reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

przede wszystkim kasiaj. nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę, Tobie pewnie też spadł ogromny ciężar z serca?
Perfecta kciukasy oczywiście trzymamy, a fotki Jasia przecudne, jaki on duży juz jest i samodzielny, wydaje mi się że bardziej "doroślej" wygląda niz mój łobuz
koniczynnka mój zjada pełną butlę mm rano, na 2 śniadanie kaszka mleczno- coś tam, popołudniu jakiś jogurt sam lub z owocami lub jakaś jajecznica lub budyń, i wieczorem do spania butla mm z kaszką to tyle jeśli chodzi o nabiał
sealet gratki dla Agatki za pierwsze kroczki
MagdaM jak rozumie po lekarzu wszystko dobrze
kreatorka brawo zdolna bestyjka z Ciebie

my tez juz po obiadku i pewnie niedługo na jakiś spacerek się wybierzemy, choć pogoda u nas jak u Kasiek niby ciepło i słoneczka ale wieje

reklama
ortopeda powiedział ze do 2 -go roku moze dziecko stawiac nózki troche na boki. co mnie jednak zdiwiło to to ze zawsze słyszałam ze najlepiej jak dziecko w domu chodzi na boso lub w samych skarpetkach a dzisiaj ortopeda mi powiedział ze mam mu kapcie zakładac

KasiaJ. - ze szczęścia to możesz płakać, więc śmiało!!! :)

MagdaM - no dziwne... też tak myślałam że lepiej boso... mój nigdy w domu w butach nie chodzi, mam wrażenie że mu nie wygodnie...

ortopeda powiedział ze do 2 -go roku moze dziecko stawiac nózki troche na boki. co mnie jednak zdiwiło to to ze zawsze słyszałam ze najlepiej jak dziecko w domu chodzi na boso lub w samych skarpetkach a dzisiaj ortopeda mi powiedział ze mam mu kapcie zakładac
tez zawsze słyszałam że lepiej na bosaka, z reszta mój to i tak w 3 sekundy ściąga wszystko co ma na stópkach
mi normalnie ze szczęścia chce się płakać :D:D:D
jak masz ochote to czemu nie, ze szczęścia można jak najbardziej

Mnie to samo powiedział!!!:) Do 2 roku życia może sobie stawiać nóżki jak sobie chce:) Natomiast mi odwrotnie powiedział Madziu że na boso najlepiej:) Co lekarz to inna opinia:) Ja tam w domku nie zakładam mu ani kapci ani bucików. Za to po podwórku lata w półsandałach Bartka:)
Kasiaj - KOCHANA SUPER WIEŚCI !!!!! RYCZ KOCHANA !!!! ze szczęscia jak najbardziej można:) I UJDĄ CI TROSZKE EMOCJE Z OSTATNICH MIESIĘCY!!!! BOŻE JAK SIĘ CIESZĘ !!!!! ŚCISKAM WAS MOCNO!!!!
MadziaM- Cieszę się że przydadzą się moje wymysły:):*

My po wizycie:) Jak wyżej napisałam , oraz bioderka super , Jasiek prosty , ma równe nóżki , rączki. Oczywiście ortopeda pamiętał że jak był mały miał wzmożone napięcie i asymetrię i sprawdził i powiedział że ani śladu nie ma :) Że gratuluje mamie syna a synowi super mamy:) Aż mi się łezka zakręciła bo to miłe słyszeć o swoim dziecku że jest super:)
W międzyczasie do przychodni dojechała moja siostra ze swoją koleżanka Wagarowiczki jedne:) I przywiozła "JASIU" super komplet Coco clubu ze smyka Spodnie w kratkę i koszulę w kratkę:) :) A potem poszłam w towarzystwie osiemnastolatek (bo jeszcze 2 dojechały póżniej) do "MAKA" :):p::):p:) Fajnie było ale czułam się jak stara prukwa ze skwarami:) :):)

Ostatnia edycja:
Kasiek - a może na twojego Damisia podziała reggae jak na tego chłopca:-D:-D
YouTube - Baby Bob Marley - [ HD ]

kasiu - przeogromnie się cieszę, cudowne wieści:tak::tak: na pewno wielki kamień spadł Ci z serca!!!

MagdaM - ja też słyszałam, ze najlepiej boso chodzić, u mnie w domu Majusia śmiga bez butków, kapci itp

Perfecta - Jasio śliczny model, zdjęcie jak stoi boskie:-):-) z takiego synka to tylko być dumnym:tak:

konniczynka - Maja pije mleko rano o 6 i wieczorem po 19, oprócz tego w ciągu dnia jog. nat, czasami twarożek, kaszka raz na jakiś czas

sealet - gratuluje Agatce pierwszych kroczków!!

kreatorka - no ładnie, ładnie zdolniacho:cool:

kajdusia, agi
- żyjecie???:-D:-D

kasia super wiesci! Ciesz sie i placz ze szczescia!

Sorrka ale nie mam weny napisac nic wiecej :-( mam nadzieje ze mi wybaczycie...
Rodzice mnie jeszcze niedawno zdołowali.... Ehhh szkoda pisac... ;(

reklama
KasiaJ ogromne gratulacje, bardzo sie cieszymy ze szpik czysty, po cichu wiedzielismy ze wszystko bedzie ok ale lepiej miec czarne na bialym
Perfecta to dobrze ze wszystko jest w porzadku, a Jas jaki juz duzy chlopak,
co do mlodziezy to ja tez nie nadazam juz za swoja siostra, myslalam ze stara nie jestem ale nawet nie wiem o czym ona do mnie mowi jak uzywa tego swojego slangu
a gdzie nam do naszych dzieci
Gosiagro sliczne zdjecia ze spacerku
Liza wspolczuje problemow, gdybym mogla jakos pomoc to pisz

a mi ktos dziecko podmienil, takiej marudy, ryczka i beksy nie znalam jeszcze, wybucha placzem zupelnie bez powodu
nie wiem czy to zeby czy bunt roczniaka, czy skok rozwojowy
juz mi sie pomysly koncza co to moze byc

Do góry