reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

:-):-):-)Witajcie WIELKI POWROT LENY:):-):-):-)

I jedno co mi się nasuwa to to:

Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.

Przeczytałam po łebkach:)

U mnie zaszło dużo zmian:)
Ja w tej chwili chora i Gaja goraczkuje 38,5 byłam dzisiaj u lekarza ale nie wiadomo jak zwykle co!!Ma tylko czerwone gardło a goraczka non stop:)

Dzisiaj od Emali dostalismy zaproszenie na roczek...ehhh...
DLA EMALI:)

Tak bardzo pragnę dać Ci świat,
gdzie wszystko jest możliwe,
gdzie nikt nie liczy dni i lat,
a proste drogi, są właściwe.

Słońce tam świeci, kiedy chcesz,
a kiedy pragniesz - deszczyk pada,
gdzie nie ma bólu, ani łez,
i nie ma z czego się spowiadać.

Lecz cóż ja mogę, chociaż chcę,
i choć się bardzo staram,
mam tylko przyjaźń, więc jeśli chcesz,
w najszczerszym darze Ci ją składam.

ZRESZTĄ Emalia dobrze wie jak wiele dla mnie znaczy:)

CZas płynie nie ubłaganie bo za 1,5 miesiaca Gaja skończy roczek:)

SZCEGÓLNE podziękowania dla KATARZYNYJ i COBRY za troske przez sms;)

reklama
emalia-jak ja bym chciała żeby tego spożywczaka nie było koło kwiaciarni odrazu bym była lżejsza o 5 kilo a tak co i raz coś kupuje i wcinam a jeszcze przed chwila tesciu wchodzi z reklamówka pełną ciasteczek z bita śmietana i jak tu sie nie skusić:baffled::-D

Witam Was kochane mamusie:)))

dlugo mnie ty nie bylo -czasemudaje sie cos podczytac ale z odpisywaniem to juz lipa

Ksawery zaczol chodzic co prawda na razie przy meblach ale zawsze cos,ma tez za soba nie udane proby samodzielnego chodzenia...ma 5 zabkow :)
jest bardzo absorbujacym dzieckiem najlepiej to caly dzien na moich rekach ogolnie bardzo malo spi w dzien a i w nocy tez minimum 5 pobudek:(
a nerwus z niego ze hoho,ale to po mamusi ma....hehe

brzuszek mi rosnie ,koncze 22tydz no i w brzuszku mieszka prawdopodobnie coreczka:)

dziewczyny ja mam chyba jakas depreche ni stad ni z owad zmienia mi sie humor o 360 stopni jestem zla na wszystkich i o wszystko najchetniej poszlabym do jakies pracy a tak to siedze po calych dniach sama z malym jedyna pociecha jest to ze mamy jechac 1 czerwca nad morze do wladyslawowa -wiec moze jak zmienie klimat to zmieni mi sie nastawienie do zycia-ale stoi to pod wielkim znakiem zapytania bo mamy auto zepsute i wszystko zalezy ile zaplacimy za naprawe:(

NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!

sprobuje zaraz wkleic jakies fotki malego

P4285879.jpgP5125930.jpgP5105913.jpgP5015887.jpgP4235849.jpgP4215822.jpg

Ksawery:)

Ja tu na spacer w tę wredną , i pochmurną pogodę się wybrałam a tutaj taki powrót po latach....

Lenka - Witojcie!!!! :-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak:
Zdrówka dla Ciebie i Gai !!!!

kochaniutkie moje dziękujemy za trzymanie kciuków
jak zwykle pomogły
mamy dość dobre wieści, mąż ma się całkiem nieźle dzisiejsze badania ok, co prawda nadal będzie na dość silnych lekach (prawie 100zł miesięcznie ale cóż jak trzeba) i następna kontrola w klinice za 3 miesiące :)

teraz zmykamy na spacerek

eagle Cieszę się :tak:A pozwolenie na powrót do pracy jest?
lena Witam :-D Dużo zdrówka dla was!!!!!!!!!!!!!
karis wszystkiego najlepszego dla Alanka:-)
Agusia Ksawery ma śliczne oczka :tak:
kasiek Emilka to ma ciągle nowe siniaki, dziś uderzyła się buzią o nasze łóżko i ma nowego siniaka na policzku. A dziś w końcu idę ją zważyć do przychodni, jeszcze pomyślą, że ją biję, bo na nóżkach też jakieś stare siniaki jeszcze ma;-):-D

Dziecko mi się przestawia. Codziennie zasypia, wstaje, je o różnych porach. A myślałam, że na urlopie uda mi się ustalić jakiś rytm dnia. Tymczasem jutro wracam do pracy, a drzemki, pora snu i karmienia są dalej wielką niespodzianką.

reklama
Kasia z tego co wiem to prevenar jest martwa szczepionka na pneumo, nas jeszcze czeka powtorzeniowa nia
dobrze ze nie masz problemu z refundacja, wraca wiara w NFZ
eagle ciesze sie ze wyniki meza lepiej
Lena a co to za goraczka? moze trzydniowka? jak ma apetyt i bawi sie to moze byc trzydniowka
zaproszenia Emalia bardzo ladne robila na allegro
Agusia sliczny Ksawerek
Izia dziady to potrafia wkurzyc, oni chyba jakos inaczej zaprogramowani sa
a co u Michalka? chory czy zabki?

Ostatnia edycja:
Do góry