reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

O cześć cobra co tam u ciebie jak się mieszka?

hej laska co u Ciebie??

kurde od pol godziny probuje odpisac, i cos mi kiepsko forum dziala ;/ ja to mam szczescie;/

u mnie oki,jestem zmeczona,a internetu mi brakowalo mega,a Was jeszcze bardziej.
dziekuje wszystkim tym ktore do mnie pisaly - Lenie,Perfeccie,MagdzieM,anecznik, chyba nikogo nie pominelam.

reklama
kurde od pol godziny probuje odpisac, i cos mi kiepsko forum dziala ;/ ja to mam szczescie;/

u mnie oki,jestem zmeczona,a internetu mi brakowalo mega,a Was jeszcze bardziej.
dziekuje wszystkim tym ktore do mnie pisaly - Lenie,Perfeccie,MagdzieM,anecznik, chyba nikogo nie pominelam.

hej cobra, dobrze że u Ciebie ok. I ja raz do Ciebie pisałam....

wybaczam :) najważniejsze że wszystko dobrze się układa :-) neta masz tylko dzisiaj czy już na dłużej??

jestem u mamy,wiec tylko do jutra;/
ale za to od kilku dni mam tv!
nawet nie wiecie jak to jest nie miec 3tygodnie neta i tv.. bieda straszna,gdyby nie radio bym oszalala

kubie wyszedl 3i4 zab - gorne jedynki
juz nie chodzi,tylko biega,sam wstaje ,nie musi sie podciagac ,teraz mam masakre;p

Mam już nowego lapka.....Juuuuuupiiii....Boooooski
Teraz już mogę być z Wami bardziej na bieżąco.....O dziwo stary laptop też dziś zaczął działać.....:szok:
Jejku ile dzieciaczków już chodzi....Moja to chyba nigdy nie zacznie...Przy meblach, pchaczu jak najbardziej ale nawet w głowie jej nie jest by się puścić i pójśc do przodu.....buuuuuuuuuuuu.....
Agast - gratki dla Jagódki....
Cobra - fajnie że się odezwałaś i że wszystko u Ciebie ok.....No i gratki dla Kuby - śmigacza!!!!

Przejrzałam pobieżnie forum i chyba nikt przez te 3 dni za mną nie zatęsknił ani nawet nie zauważył mojej nieobrecności......buuuuuuuuu........:-( :-( :-(

Ostatnia edycja:
Agi ja zauwazylam ale dopiero wczoraj wieczorem pojechala mama wiec dzis mam czas na nadrabianie!!!! Ciesze sie ze lapek fajny i ze juz bedziesz czesciej pisala!
Kasiek ciebie tez (NIE) widze???
Kajdusiu a co u was?
Gosiagro, MagdaM
ale parka!! Sliczne wasze dzieciaczki, super spotkanie widac :-)
Perfecta
jak minal dzien??
Agast wielkie gratki!! :-D

Oj pozniej poodpisuje reszcie bo goscie ida

reklama
czesc dziewczyny
nie bylo mnie kilka dni, tesknilam....
jestem slomiana wdowa, moj szanowny malzonek pojechal lowic ryby nad morze, jechali tam 12 godzin!!!!!!!! tylko po to zeby przez jeden dzienłowic ryby na jakims kutrze, chyba nigdy nie zrozumiem facetow, wczoraj spalam u rodzicow bo nie chcialam byc sama w domu z Kubusiem, a dzisiaj bede, troche sie boje
generalnie jestem ledwie zywa, mam takie marzenie, zeby najzwyczajniej w swiecie miec jedno popooludnie dla siebie, lezec w wannie, malowac paznokcie i nic nie musiec robic, a ciagle nie mam na nic czasu

ps moje dziecko jeszcze nie chodzi

sorki ze tak tylko o sobie, ale chcialam sie wygadac,

wszystkiego najlepszego dla Jasia Perfecty, sto lat kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry