reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
wróciłam:)
aaaleee duże to moje dziecie! skakało sobie:)
nie wiem ile ma cm bo to szybkie usg w celu obejrzenia krwiaka było ale jest duuuże w porównaniu do ostatniego usg:)
krwiaka nie ma:)
mogę chodzić.
W piątek szczegóły będę znała jeśli chodzi o moje dziecie:)
uuuffff....aż mnie głowa boli

nie wiem ile ma cm bo to szybkie usg w celu obejrzenia krwiaka było ale jest duuuże w porównaniu do ostatniego usg:)
mogę chodzić.

super wiadomości :-):-):-)

mogę chodzić.

Bardzo się cieszę:-DGratuluję wspaniałych wiadomości. To teraz tylko wspaniałej pogody życzę i na spacerek mozesz zmykać:tak::-)

Wszystkim co widziały swoje maleństwa gratuluje i zazdroszcze bo ja bym chyba non stop chciała podglądać swoje :tak:
To mówicie że na usg 3D (4D) widać będzie już co tam siedzi.... :cool2: to może bym tak się wybrała bo mnie korci bardzo żeby już wiedzieć :-D.

A mnie dzisiaj energia rozpiera :-D:-D:-D i mdłości jakby przeszły...:-D:-D:-D

Dzisiaj poza tym miałam telefoniczną rozmowę z szefową odnośnie terminu porodu i macierzyńskiego. I w sumie chciałam z nią o tym pogadać tak bliżej porodu. Ale stanęło na tym, że jak wszystko będzie ok to wrócę do pracy już po miesiącu od urodzenia. Nie na cały etat oczywiście tylko na chwilę codziennie albo będę brać pracę do domku. Tym samym przedłuży mi się macierzyński z tego co czytałam. Więc narazie jestem zadowolona z tego, że szefowa podziela moje zdanie :-D.

Agnieszka--;4547163]wróciłam:)
mogę chodzić.

Bardzo się cieszę Agnieszka,.:-)
Oby więcej było takich więści.:-)

reklama
Do góry