reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zyrraffka Nie mieszkam z rodzicami;-) Ale fakt, że moja mama jest wprawiona w opiece nad maluchami :tak: Z tatą trochę gorzej, pampersa sam nie zmieni, nakarmi tylko chrupkami i innymi przekąskami, a na spacer wychodzi w porze drzemki, żeby mała mu spała w wózeczku:-D Ale i tak jest postęp w jego zajmowaniu się małą, bo na początku wykręcał się od brania Emilki na ręce, a teraz próbuje ją zabawiać. Dlatego myślę, że twoi rodzice też coraz lepiej będą sobie radzić:tak:
Gratuluję podwyżki, mam nadzieję, że marzenia mieszkaniowe się spełnią:tak:
Emilkę w trakcie jedzenia przekupuję ryżem preparowanym:-D Daję go na zmianę z łyżeczką obiadku, dokładam na łyżeczkę z jedzeniem, kładę na stoliczku kilka ziaren, żeby Emilka sama po nie sięgała... Teraz chcę kupić orkisz preparowany. Koleżanka mi wczoraj poleciła. Podobno ma więcej żelaza niż szpinak, a Emilce żelazo się przyda:tak:
Agi :* Wspaniała z ciebie mamusia :*
Ewelinka Pisz tak dalej, moja motywacja rośnie:-)
mamakubulki Ja się wybiorę na pewno na fitnesik, ewelinka mi pomaga się zmotywować:-D A na razie brzuszek się odkłada:dry:
izia Mam nadzieję, że choroba szybko minie:tak: Też chcę takiego pomocnika z mopem w domu:-D Nie dość że śliczny, to jeszcze pracowity:-)

Emilka coś od wczoraj pokasłuje i kicha. Ten wątek już się przewijał, ale nie pamiętam już co warto kupić w aptece? Zdaje się, że pulmex baby?

Macie jakieś wieści od kasij?

reklama
ale upał....dziewczyny chrzestna Gai chce jej kupic piaskownice z basenem mimo ze mamy:)Mam tylko wybrac na allegro macie cos sprawdzonego???

konniczynko- coś mi się pomyliło :) mój tata świetnie sobie radzi z Łukaszkiem, potrafi się z nim bawić, nie pzewinie i nie nakarmi(raz nakarmił jajecznica ze szpinakiem, jakiś cud że iki zjadł hihi) ale jeśli chodzi o przypilnowanie to fajnie mu wychodzi, łUKI go uwielbia.
gdzie możnas ten preparowany orkisz kupić????

mamakubulki- ja też intensywnie myślę o dzidziusiu ale chciałabym jeszcze z brzuszkiem następne wakacje zaliczyć, bo z malutkim niemowlakiem nie skorzysta się z urlopu, w tym roku tez nie skorzystam bo męża nie ma.:-)

kasu- przykro mi strasznie że Filipek musi sie tyle wycierpieć, bardzo mu współczuję a te baby szkoda gadać.

hej,
ja tylko na chwilkę.. dzisiaj było tak ciepło że prawie cały czas w pgrodzie siedzieliśmy..

mama_kubulki,żyraffka ja też już myślę o drugim dzidziusiu ale chciałabym zajśc w przyszłym roku
koniczynka przyłaczam się do pytania zyraffki o orkisz
kasiu tak bardzo Ci wspólczuje tych przeżyć i Fifiego tak bardzo mi szkoda, że musi tyle przejść.. wierzę z już wkrótce wszytsko u was wróci do normy

Dobranoc kobitki!!!

Witam i ja.

Wszystkiego naj naj dla wczorajszych i dzisiejszych jubilatów:)

U nas po staremu. Jasiek śpiewa coś sobie w łóżeczku i cenne 5 minut dla mnie. W domu bajzel jak po tornadzie. Nie daję rady ostatnio, bo Jasiek zrobił się mega absorbujący. Ja zaczynam mieć stresa. Za 2 i pół tyg roczek a tydzień później komunia. Cholera jak ten czas leci!!!
Ja jade dzisiaj do laryngologa. Może on wymyśli coś do moich zawrotów głowy.

KasiaJ- tulam Was mocno. Oboje jesteście bardzo dzielni. A te pobrania krwi to jakaś masakra. Ja bym tyle razy nie wytrzymała. Dzielny Fifi. Wielkie buzi dla niego od ciotki :* , no i dla Ciebie kochana też ;*
Eagle- jak tam mężuś?
Agi- co tam w pracy? Dalej masz taki zapierdziel?
Percia- wy już się wyprowdziliście, bo nie pamiętam czy coś pisałaś na ten temat?
Lenka- ciekawe ile tego mleka rzucą na sklep?Matki pewnie dzień wcześniej ustawią się pod sklepem;)
iza- fotki boskie, a najlepsza to ta z tym mopem. Bomba!!!

Czy ma ktoś wieści od Cobry, jak jej się tam żyję?

reklama
Hej,juz poza podium.
kasia J wspolczuje tych problemów. i tego odparzania, bidulek....
Własnie wiecie co u cobry???

Dzis juz na dworze chlodniej, ale i tak zaraz na dwór mykamy
Miki ma juz 6 zebów! ;] jeszcze 14....:dry::sorry2:

Do góry