reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jejku.. nie mogę dojść do komopa.. kompletny brak czasu....:-( teraz siedzę u siostry i drukuje jakieś coś tam męża... taaaaaak Was przeopraszam i taaaaaaak Was tulam! Obiecuję,że od pon zaczynam żyć na normalnych obrotach i będę miała dla Was czas.:**
p.s. Cobra - jak dobrze że jesteś choć troszke!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny, zajrzalam tu rano, chcialam zalapac sie na podium, ale mi sie komp zawiesil i teraz dopiero zobaczylam, ze sie wiadomosc nie wyslala
eh wszystkiego najlepszego dla roczniaków

Najserdeczniejsze życzenia dla Polusi z okazji 11- miesięcznicy. Jeszcze tylko miesiąc:) do Twoich pierwszych urodzinek!!!! Rośnij zdrowo i z uśmiechem na buziaku!!!!

Kochana Polusiu, zostalo jeszcze 30 dni i ukonczysz pierwszy rok wspanialego radosnego zycia u boku mamusi i tatusia! Wielki buziak kochana, z Lilusia slemy ci ogromnego buziaczka!!

gosiagro, chwal sie nam, chwal :-D
Kasiek kurka fela, melduj sie ale juz!
Perfeciu ciebie tez poplosimy o jakies sliczne zdjecia :-)
mamakubulki no faceci czasami sie niezle potrafia poswiecic dla wlasnej przyjemnosci :-)ciekawe jaka rybe zlapal

A co tam u konniczynki slychac? Lencji???? Kajdusia pewnie nadal zapracowana :-(

cześć:-)

Perfekciu
nie było mnie, bo już w weekend świętowaliśmy roczek Majusi:-) jutro dalsze świętowanie, ale już tylko w naszym gronie:-)
Urodzinki super się udały:-), było nas 14 osób z Majusią, pogoda dopisała, imprezka była na dworze przy grillu, dzisiejszy dzień też był bardzo udany, Majusia dostała od dziadków basen, więc oczywiście trzeba było przetestować, pluskania końca nie było widać:-):cool2::cool2:
A to my urodzinowo-weekendowo:-)
DSC_0849.jpgDSC_0851.jpgDSC_0961.jpgDSC_1023.jpg

Kolenderko - dziękuje kochana za inspirację tortową, trochę zgapiłam:-D:-D:-D:-D tort był wyśmienity:tak::tak:

Klementinko
- ślicznie wyglądacie, my jutro tez planujemy dzień w parku:tak:

MagdaM - cudnie Kacperek chodzi:-)

emalia
- jak zdrówko Oleńki?

zyrraffka, Kasiek - a wy gdzie????? meldować się!!!

Lenka - gratki ząbka!

aisa, Perfecta - pochwalcie się fotkami urodzinowymi:tak::tak:

Milka - witaj z powrotem:-) chwal się tu szybko fotkami wakcyjnymi:tak::tak: gratki dla chodzącego Eryczka

kreatorka - piękny tort przygotowałaś :tak:

eagle - cieszę się, że ze słuchem Tomcia się nie pogarsza:tak:

cobra - witaj;-)

Agi - 3 tyg szybko zlecą i będziecie w Polsce:-) Buziaki dla świętującej dziś Polusi

hefi - kobito lata świetlne cię nie było:-p:-p

Kochane u nas impreza Ninki wypadła super, była okazja do zabawy :-D Nineczka wybrała we wróżbie książkę :tak: to będzie czytak jak mamusia :-D ja też wybrałam w dzieciństwie książkę :-) nina od mojej chrzestnej dostała taki sam basen jak Majeczka gosigro :-D , kilka grajacych zabawek i pieniądzę :tak: mi tez się dostało parę rzeczy, najbardziej podobały mi się perfumiki lacosty, akurat mi sie skończyły i miłam jutro iść kupować, a tu proszę :-) Wrzucam kilka zdjęć z imprezy :

Załączniki

• P5180504.jpg
    P5180504.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P5180619.jpg
    P5180619.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 72
  • P5180517.jpg
    P5180517.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 82
  • P5180580.jpg
    P5180580.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Gosiu, kreatorko - super zdjęcia z urodzinowych imprez.....Superowy ten basenik....Nasze cudowne panienki pieknie wyglądały!!!! Buziaki dla nich....
klemantinko - ty juz lada dzień może się dowiesz kto zamieszkał w \twoim brzuszku, co???? Nie mogę się doczekać!!!! A jak się czujesz, którą ciąże lepiej przewchodzisz????

Do góry