reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie dziewczyny :-) wreszcie dotarłam po pracy do domu :-) i obiadek się robi :-) a głodna jestem jak diabli. moje dziecko też napisało list do św Mikołaja stoi i czeka na wysłanie, boje się tylko tam zajrzeć:-)

PATI1159-Ja to marze tym razem o chłopaczku bo babki już dwie są a podobno do trzech razy sztuka to może teraz się uda:tak:więcej już nie będe próbować już mi ta gromadka wystarczy.powodzenia na usg Mi może też dziś zrobi na wizycie:-)

Witam wszystkie czerwcóweczki!jestem mamą dwóch córeczek jedna ma trzynaście latek a druga trzy skończy za tydzień Termin mam z moich wyliczeń na 30 czerwca Dziś mam wizyte u gin więc dowiem się czy wszystko jest ok:tak:

Witaj wśród nas ;)

ja też pospałam....do 12:)
a teraz to już jak na szpilkach......aż mnie tak stresowo brzuch "boli"...tak mi flaki fruwają ze stresu....:( boszzz...jak przed maturą jakąś albo cooo....

dobrze będzie, my trzymamy kciuki a Ty się odezwij jak wrócisz!

juz zamieściłam przepis, więc jak bys miała ochotę to zachęcam do spróbowania;-)

ja też wypróbuję, bardzo lubię makarony ...mniam mniam

dziewczyny zaraz wychodzimy z M na pierwsze USG kurcze myslicie ze juz bedzie widac co jest?

Z tego co wiem to na zwykłym nie, zależy jakie to usg ...

Witam dzisiaj bylam u lekarza nasz dzidzius ma 32 mm, super

super, gratulujemy !!!

Kiedyś, jak nie byłam w ciąży, myślałam, że nie będę chciała znać płci dziecka zanim się nie urodzi ... a teraz nie mogę się doczekać aż będzie już widać ... i raz chciałbym dziewczynkę, raz chłopca ... ale chyba jednak bardziej dziewczynkę ...
bardzo jestem niezdecydowana :no::szok:

kajdusia - pomysły pierwsza klasa:-), zastanawia mnie jaki to może być " jeszcze lepszy grzebień":-D:-D

lena25 - super wieści

mężuś właśnie przygotowuje obiadek, mniam mniam:)

reklama
Do góry