reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejka
Gosiu,Kreatorka- fotki cudne!!!!!!!!!! Ja jakie dziewuszki szczęśliwe. My mamy imprezkę za tydzień a w sumie to 5 dni. Wrrrrrrr, ale się boje, szok. odpowiedzcie kochane co się daje dzieciakom do wybrania? Bo nie wiem czy wszystko pamiętam.
Pieniążki, różaniec, ksiązkę, kieliszek i klucze?
Cobra- modko ty moja jak fajnie ,że się odezwałaś. Ucałuj Kubutka od ciotki :*

U nas pomału. Ola lepiej. Antybiotyk ciągniemy, ale jutro musi do szkoły iśc i na próbę do kościoła. No i czeka nas ciężki tydzień, ale musimy dac rade.

Ściskam Was mocno.

reklama
A ja jeszcze wpadlam, bo juz wybila polnoc i mamy nowych wspanialych solenizantow, zlozyc specjalne zyczenia::-)
imgres
photo_000000040_big.jpg
W dniu pierwszych urodzin kochana Majusiu, życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem!
Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
Gosiu rok temu maleństwo się wam urodziło, wielki szum do domu wprowadziło. Dokladnie rok temu Mamusią zostałaś, cudowna coreczke swiatu darowalas :-)
Ogromny buziaczek dla was od cioci bubusiowej i Lilusi!

Rowniez dla Julci, Ninki, Michalinki i Igusi przeogromny buziaczek i duuuuuuzo szczescia i radosci w kazdym kolejnym nadchodzacym roku!! Zyjcie nam sto lat solenizanci!!

gosiagro jakie piekne zdjecia! Jaki cudny tort :-) Ciesze sie ze bylam inspiracja, wyszedl ci przepieknie :zawstydzona/y::tak: Majusia dostala troszeczke? Bo Lila zjadla ze mna kawaleczek, zwlaszcza truskawy jej ulubione. Sliczna ta sukieneczka w maki, uwielbiam te kwiaty :-)
kreatorka slicznosci, az milo patrzec, a Nina jak wyrosla, pamietam ja jako bardzo pulchnego bobaska, a tu taka zmiana :-D prawdziwa panieneczka rosnie!

Ostatnia edycja:
Droga Majeczko
Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!
Kochana Julciu , Ninko i Michalinko

Rośnij duża, dzielna, zdrowa.
W 100% procentach odlotowa.
Nie zaglądaj do kieliszka,
bo ci będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Twojej główki,
by nie było z niej makówki.
śmiej się dużo, ucz się mało.
Na klasówkach ściągaj śmiało.
Bądź pomocna jak komputer.
Szybka jak japoński skuter.
Sympatyczna jak maskotka
i słodziutka jak szarlotka.

Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym pomyślisz, o czym pomarzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
Kochane roczne Księżniczki wszystkiego najlepszego z okazji Waszych pierwszych urodzinek!!!!

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/wielkanocne/

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich.
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyłają: Ciotka z Jasiem i Olą.

Najlepsze
życzonka dla Majeczki, Niny,Julci i Michasi

:-):-):-):-)

Witajcie, ale piękne zdjęcia z pierwszych urodzinek.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków zarówno dla świętujących dziś i wczoraj!

My jeszcze musimy poczekać 2 tygodnie...ale szybko zleci. My mieliśmy aktywny weekend, codziennie byliśmy nad jakąś wodą...Wczoraj nawet Klara zamoczyła nóżki w jeziorku:) później byliśmy u teściów i były kąpiele w basenie:) Mała padła ok 20 i miałam tylko jedną pobudkę! szok!!!! jakieś 2 tygodnie temu Klara budziła się w nocy jeszcze kilka razy.... U nas na tyle. Pozdrawiamy

Dzień dobry

wczoraj jak miałam więcej czasu to mi coś BB szalało a dziś cóż troche rzeczy w planach więc nie wiem jak z czasem będzie ale

ale dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów ogromne buziaki
dla Polusi, Majeczki, Igusi, Kasi, Juleczki, Michalinki, Ninusi

Jedzie pociąg, jedzie... W pierwszym wagonie olbrzymie słonie. Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie... Na samym końcu pyszny tort jedzie... Zające z miną uśmiechniętą wołają: "Dziś jest Twoje święto..." Jadą do Ciebie życzenia... jadą... Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce... A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny!

