reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czecs dziewczyny

widze,ze wy caly czas na forum siedzicie, ja kompletnie nie mam czasu, zaraz mam sesje egzaminacyjna ,a potem obrona tytuu wiec sie cały czas ucze i ucze,a jak nie to latam z dzinksem na spacery. Kupilam mu rowerek smart 3w1 niewiem czy widzialyscie na allegro,super jst i warto go miec,choc cena troche wysoka,ale naprawde polecam. Dzinks jeszcze nie chodzi,nadal ma tylko 7 zebow ,ale gada po swojemu rowno . Pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki tez i duzo zdrowia dla wszystkich solenizantowmam nadzieje,ze dzeciaczki zdrowe,bo tak cieplutko jest ,ze szkoda by bylo,zeby w domku siedziały buzi buzi buzi :*

reklama
koniczynka nocka do bani po 5 pobudce ok 1 w nocy przestałam liczyć jestem niewyspana jak ch.......a do tego jeszcze łapie mnie znowu angina mały też jeszcze zasmarkany więc pewnie jutro spotkanie nie wypali
Liza współczuję mam nadzieję że wszystko się szybko rozwiąże

witam się poweekendowo:-)
wczoraj pogoda była wyśmienita i zrobiliśmy sobie grilla:-), dzisiaj już marnie z pogodą, ale weekend zaliczam do bardzo udanych:tak::tak: jedynie małej chyba łóżeczko turystyczne nie służyło, bo budziła się bardzo często, wiec tez dołączam do grona niewyspanych:confused2:
Kilka fotek z wczoraj:-)
DSC_0541.jpgDSC_0371.jpgDSC_0519.jpgZobacz załącznik 354343

izia - zdrówka dla dla ciebie i Michałka, ząbków gratulujemy:-)

ewela - powodzenia na egzaminach

Liza - doczytałam na zamkniętym, przytulam mocno i mam nadzieję, że sie szybko poprawi i gratuluje ząbka

kasiaj - ja tych książek o których piszesz nie czytałam

nadika - duża imprezkę urodzinową szykujesz?

hefi - fajnie, ze zmiana okazała się otarciem, a jak oczko, maść już zadziałała?

Klementinka - buu, co za masakra z tym czynszem:-( znaleźliście już coś?

zdec - cudna panienka z Natalci na tym zdjęciu:tak:

emalia - tez się nie mogę doczekać kiedy z Majusia będę filmy oglądać:-)

witajcie
u nas pogoda dziś także do d..py, pada i zimno więc przymusowe siedzenie w domu

Aisa ja tylko podpisze się pod tym co pisały dziewczyny, choć też czasami narzekam na różne "pierdoły" ( w końcu jestem też tylko człowiekiem) nie zamieniłabym takiego życia na żadne inne bez dzieci
Hefi zaglądaj jak tylko będziesz mogła, dobrze że takie dobre wieści po wizycie u lekarza i na obawach się skończyło
koniczynnka ja to za stara jestem na takie wybory;-), a to Ci mała rozrabiaka rośnie, a co będzie jak zacznie chodzić?
Kasiek oj tak mój jak miał katar to bardzo marudny był
Ewelinka bo ja to chyba Tobie troszke pozazdrościłam powrotu do formy:zawstydzona/y:
zyraffka jak po odwiedzinach mężusia? myślałam ze zaglądniesz na chwilkę ale korzystasz z Jego obecności, napisz co tam u Was jak będziesz mieć możliwość
Milka uśmiałam się ze śpiącego Ercia, to musiał być cudny widok, pakowanie juz zaczęte?
kreatorka i jak po egzaminie? proszę się nam tu pochwalić szybciutko
kpi ależ Cie dawno nie było, fajnie że mimo to pamiętasz o nas i zaglądasz, fotki Natalci śliczne
Klementinka szkoda że tak wyszło z mieszkaniem ale za to nowe pewnie będzie większe, ładniejsze i w lepszej okolicy, masz jakieś przeczucia kto mieszka w brzuszku? dobrze że Jasio ma się już lepiej
Asencja czyli juz w drodze jesteście czy na miejscu? jakąś foto relację prosimy,
Perfecta jak grillek udał się wczoraj?
Koriander nie pozwól na tak długi brak łączności z nami, powodzenia w dalszym urządzaniu, wracaj szybciutko
Gosiagro fotki rewelacyjne, obie wyglądacie ślicznie i to rodzinne także, czyli wyjazd udany, a tak tak mężus działa od piątku a6W ja sobie jednak odpuściłam, bieganie wystarczy
zdec Natalcia wygląda niczym laleczka, piękna
izia gratki za kolejnego zębala
Emalia fajnie tak z córcią filmik pooglądać, my póki co razem bajki oglądamy:-)
Ewela kobito a Ty tak wpadasz na chwilke i znów znikasz nie ładnie, ale rozumie , powodzenia na egzaminach, daj znać jak juz będziesz po

