reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja to mam szczescie,jak jestem to jest sobota i nikogo tu nie ma..
mieszkanie matki wyglada jak po wojnie,nie ma juz zadnych mebli ,no oprocz biurka i krzesla do spania mam materac.kuba jest z matka i bratem u ojczyma,a ja nawet nie mam co zjesc. musze sie rudzyc do kum kum po bułkę chociaz bo zaraz padne.

wspominalam ze schudlam przez te 3tygodnie 7kg?

nie ze chcialam, kiepsko bylo z jedzeniem :D mialam nadzieje ze tu sie najem,a tu lipa straszna.

nie bede prowadzic dalej tego monologu i ide do sklepu.pzdrrrr

reklama
Jezdem:) uf uf uf uf bach"_"
Od 5 :30 na nogach i non stoop try try try try w ruchu... Nogi mnie bolą:)
Przyjęcie było super Narobiłam żarcia na pułk wojska:) a było tylko 9 osób z Jasiowatym:) Bardzo miło spędzony czas! Smiechu pełno , rozmów o zyciu , fajowo!:) Jedynie nie zdązyłam tortu zrobić:( ale kupiliśmy przepychotę:)
Cobruniu- Kochana super ze u Ciebie idzie ku dobremu i że jstes choć przez chwilkę z nami!!!!! Gratulacje zębolków Kubusiowi a Tobie wieeelki buziak DZIELNA BABO!!!!!
Mamo Kubulki- Kochana bardzo dobrze Cię rozumiem! I trzymam kciuki by taki dzień nadszedł:)
Agast- gratulacje!!!!
Kolenderko - Chciałam Ci powiedzieć że w sumie na Jasia przyjęciu tematem przewodnim (kulinarnym) była kolendra:) Wszyscy się zachwacyli dipem kolendrowo- mietowym:) i żeberkami między innymi z kolendrą:):):)
Lenka - Dla Gajuni gratulacje!!!!!
Agi- :*
A gdzie nasza Gosia się podziewa A?:) :)
Kasiek- :* Dziękujemy:):*
Serdecznie DZiękujemy wszystkim za życzonka Jesteście przekochane Ciociusie !

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Ale upał :/ Masakra...
My ostatnio mega zabiegani, już nawet nie mam czasu na spotkanie się ze znajomymi bo ciągle coś albo ciężko się zgrać z wolnym czasem... :/ Czas normalnie mi ucieka że szok. W sumie nie wiem czemu bo o ok 14 jestem w domu, jak mąż jest w domku to mykamy razem na spacer, później przychodzi wieczór i kąpanie małej i do łóżeczka... My jeszcze chwile posiedzimy i też mykamy spać (normalnie jak stare dziadki o 21 już w wyrku jesteśmy). Jak mąż w pracy to po małą muszę jechać do teściowej i w domu dopiero jestem o ok 18-19 a przy Julce ciężko siąść do kompa bo ona oczywiście też chce poklikać :)
Wpadłam dzisiaj na chwile złożyć życzenia naszym roczniakom... Jak ten czas leci :) rok temu niektóre jeszcze z nas chodziły z brzucholami i narzekały że chcą urodzić a dzisiaj :) już świętujemy pierwsze roczki naszych czerwcowych dzieciaczków.

buziaki dla wszystkich :**

Dzień |Dobry!
My już po kościółku....a teraz Polcia śpiocha już od godzinki....Jak wstanie zje obiadek i mykamy na spacerek ....Nie jest tak ciepło jak w PL....ale nie można narzekać......Za 3 tygodnie lecę do Polski i już nie mogę się doczekać...... :-)

reklama
Do góry