reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hop hop :)
Przywitam się i tu bo niedługo to nikt mnie nie będzie kojarzył, a tak to chociaż mam nikłą nadzieję, że jeszcze tak nie jest...
My mamy za sobą ciężki weekend chyba nas jakiś wirus dopadł.. Nela w nocy z soboty na niedzielę i w niedzielę rano wymiotowała i miała cały wczorajszy dzień problemy z brzuszkiem, a mnie rozłożyło wczoraj po południu, dawno mnie tak żołądek nie bolał, było mi źle, miałam gorączkę, dreszcze.. A rano jak się obudziłam to wszystkie kości i mięśnie czułam.. A tu trzeba było się dzieckiem marudzącym zając i do pracy wyszykować.. Ale dało radę i już jest nieco lepiej...

Kasiuj - już pisałam w smsku ale i tu napisze, że bardzo się cieszę i trzymam kciuki za kolejne badania!
Klementinka - nieźle z ta podwyżką, macie już coś na oku? Mam nadzieję, że jak teraz będziesz w T. to się nam wreszcie uda spotkać :) A do 8 czerwca i podglądania maluszka już niedługo :) A ten większy maluszek niech przestanie marudzić :)
Gosiagro - prześliczna, rodzinna sesja :)
Perfecta - jak miło dobre wieści przeczytać :) Młodziutką masz siostrę :)
Liza - tulę....
kreatorka - nasze kciuki zawsze pomagają, super, że zadowolona po egzaminie jesteś:)
Sealet - gratulacje dla Agatki

Ja to się zastanawiam czy uda się aby Nelcia na roczek zaczęła raczkować .. ale chyba nie ma takiej opcji...

reklama
Lencja no teraz to juz na bank uda sie spotkac,
ladna pogoda bedzie to nawet jak mnie zakorkuje to sobie przejdziemy spacerkiem do miasta
juz sie nie moge doczekac Torunia, zawsze jakis luz czuje jak tam jestem

Jas opanowal nowy sposob przemieszczania sie, podgina jedna noge i jedzie na tylku

KasiaJ suuuuuuper wiesci strasznie sie ciesze

Perfekta piekna Jasiowa sesja

MagdaM najnajanaj lepsze zyczenia! ja planuje meza wyslac po skierowania na badania przed bilansem i dla olafa i dla ercia ( na paluszek sie zdecydowalam)

Eagle podziwiam Twoj zapal !!!! bieganie o 6 !!!!!

Mamakubulki a fajne chociaz imprezy :))

Koniczynka Ercio cyca 3 razy w ciagu dnia rano po poludniu wieczorem plus nad ranem i do tego przed poludniem z butli odciagniete melko chyba jest najbardziej cycowym dzieckiem. Procz tego je kaszke obiadek i cos co mu skapnie biszkopciki deserki itd

Klementinka jestem ciekawa jak to chodzenie wyglada

Lencja oamietamy :))

Sealt gratuluje !! piekne postepy

Bylam dzis u okulisty z soba ale zagadalam o Ercia powiedziala mi ze jesli nerki sa czyste to eryk ma najprawdopodobniej worki pod oczami od alergii mamy plukac sola fizjologiczna i dac syropki odczulajace, zezowanie moze trwac okolo 1,5 roku ale jesli sa okresy np przy kaszlu ze zezuje mocniej to prawodopodobnie ma wade wroku, no i Eryk tak ma.
Wczoraj eryk porwal kanapke Olafa ... tzn Olaf zjadl 2 parowki a 2 kromeczki zostawil i nad nimi dumal moj tadek niejadek a Eryk lap i jedna usmropwana kechupem porwal i zjadl cfc a druga zdazyl dziubnac

Kochane wpadłam na chwilkę....bo po prostu padam na twarz po pracy....Ledwo widzę na oczy.....a trezba przecież sie dzieckiem zająć...poprzytulać, pobawić....zabrać na spacer.....Obiecuję , że jak tylko zrobi się luźniejn w pracy to będę bardziej na bieżąco.....
kasiaj- a widzisz....mówiłam że będzie dobrze....Nawet nie wiesz jak się cieszę kochana.....Płacz do woli....zrzuć z siebie cały ten cięzar!!!!!!Super wieści.....
gdańszczanki - i jak spotkanko.....???? Bo to chyba dzisiaj, co?????

