reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

trzecia:) Dzien dobry :-):-):-)

Ten mały potworek nie daje mi pisać. Jak tylko wezmę lapka to przychodzi i nawala mi w klawiaturę...

reklama
Witam i ja.
Wczoraj nie miałam weny na pisanie czuję się masakrycznie mimo antybiotyków całe szczęście że Michał w końcu zdrowy mam nadzieję że nie złapie nic znowu ode mnie
tak patrzę czy kasia się odzywała ale nie widzę
żyraffka gratki podwyżki i pustego mieszkanka

Dzień dobry:)))

agi- próbowałam reklamy i jego ulubione teledyski, nic nie pomaga:(

iza- szybkiego powrotu do zdrówka

zdec- nie dziwię się, ze nie masz siły, 3 razy butlę szykować w nocy, masakra jakaś, próbowałaś herbatką przepajać? moze powoli by się odzwyczaiła od mleka.

Łukasz dzisiaj wstał o 5:20, byłam załamana ale dałam mu butlę odłożyłam go do łóżeczka i zanął, spaliśmy do 7:45 :) jupiiiii
Moze dzisiaj przyjdzie jeździk już się nie mogę doczekać:)

kupiłam Łukaszowi nocnik ale jakoś nie moge się zabrać na wysadzanie go.

Czy Wasze dzieci już mówią? Mój Łukaszek narazie po swojemu nawija:))do tego lubi piszczeć

Największy problem sprawia mi przewijanie go, najgorzej jak jest kupka, ucieka mi wrzeszczy z ubieraniem jest podobnie w "locie" go ubieram.Nie wiem jak go nauczyć żeby leżał spokojnie. Moja koleżanka oopowiadała ze jej znajomej synek (trochę mniej niż 1,5 roku) podczas przewijania leży spokojnie na plecach raczki ma w górze i tak się przewijają, szok.

agast- jakoś nie mogę sobie wyobrazić Jagódki poptworka hihi, ona taka słodziutka:))

Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cisza!:szok::-Dchyba wszystkich na spacery wywiało a my siedzimy w domku cholipka :-(
pokarzę wam najnowsze zdjęcia Michała ostatnie 030 [800x600].jpgostatnie 014 [800x600].jpgostatnie 027 [800x600].jpgostatnie 032 [800x600].jpgostatnie 002 [800x600].jpg

zyraffka-mi by sie chyba przydało rozstanie z moim na tydzień to może tez by sie te motylki od nowa poczuło:baffled:
eagle-oby oko sie szybko zagoiło:tak:
koniczynka-teraz juz zakwasów nie ma a ciało wygląda coraz lepiej mięśnie sie zaokrąglają i wszystko zamiast wisieć podnosi się do góry i kondycja juz coraz lepsza:-)

Piękna u nas pogoda słoneczko świeci super Zośka ma troche kataru ale to przez zęby idą dwa naraz i w nocy też się budzi z pięć razy cycek juz mnie boli od tych pobudek i usypiań przy cycu

reklama
czesc babeczki ;)
Kubus wreszcie usnal, od rana dawal popalic, wreszcie sie zmeczyl,

Kuba ma taki sliniak z pozytywka(swiateczną i gra kolęde), a teaz sie zaciął i od pol godziny gra mi "Jilgle bells" az mi uszy wiedna, zaraz to nadepne!!!!!!!!
przypomnialo mi sie ze dziewczyna z ktora lezalam na sali po porodzie spiewala w zeszlym roku swojemu dziecku "lulajże Jezuniu", a to byl czerwiec eh

rozmawialam dzis z kolezankaktora ma 1,5 roku roznicy miedzy dziecmi i mowi,ze tak jest najlepiejm razem sie bawia,
ciezarówki dziewczyny jak sobie radzicie??????????? jak dajecie rade biegajac z brzuchem za rocznym szkrabem????????? jest sie czego bac? prosze o rady, bo mysle intensywnie o drugim potomku ;)

nadika ehehehehe o to beziecie miec ksiedza w rodzinie;))))))))));) ciekawe co moj Kubus "wylosuje" ;)

ewelinka konniczynka dziewczyny,blagam powiedzcie jak to robicie, ze chce Wam sie cwiczyc, ratunku! jestem chyba mega leniem grrr a brzuch jak w 4 miesiacu, a teraz jak zaczelam łykac tabsy to mam taaaki apetyt, ze zjadlabym konia z kopytami i zagryzła trawa eh

Do góry