reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie dziewczyny :-) wreszcie dotarłam po pracy do domu :-) i obiadek się robi :-) a głodna jestem jak diabli. moje dziecko też napisało list do św Mikołaja stoi i czeka na wysłanie, boje się tylko tam zajrzeć:-)

PATI1159-Ja to marze tym razem o chłopaczku bo babki już dwie są a podobno do trzech razy sztuka to może teraz się uda:tak:więcej już nie będe próbować już mi ta gromadka wystarczy.powodzenia na usg Mi może też dziś zrobi na wizycie:-)

Witam wszystkie czerwcóweczki!jestem mamą dwóch córeczek jedna ma trzynaście latek a druga trzy skończy za tydzień Termin mam z moich wyliczeń na 30 czerwca Dziś mam wizyte u gin więc dowiem się czy wszystko jest ok:tak:

Witaj wśród nas ;)

ja też pospałam....do 12:)
a teraz to już jak na szpilkach......aż mnie tak stresowo brzuch "boli"...tak mi flaki fruwają ze stresu....:( boszzz...jak przed maturą jakąś albo cooo....

dobrze będzie, my trzymamy kciuki a Ty się odezwij jak wrócisz!

juz zamieściłam przepis, więc jak bys miała ochotę to zachęcam do spróbowania;-)

ja też wypróbuję, bardzo lubię makarony ...mniam mniam

dziewczyny zaraz wychodzimy z M na pierwsze USG kurcze myslicie ze juz bedzie widac co jest?

Z tego co wiem to na zwykłym nie, zależy jakie to usg ...

Witam dzisiaj bylam u lekarza nasz dzidzius ma 32 mm, super

super, gratulujemy !!!

Kiedyś, jak nie byłam w ciąży, myślałam, że nie będę chciała znać płci dziecka zanim się nie urodzi ... a teraz nie mogę się doczekać aż będzie już widać ... i raz chciałbym dziewczynkę, raz chłopca ... ale chyba jednak bardziej dziewczynkę ...
bardzo jestem niezdecydowana :no::szok:

kajdusia - pomysły pierwsza klasa:-), zastanawia mnie jaki to może być " jeszcze lepszy grzebień":-D:-D

lena25 - super wieści

mężuś właśnie przygotowuje obiadek, mniam mniam:)

reklama
Do góry