Hejka
Polcia śpi więc mam chwilkę żeby troszkę pobyć na BB....ale nie za długo bo zaraz idę w kimonko razem z moim dzieicątkiem....Dziś prawie zaspałam do pracy.....Chyba zdarzyło mi się to dopiero drugi raz w życiu....co mi uświadomiło jak bardzo muszę być zmęczona....Zadzwonił budzik a ja go wyłączyłam i poszłam spać....zupełnie nieświadomie.....Dobrze że jakoś isię ocknęłam 40 minut później
eagle - bardzo się cieszę z dobrych wieści o zdrówku męża....Oby jyż były tylko same dobre wieści kochana.....
konniczynka - spokojnego powrotu do pracy....Niestety czas szybko mija.....i zanim się obejrzymy jest po urlopie.....
kasiaj - no i zabiłaś mi gwożdzia....Chyba ma coś z głową bo już się wkręciłam że Polcia też może mieć zaraz jakieś złe wyniki bo przy pierwszych ząbkach dawałam jej calpol i przy trzydniówce też oczywiście.....Ach.....życie matki to ciągłe zamartwianie się...
zdec - oj tak...niektóre dzieci zapomną już o urodzinkach a nasze ksieżniczki dmuchanie świeczki będą miały jeszce przed sobą....Małe spóźnialskie :-)
karis - kochana wieki cCię nie było....Pochwal się dzieciaczkami....zwłąszcza naszą czerwcową Amelką.....Jesteśmy ciekawe jak wygląda....i postaraj się być z nami częściej.....Znam z autopsji teraz co znaczy brak czasu....ale staram się być tak często jak tylko się uda....
agusia - mam nadzieję że wszystkie troski pójdą niedługo w zapomnienie....i że uda się wyjechać i naładować akumulatorki i poprawić humorek.....no i gratuluję córeczki....Niech zdrowo rośnie fasolinka.....
lenka - fajnie że znów jesteś ...brakowało nam Ciebie.....zdrówka dla Gai...oby gorączka szybko minęła.....
koriander - nie wiem czy jestem na bieżąco ale już chyba urzędujecie na nowym mieszkanku, tak????? Jak się mieszka>>>>>?????
kasiek - sorki, że na tym wątku ale tańczący Damiś REWELACJA....i jak już ładnie sobie chodzi....a pamiętam jak kilka miesięcy temu ciągle się martwiłaś że on czegoś nie umie a inne dzieci potrafią....a tu proszę jaki spryciarz z Twojego synka....Jest naprawdę słodziutki.....
zyrraffko - co u Was????? Dawno si nie odyzwałaś!!!! Jak tam mój zięć się miewa?????
Zmykam kochane////Chciałabym jeszcze posiedzieć ale to silniejsze ode mnie...Oczy same mi się zamykają i nie wiem już co komu miałam napisać.....Przepraszam.....Coś
ewelince i perfecie miałam napisać ale nie pamiętam już co.....wrrrrrrrrr.....Postaram się być jutro....chociaż kolejny dzień cieżki w pracy więc nie obiecuję....Dobre nocki....