reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Witajcie
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!
zyraffka ja polecam Maclarena Jest świetny Dla chłopców jest taki super niebieski) Ja jestem nim zachwycona
jaki model ?bo sa różne
Kasiek1983
Fanka BB :)
Lena - zrób zdjęcie, ciekawa jestem jaki efekt!!!
jaki model ?bo sa różne
XLR. Ten model nowszy ma płynniejszą regulację zagłówka.
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
kasiaj - nawet nie wiesz jak się cieszę że mogę zobaczyć Filipka tak radosnego....Po tych wszystkich okropnych przeżyciach nalezało mu się takie kulkowe szaleństwo....Duży buziak ode mnie i Polcia dla Twojego małego przystojniaka.....
zyrraffka - owocnego spotkanie z mężusiem ;-) ...Super że spędzicie weekend razem......
izia - zdrówka życzę.....
lenka - też jestem ciekawa tych tortów....
kasiek - ależ masz teraz poważnego mężczyznę w domu.....Słodko wygląda w nowej fryzurce....tak męsko ;-)
zyrraffka - owocnego spotkanie z mężusiem ;-) ...Super że spędzicie weekend razem......
izia - zdrówka życzę.....
lenka - też jestem ciekawa tych tortów....
kasiek - ależ masz teraz poważnego mężczyznę w domu.....Słodko wygląda w nowej fryzurce....tak męsko ;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ola_fasola
Moderatorka
ola A jakie macie krzesełko? Wciąż nie kupiłam, bo są od 9kg, a tyle Emilka będzie miała za jakieś 4miesiące Postanowiłam jednak już kupić, spróbuję się przejechać z Emilką i zobaczę, czy 8kg dziecko też może w nim jeździć
Klara waży 8400 i kupiliśmy Hamax Siesta, jest regulowany więc jak dziecko ma ochote spać to można je odchylić. Jesteśmy bardzo zadowoleni, długo zastanawialiśmy się nad krzesełkiem ale to jest chyba najlepsze tylko cena wysoka w decathlonie 299zł.
reklama