Milence, Juliankowi, Eryczkowi i Damiankowi
samych radości w życiu....
uśmiechu na buziolkach każdego dnia,
miłości i szczęścia
oraz spełnienia Waszych najskrytszych marzeń....
Kochane Dziabągi.....
A już za miesiąc.....Pierwsze urodzinki.....huuuuuuuuraaaa!!!!

Magda M - 100 lat kochana!!!!

Ostatnia edycja:
ja sobie odpuściłam nie było sensu jechać jak Michał i ja zasmarkani po pas mam nadzieję że jeszcze trafi się okazja do spotkania
kasiaj świetnie że wyniki dobre zresztą nie mogły być inne skoro tyle kciuków było trzymanych

Witajcie wieczornie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków oraz jeszcze raz dla Magdy:-):-):-) Zdrówka:-):-)

_avena_ też byliśmy 3 lata temu, dlatego chcemy tam wrócić tym razem z małą:-):-)

Perfecta Jaś jest śliczny:) A jak już ładnie chodzi:-)

kreatorka to gratulacje;-) Zdolniach z Ciebie:-)

katarzynajanicki to super:tak::tak: Strasznie się cieszę:tak::tak:

Biorę się za robotę:-) Miłego wieczorku;-)

Zaglądam i ja wieczorową porą.

Dzień jak codzień. Rano byłam na kuj kuj, potem mnie Lenka nawiedziłą z Gajusią i Marcelkiem, potem po wyniki i do lekarza a potem Ola spotkanie w kościele. I dzień się skończył :)

Kasiu- nawet nie wiesz jak się cieszę ( Lenka- dziękuje za smska i też jest mega szczęśliwa). Teraz będzie już tylko lepiej. Ucałuj mocno Filipcia ode mnie :*

Dla dzisiejszych jubilatów: Milnki, Daminka, Julianka i Eryczka wszystkiego naj naj.

Madziu kochana żyj nam STO LAT!!!

Liza- tulam mocno :(

Percia- Jasiek jak to Jasiek- Zajeb...y chłopak :)

Ktoś mnie jeszcze coś pytał ale mi wyleciało. Pseplasam :zawstydzona/y:

no i ja też się witam wieczorową porą :)
ostatnio jestem mega senna, nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa czy poprostu zmęczenie już wychodzi zmęczenie.
kasiaJ pisałam już na zamkniętym ale napiszę i tutaj Super wieści!! tak się cieszę!! całuski dla Fifiego :*;*
zdec ja byłam w Turcji 2 lata temu i jest super ale najbardziej zakochałam się w Grecji i stwierdziliśmy że pierwszy zagraniczny wyjazd z małym to będzie Grecja (konkretnie Rodos) ale niestety nie w tym roku bo cholernie droga.
Perfecta Jasiek jest boski!!
izia zdrówka dla Was!!
Agi fajnie że zagladasz :) odpoczywaj Kochana!!
emalia a jak tam Lana kiedy do nas wraca??
kasiek leki strasznie drogie, ja tez zawsze zostawiam min 50zł :wściekła/y: hmm ciekawe po co przepisała jak zdrowy, niezła waga , Natan na naszej wadze waży 8200 ale on do tych drobniejszych należy

Dziewczyny które pieczecie ciasta, robicie lukier na sernik??? na roczek chce upiec i potrzebuje radę jak zrobić lukier na sernik by się nie rozpuścił,bo na serniku zawsze ten lukier robi się taki mokry. Plisssss nie ma Lenki więc ona mi nie pomoże :(

Ostatnia edycja:
reklama
... ale dzień...

czuję się jak wyrodna matka...

Damian na moich oczach rozbił sobie głowę... mało co na pogotowie nie jechałam, ale przecięcie małe i uspokoił się więc raczej nie było potrzeby, chociaż zastanawiam się czy nie iść jutro do kontroli bo nie chcę żeby miał wstrząs mózgu... guz przeokropny!!! ryczałam razem z nim... upadł czołem na kant komody, z całej siły... stał obok mnie... :'( serce mi pęka...

do tego przeziębienie, nie może spać bo katar i kaszel... :( moje biedactwo

dziękujemy za życzenia...

Do góry