Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ten ma fantazję
Faktycznie. Lista życzeń niesamowita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten ma fantazję
PATI1159-Ja to marze tym razem o chłopaczku bo babki już dwie są a podobno do trzech razy sztuka to może teraz się udawięcej już nie będe próbować już mi ta gromadka wystarczy.powodzenia na usg Mi może też dziś zrobi na wizycie:-)
Witam wszystkie czerwcóweczki!jestem mamą dwóch córeczek jedna ma trzynaście latek a druga trzy skończy za tydzień Termin mam z moich wyliczeń na 30 czerwca Dziś mam wizyte u gin więc dowiem się czy wszystko jest ok
ja też pospałam....do 12
a teraz to już jak na szpilkach......aż mnie tak stresowo brzuch "boli"...tak mi flaki fruwają ze stresu.... boszzz...jak przed maturą jakąś albo cooo....
juz zamieściłam przepis, więc jak bys miała ochotę to zachęcam do spróbowania;-)
dziewczyny zaraz wychodzimy z M na pierwsze USG kurcze myslicie ze juz bedzie widac co jest?
Witam dzisiaj bylam u lekarza nasz dzidzius ma 32 mm, super