reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mama Kubulki - żadna dieta... po prostu uważam żeby nie jeść dużo i późno... ale ostatnio... aż wstyd się przyznać, ale zawsze jak mam miesiączkę to mam taką chcicę na słodkie że przytyłam 2kg!!! nie zmieniłam suwaczka, ale ważę prawie 63... :( mimo tego i tak dużo lepiej się czuję niż wcześniej... mieszczę się w ciuchy i o to chodziło... chociaż brzuszek nie zbyt piękny, ale jeszcze da się przeżyć ;)

Miłych snów babeczki :)

reklama
Dzień dobry!!!

Eagle - podziwiam za chęci do biegania ;) mój mąż też biega

Zapomniałam że dziś już 11 miesięcy mija!!! :O za miesiąc roczek!!! aaaaaaaaaaaaa!!! ja chcę dzidziusia z powrotem!!! ;)

Dla Milenki i Julianka, sto lat!!! :)

Katar minął, a ten dziś ma kaszelek...???

witajcie

dzisiaj wstawałam 4 razy:sorry: coś te moje dziecie się ostatnio spsuło;-);-)

Kasiek - ja do niedawna miałam tak samo z Maja w wózku i o dziwo w foteliku, ale miała tak kilka dni i jej przeszło, więc musisz przetrzymać:tak: czasami przy wkładaniu do wózka robi bunt, ale już rzadziej niż kiedyś; gratuluje ząbków, wagą się nie martw laska jesteś:tak::tak:

zdec - dasz radę:tak::tak:

nadika - udanego roczka zatem życzę a potem pochwal się fotkami:-)

avenko - no witaj kochana:-) gratuluje Igusi kroczków i takiej ilości ząbków, chętnie bym zobaczyła jakieś jej zdjęcie bo tak już pewnie urosła;-);-) a mamusię jeszcze raz przywołuje do porządku, żeby tu o nas nie zapomniała i choćby jedno zdanie częściej napisała:-D:-D buziaki

eagle - podziwiam, ja to z łóżka zwlec się nie mogę a ty już biegasz:szok::szok::-D:-D

Kiedy ta Lenka do nas wróci???

karo - podczytujesz nas jeszcze co u Ciebie? Agast masz jakieś wieści od Karo?

Sto lat dla Damisia, Milenki i Julianka:-):-)

Madziu najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, niech wszystko czego sobie życzysz się spełni, a dzięki twoim mężczyznom niech uśmiech nigdy ci z twarzy nie znika! Sto lat, sto lat...:-D:-D
Zobacz załącznik 354471

ja już pobiegana, czas na kaweczkę, może jakieś śniadanko
robaki małe juz wstały trzeba je nieco ogarnąć

i jakoś nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień hmmmm, małż za niedługo na badania i do lekarza się wybiera jak co tydzień a jak wróci to ja może na jakieś zakupki bym sie wybrała? sama nie wiem

Kasiek u nas z wózkiem czy fotelikiem nie ma problemu za to ze zmianą pieluchy masakra, wrzask jakby go ktoś ze skóry obdzierał i najchętniej zrezygnowałabym z tego punktu w programie dnia gdyby się dało;-) chociaż czasami pomaga cos do jedzenia w łapce
a do Mielna to chyba Cobra miała w planach wypad
nadika spora gromadka się uzbierała na imprezkę, czyli przygotowania czas zacząć
avena niedobra kobito dlaczego tak rzadko zaglądasz? pisz choć słówko od czasu do czasu, ogromne gratki dla Igusi za pierwsze kroczki
gosiagro i nawet zauważyłam że po takim bieganiu porannym jakoś więcej powera mam na cały dzień, więc chyba dobrze

oglądałyście prognozę pogody długoterminową?
ja właśnie kątem oka zerknęłam i bosko 22-23 do 31 stopni na najbliższe dwa tygodnie, jak dla mnie rewelacja:-)

Witam się porannie!
Gosiu- gril udany ale po zrobieniu jedzonka ucieklismy na górę bo muszki chciały nas zjeść żywcem ! Super że weekendzik udany i widac że humorek poprawiony!!!! ZDJĘCIA CUDOWNE!!!! Majeczka cudowny uśmiech ma! A Ty Kochana super Laska jesteś!!!!
Eagle- Łoj jak ja bym chciała tak lubić biegać:p Ale nie cierpię Juz w szkole jak mieliśmy biegi wokół stadionu 4-5 kółek to po połowie okrążenia wskakiwałam w wysoka trawę i czekałam jak ostatnie koło sie zacznie:p:p:) i zawsze miałam piąteczkę:p
Dla mnei też pogoda rewelacja!!!!!:)
Izia- Kochana zdróweczka dla Was!!!!Gratulejszonsy ząbkowe!
Emalia- op hop co u Ciebie Kochany Pracusiu???
Agast- Kochana no w końcu jesteś:)!!!! :) Gratulacji dla Iguni!!!!
Kasiek - Kochana super że po katarku już!!! Gratulejszonsy ząbkowe i chodzikowe:)

Madziu - Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia marzeń tych największych i tych malutkich. Zdrówka , szczęścia i słodyczy Perfectunia Tobie życzy!!!!
Zobacz załącznik 354495

I jeszcze kilka foteczek z soboty Jasiek i spotkanie pierwszego stopnia z trawnikiem i dreptanie po nim też!:)
Zobacz załącznik 354488Zobacz załącznik 354489Zobacz załącznik 354490Zobacz załącznik 354491Zobacz załącznik 354492Zobacz załącznik 354493Zobacz załącznik 354494
pencil.png

reklama
Eagle - u nas ze zmianą pampersa ta sama historia... :(

Perfecta - ależ ja dawno nie widziałam Jasia!!! Jaki on słodki!!! cudne fotki ;)

Zastanawiam się czy iść z młodym do lekarza... no bo tak jak by katarek wrócił i do tego pokasłuje... :(

Do góry