego moje siostry(mam3) ich faceci(wszyscy bosscy:) moja małża i jego brachol z laską, no i było tak wesoło że nie jeden ze śmiechu po trawniku się kulał.
Co do oficjalnej wersji, piękny tort, którego Wam nie pokażę,bo fotografowi już się rozmazywało w oczach chyba:p(ogólnie był biszkopt+śmietana+krówka, ułożone jakby w 3 schodach, na 1świeczka 1, na 2to strzelające coś, na 3 pozytywka-świeczka,przybrany miętą i truskawkami) z prezentów ogólnie: rowerek, koszyczek-krzesełko wiklinowe na rower,2 piłki,3miśki,3kpl ubrań,basen, 2 książki, wiaderko do piaskownicy(4do kompletu:p) i jeszcze kasa, za którą kupimy na pewno zjeżdżalmnie, a za resztę nie wiem... sorry ze tak tylko o nas,ale jeszcze żyjemy wczorajszym dniem (przemęczenie) idę spać, pa kochane!

Załączniki

• 100_4833.jpg
    100_4833.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 100_4766.jpg
    100_4766.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_4813.jpg
    100_4813.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_4862.jpg
    100_4862.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_4868.jpg
    100_4868.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_4860.jpg
    100_4860.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_4874.jpg
    100_4874.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 49
olavip widać że impreza udana;)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniaków oraz dla Lizy:)

Miłego dnia wszystkim życzę... spaaaaaaaaaaaaććć:(

reklama
Do góry