Jezusicku jak ja się wczoraj czułam potwornie... Chyba się przepracowałam w piątek i sobotę , bo wczoraj nieprzytomna. 3 razy spałam i padłam po 22 Mój mąż jeszcze bidny chory z katarem. Jasia chyba bierze też bo w nocy się budził . Dałam mu wodę morską maść majerankową pod nosek i Viburcol i spał do 8. Własnie się obudziło dziecko moje najkochańsze.
Gosiu- Ale piękne zdjęcia!!!! Tort superaśny Ci wyszedł!!! I wogóle tak piękniasto wyglądacie wszyscy!!!! Nowy członek rodziny żół baseniarz tez fantastyczniasty!!!!
Kreatorka- zdjęcia super , torcik przesłodki! Widze że u Was ten sam nowy lokator:)
I w zasadzie u Izi też:) Atak żółwiowych baseniarzy 3:)
Agi- No to Kochana koniecznie koniecznie koniecznie koniecznie trzeba się spotkać jak będziecie w PL:)
Takie pikne te torty porobiłyscie że aż wstyd mi kupny wstawiać:(

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana :-D coś przez to poranne słońce nie mogę długo spać i ciągle chodze nie wyspana...
Nina cieszy się dziś od samego rana :-) życzenia już jej przekazałam :-D:cool2:

emalia - ja położyłam właśnie te 5 rzeczy :tak:

Dla dzisiejszych roczniaków: Nineczki, Julii, Majeczki, Michalinki, Igi, Kasi, Wiktora, Doriana i wszystkich innych dzieciaków, które urodziły sie rok temu 6 czerwca :-)
Życzę Wam szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyście miłość czerpały z nieskończonego źródła

moje dziecie ma dzisiaj chyba jakiś bunt anty spaniowy :baffled:
poszedł spać na drzemke jak zawsze i po 15 minutach się obudził szczęśliwy, zadowolony i wyspany jak nigdy :dry:
a takie miałam piękne plany na prysznic i mycie włosów jak będzie spał, a zdąrzyłam tylko kawke zrobić i ciacha przynieść

reklama
lenka i jak sobotnie zakupy udane? kiecka kupiona?
Emalia oby szybko Olci przeszło bo imprezki juz tuż tuż
Ewelinka jak wypad na działeczkę? i najważniejsze jak odzwyczajanie dziewczyn od cycania i przychodzenia do łóżka rodziców, zakończone sukcesem?
Agi no proszę co to za numer z lapkiem? przyznaj sie że chciałaś mieć nowego;-)
3 tygodnie zlecą szybko, a na dłużej przylatujecie czy tylko jakiś krótki urlopik
cobra super że o nas nie zapomniałaś i choć czasem zaglądasz, może udało by się coś wykombinowac żebyś miała u siebie neta?
agast gratki dla Jagodzi, widziałam filmik na FB
mama kubulki bo faceci maja czasem różne dziwne pomysły
Perfecta faktycznie przyjęcie niczego sobie, ciesze się ze wszystko się udało i jesteście zadowoleni
olavip i jak powrót do normalności zapoczątkowany?
Gosiagro jaka super imprezka, fotki cudne, torcik mmmmmmmmmmniammmmmmmm
czyli dzis świętowania ciąg dalszy....:-)
kreatorka u Was także widzę świętowanie na całego, śliczne zdjęcia
Ola_fasola czyżby jakaś mała pływaczka Wam rosła

a właśnie gdzie nam się dziewczynki podziały?
zyraffka, Milka, Kasiek, kasiaj. avena, kalwa, ita, lencja, asencja, ewela, kpi, mimi, liliti??????

Do góry