reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena25 super, że wizyta udana i dzidzia duża
Klementinka- nie mam pojęcia o co chodzi z tym parasolem, tak samo jak pierwsze słyszę, żeby był papier toaletowy specjalny dla dzieci :sorry:
gosiagro- Piotrek lubi bawić się we fryzjera i często mnie czesze, ale też nie wiem jaki by chciał...:-) W każdym razie listę puszczam po rodzinie, niech się wszyscy głowią...

Piotrek podszedl do mnie właśnie i zapytał pokazując na emotioinkonki na laptopie- czemu ten i ten i ten i ten i ten są smutni? :-D:-D

dziewczynki wróciłam:-)
co ta ciąża ze mną robi...położyłam się po 14 tylko na chwilkę a zasnęłam na prawie dwie godziny, obudziłam się o 16, leżę i myślę,że coś miałam zrobić...aż tu nagle mi się uświadamia,że do 16:30 muszę odebrać małego z przedszkola, dobrze,ze mam niedaleko to zdążyłam:-):-). I mam teraz wyrzuty sumienia, bo zawsze staram się Go odebrać wcześniej, a dziś prawie o Nim zapomniałam:-:)wściekła/y:

Co wlacze TVN to reklama ich fundacji i chore dzieci. Jakos odkad jestem w ciazy to mi nie tak jak na to patrze :-(

Ja mam takie dzieci na codzień, pracuję w przedszkolu, które mieści się w ośrodku dla dzieci głęboko upośledzonych, ale od czwartku idę na zwolnienie.
Przed ciążą bałam się, że będę całą ciążę żyć w strachu, ale nie jest tak źle, staram się myśleć pozytywnie i narazie mi to wychodzi.

Witam dzisiaj bylam u lekarza nasz dzidzius ma 32 mm, super

Cieszę się z dobrych wieści. Gratuluję:tak:

Witajcie dziewczyny :-) wreszcie dotarłam po pracy do domu :-) i obiadek się robi :-) a głodna jestem jak diabli. moje dziecko też napisało list do św Mikołaja stoi i czeka na wysłanie, boje się tylko tam zajrzeć:-)

Zauważyłam że masz córkę w tym wieku co moja Wiktoria:tak: U nas list już napisany a w nim : lalka Baby Born:eek:, szlafrok, piżama jakas ładna, pościel z księżniczkami, książki, kredki, pisaki- takie żeby długo pisały:-D...być może o czymś zapomniałam:zawstydzona/y:

My ostatnio malowaliśmy, wybrałam kolory czekoladowa pokusa i cafe latte :-D

mmmmmmmmm bardzo smacznie :-D:-D:-D

Przeczytałam list (wiem, wiem cudzych się nie czyta:-)) a tam Kochany św Mikołaju chciałabym kucyka do malowania:-) i tylko tyle, aż się sama dziwię :-) ale dobre dziecko:-):-):-)

reklama
Miłego dnia kochane:-), niech niestraszna nam będzie dzisiejsza pogoda i powodzenia życzę tym, które mają dzisiaj wizyty u GIN. Ja mam w czwartek przezierność... troszeczkę mam stresa.
Ja też mam w czwartek to usg, ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że uda się podejrzeć płeć ;-) marzy mi się dziewczynka :-)

Do góry