konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Zyrraffka Nie mieszkam z rodzicami;-) Ale fakt, że moja mama jest wprawiona w opiece nad maluchami Z tatą trochę gorzej, pampersa sam nie zmieni, nakarmi tylko chrupkami i innymi przekąskami, a na spacer wychodzi w porze drzemki, żeby mała mu spała w wózeczku Ale i tak jest postęp w jego zajmowaniu się małą, bo na początku wykręcał się od brania Emilki na ręce, a teraz próbuje ją zabawiać. Dlatego myślę, że twoi rodzice też coraz lepiej będą sobie radzić
Gratuluję podwyżki, mam nadzieję, że marzenia mieszkaniowe się spełnią
Emilkę w trakcie jedzenia przekupuję ryżem preparowanym Daję go na zmianę z łyżeczką obiadku, dokładam na łyżeczkę z jedzeniem, kładę na stoliczku kilka ziaren, żeby Emilka sama po nie sięgała... Teraz chcę kupić orkisz preparowany. Koleżanka mi wczoraj poleciła. Podobno ma więcej żelaza niż szpinak, a Emilce żelazo się przyda
Agi :* Wspaniała z ciebie mamusia :*
Ewelinka Pisz tak dalej, moja motywacja rośnie:-)
mamakubulki Ja się wybiorę na pewno na fitnesik, ewelinka mi pomaga się zmotywować A na razie brzuszek się odkłada
izia Mam nadzieję, że choroba szybko minie Też chcę takiego pomocnika z mopem w domu Nie dość że śliczny, to jeszcze pracowity:-)
Emilka coś od wczoraj pokasłuje i kicha. Ten wątek już się przewijał, ale nie pamiętam już co warto kupić w aptece? Zdaje się, że pulmex baby?
Macie jakieś wieści od kasij?
Gratuluję podwyżki, mam nadzieję, że marzenia mieszkaniowe się spełnią
Emilkę w trakcie jedzenia przekupuję ryżem preparowanym Daję go na zmianę z łyżeczką obiadku, dokładam na łyżeczkę z jedzeniem, kładę na stoliczku kilka ziaren, żeby Emilka sama po nie sięgała... Teraz chcę kupić orkisz preparowany. Koleżanka mi wczoraj poleciła. Podobno ma więcej żelaza niż szpinak, a Emilce żelazo się przyda
Agi :* Wspaniała z ciebie mamusia :*
Ewelinka Pisz tak dalej, moja motywacja rośnie:-)
mamakubulki Ja się wybiorę na pewno na fitnesik, ewelinka mi pomaga się zmotywować A na razie brzuszek się odkłada
izia Mam nadzieję, że choroba szybko minie Też chcę takiego pomocnika z mopem w domu Nie dość że śliczny, to jeszcze pracowity:-)
Emilka coś od wczoraj pokasłuje i kicha. Ten wątek już się przewijał, ale nie pamiętam już co warto kupić w aptece? Zdaje się, że pulmex baby?
Macie jakieś wieści od kasij?