reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena25 super, że wizyta udana i dzidzia duża
Klementinka- nie mam pojęcia o co chodzi z tym parasolem, tak samo jak pierwsze słyszę, żeby był papier toaletowy specjalny dla dzieci :sorry:
gosiagro- Piotrek lubi bawić się we fryzjera i często mnie czesze, ale też nie wiem jaki by chciał...:-) W każdym razie listę puszczam po rodzinie, niech się wszyscy głowią...

Piotrek podszedl do mnie właśnie i zapytał pokazując na emotioinkonki na laptopie- czemu ten i ten i ten i ten i ten są smutni? :-D:-D

dziewczynki wróciłam:-)
co ta ciąża ze mną robi...położyłam się po 14 tylko na chwilkę a zasnęłam na prawie dwie godziny, obudziłam się o 16, leżę i myślę,że coś miałam zrobić...aż tu nagle mi się uświadamia,że do 16:30 muszę odebrać małego z przedszkola, dobrze,ze mam niedaleko to zdążyłam:-):-). I mam teraz wyrzuty sumienia, bo zawsze staram się Go odebrać wcześniej, a dziś prawie o Nim zapomniałam:-:)wściekła/y:

Co wlacze TVN to reklama ich fundacji i chore dzieci. Jakos odkad jestem w ciazy to mi nie tak jak na to patrze :-(

Ja mam takie dzieci na codzień, pracuję w przedszkolu, które mieści się w ośrodku dla dzieci głęboko upośledzonych, ale od czwartku idę na zwolnienie.
Przed ciążą bałam się, że będę całą ciążę żyć w strachu, ale nie jest tak źle, staram się myśleć pozytywnie i narazie mi to wychodzi.

Witam dzisiaj bylam u lekarza nasz dzidzius ma 32 mm, super

Cieszę się z dobrych wieści. Gratuluję:tak:

Witajcie dziewczyny :-) wreszcie dotarłam po pracy do domu :-) i obiadek się robi :-) a głodna jestem jak diabli. moje dziecko też napisało list do św Mikołaja stoi i czeka na wysłanie, boje się tylko tam zajrzeć:-)

Zauważyłam że masz córkę w tym wieku co moja Wiktoria:tak: U nas list już napisany a w nim : lalka Baby Born:eek:, szlafrok, piżama jakas ładna, pościel z księżniczkami, książki, kredki, pisaki- takie żeby długo pisały:-D...być może o czymś zapomniałam:zawstydzona/y:

My ostatnio malowaliśmy, wybrałam kolory czekoladowa pokusa i cafe latte :-D

mmmmmmmmm bardzo smacznie :-D:-D:-D

Przeczytałam list (wiem, wiem cudzych się nie czyta:-)) a tam Kochany św Mikołaju chciałabym kucyka do malowania:-) i tylko tyle, aż się sama dziwię :-) ale dobre dziecko:-):-):-)

reklama
Miłego dnia kochane:-), niech niestraszna nam będzie dzisiejsza pogoda i powodzenia życzę tym, które mają dzisiaj wizyty u GIN. Ja mam w czwartek przezierność... troszeczkę mam stresa.
Ja też mam w czwartek to usg, ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że uda się podejrzeć płeć ;-) marzy mi się dziewczynka :-)

Do góry