reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nam to się marzy mieć taki pensjonat nad morzem :-D Dobrze jednak że za marzenia nie karzą :-)

Nie mogę się połapać w tym forum o czym rozmawiacie, postaram się być teraz bardziej na bieżąco :-)

Ufff...nadrobiłam wczorajszą i dzisiejszą produkcje :)

Klementinka - gratuluje drugiego chłopaka :) Już mysleliscie nad imieniem? Mąż chciał bardziej córeczke, czy chlopczyka? :) Kopie juz mocno?
Bedziecie mieli tak jak my :):)
zyrraffka - wspolczuje pobytu w szpitalu :( Dobrze, ze juz w domku!
gosiagro - udanego wyjazdu :)
lena - Gaja slicznie chodzi :) I bardzo ładnie wyglada w niebieskiej sukienusi :) Śmieszne było to bęc na pupe :)

Dla Jagódek i bliźniaków wszystkiego naj naj naj :)

Musze się pochwalić - w dniu wczorajszym odkryliśmy dolną lewą 4 :) Czyli mamy juz 9 ząbków :)
Oraz...wczoraj Krystianek zrobił swoje pierwsze 3 kroki!! :) Ciekawe, czy na tym na razie koniec, czy zacznie zaraz chodzic :)
Jeżeli chodzi o badania, to glukoza wyszła mi źle :( Norma jest do 140, a mialam 170...dostalam zlecenia na podwójną dawke...buuu - bedą mnie 3 razy kłuli :(

karo - a gdzie teraz pracujesz??

W firmie organizującej konferencje i warsztaty. Zaczynałam w lutym jako starszy specjalista ds. HR a już awansowałam na Kierownika;-)))

Kliementinka- gratuluję kolejnego synka;-) super;-)
Oczywiście zamieszczę foteczkę z loczkami;-) TYlko może chwilę później, jak uchwycę dobrze na zdjęciu;-)

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych roczniaków!!!!

gosiagro- udanego urlopu i bezpiecznej podróży
lena- cudne kroczki!!!! u nas dopiero samodzielne stanie jest;-)
Asencja- gratuluję ząbków i kroczkuów, super;-)

udało się spacer i małe zakupy zaliczone, teraz dzieciaki zagonione do spania to czas na kaweczkę południowa i BB
ale tak na szybko bo jakiś obiad trzeba upichcić
U nas trzecia nocka bez cyca i Zośka zaczeła przesypiać nocki i to w swoim łóżeczku w dodatku Marysia tez trzecią noc juz nas nie odwiedziła w łóżku śpi całą noc sama czyżby moje męczarnie z dziećmi w łóżku sie skończyły:-) ale jak nam dziwnie i lużno bez nich he he:-D
ogromne gratulacje, w takim razie jest cień szansy że i nam się uda z Asią
haha to teraz dopiero zaczną się nocne szaleństwa jak dzieci w swoich łóżkach;-):-)
A ja się trzęse bo dzwoniłam do szefa, bo to czas powrotu do pracy:)
Ale kazał jutro zadzwonic bo zagranica;)

Szcyrk fajna sprawa;)
Ja tez czekam az Gaja wstanie;)
czyżbyś juz do pracy wracała? a co z Gajusią, kto będzie z nia siedział?

u nas Szczyrk to tak trochę tradycyjnie, byliśmy tam z moim na naszych pierwszych wspólnych wakacjach wieki temu, dwa lata temu byliśmy tam na pierwszych wakacjach z Asia - miała wtedy 8,5 miesiąca a teraz czas na pierwszy wakacyjny wyjazd Tomka:-)

cudny filmik z Gajusia w roli głównej i nawet piłka zdobyta :)

Asencja współczuję, ja bardzo nie lubiłam tego badania, bleeee

koriander - planujemy jednym ciągiem dotrzeć, oczywiście z postojami;-)

eagle - na pewno w przyszłym roku sobie odbijecie:tak: a jak Asia podekscytowana faktem, że pójdzie do przedszkola?

nadika - mam nadzieję, że to od ząbków

Lena - cudnie Gajka chodzi:-):-) jak słodka w tej sukience:tak: a pamiętam jak narzekałaś ze nie raczkuje a tu proszę jak pięknie chodzi, moja Maja za bardzo kocha raczkowanie, żeby zacząć chodzić:laugh2::laugh2::sorry::sorry::dry::dry:

Asnecja - gratki ząbka i współczuje badania glukozowego

karo
- gratuluje szybkiego awansu:-) pracujesz na pełen etat?

Liza - i dla Mikiego wielkie gratki:-)

Rozchodziły się te nasze majowo-czerwcowo-lipcowe dzieciaczki:-):-) a jeszcze niedawno leżały i się w sufit wpatrywały:szok::szok::cool2::cool2::-D:-D

Ja juz w domku, kupilam sobie sexi bluzeczke w chabry i druga soczyscie zielona, i od razu jakos tak "chudziej" sie poczulam :-D:-D
W koncu cos dla siebie a nie ciagle dla Lili :cool2:

gosiagro powodzenia i czekam na relacje z podrozy i jak juz bedziecie na miejscu to moze ci sie uda na chwilke wejsc na bb i podzielic wrazeniami :-D Duzo bagazu bierzecie? Tak mysle jak my sie spakujemy..:shocked2:
Lena super taki chodzacy szkrabik :-D Fajny pyziaczek z Gajusi, sukienka bardzo twarzowa:tak:
Asnecja wspolczuje tej glukozy ale pamietaj to dla twojego i maluszka dobra!
ewelinka bardzo gratuluje nocek, uwazaj zeby z tej radosci nie zmajstrowac czwartej coreczki :-p:-p
Liza to pewnie na za chwile zacznie sie bieganie za nim :) gratki!

reklama
Ja juz w domku, kupilam sobie sexi bluzeczke w chabry i druga soczyscie zielona, i od razu jakos tak "chudziej" sie poczulam :-D:-D
W koncu cos dla siebie a nie ciagle dla Lili :cool2:

gosiagro powodzenia i czekam na relacje z podrozy i jak juz bedziecie na miejscu to moze ci sie uda na chwilke wejsc na bb i podzielic wrazeniami :-D Duzo bagazu bierzecie? Tak mysle jak my sie spakujemy..:shocked2:

weź nic nie mów o bagażu, bo ja nie wiem gdzie my to wszystko zmieścimy:szok::szok: a jeszcze kombi nie mamy, ale jakoś damy rade:sorry: najwyżej będę jechała na dachu:laugh2::laugh2: więc jak któraś czerwcóweczka zobaczy wariatkę machającą na czerwonym samochodzie to będę JA!!!:laugh2::laugh2:
chabry, hmmmm musi być piękna, ja ostatnio gustuje w makach;-);-)

Do góry