to ja juz zmykam coś w TV obejrzeć, miłej nocki

Cześć słoneczka moje!!!

Już po weekendzie... za szybko ten czas leci... :( młody już zdrowy, fajnie że tak szybko przeszedł mu ten paskudny katar...

Czy Wy też macie problem z wsadzaniem dzieci do wózka czy fotelika w samochodzie??? jesuuu... mój robi banana i na siłę muszę go zapiąć... kończy się takim płaczem że szok... :( masakra

Wybieramy się ze znajomymi w lipcu do Mielna... jest tu ktoś z Mielna??? albo może ktoś tam był lub będzie??? możecie polecić jakiś hotel??? może ktoś ma ochotę się z nami spotkać tam??? :)

Wszystkie zdjęcia superowe!!! Natalka i Maja, takie laleczki nasze kochane!!!

Gosiagro - fajnie że mieścisz się w spodnie... ;) a ja przez ostatni tydzień znów przytyłam... koszmar... znów trzeba się ostro wziąć za siebie :(

Perfecta - co u Ciebie? ;)

Cobra - co u niej, ktoś wie???

Lena
- masz już neta???

Koriander
- a Ty mocno zalatana widzę... jak remont?

Liza
- może tak szybko nie odetną neta a później może sprawy się poukładają, oby ;)

Zdec
- co Ty tak skromnie ostatnio piszesz??? też pewnie zabiegana, zapracowana... ;) wpadaj częściej :) a planujecie jakiś wyjazd??

Emalia - jak przygotowania? chodzisz jeszcze na te zabiegi? lepiej się czujesz?

Izia - jak Michaś? nadal walczycie z katarem???

Ewela - witaj!!! zaglądaj częściej :)

Jeśli komuś nie odpisałam to wielkie sorki, ale nie pamiętam co kto pisał... :(

Aaaa... mamy już 6 ząbków! i misiek pomału zaczyna chodzić... :) trochę to potrwa ale idzie mu nieźle :)

Ostatnia edycja:
Kasiek bo tak jakoś z doskoku czytam. Na następny weekend mam napisać dwa rozdziały pracy magisterskiej, a jestem w ciemnej d.... Do tego jeszcze dwa kolokwia:((( Masakra...
Chcemy wstępnie wybrać się do Turcji końcem września:) Ale czekamy na jakieś fajne last minute;P

Co do fotelika to u nas był problem z kołyską. Od kiedy jeździ w "dorosłym" przodem do kierunku jazdy to jest wszystko super:)

gosiagro na imprezkę zapraszamy tylko rodziców i rodzeństwo z rodzinami no i dziadków i tak uzbierało się 17 dorosłych osób, 6-cio i 2-letnia dziewczynka, no i 14-to i 15-to miesięczne dziewczynki. Tak więc Natanek ma same kuzynki a on jedyny chłopak w rodzinie :)

Cześć mamusie!!
Zachęcona i zmotywowana przez pewną dobrą duszę (buziak dla Niej) wreszcie się odzywam:-) U nas wszystko dobrze, Igunia ma już pierwsze kroczki za sobą, ale narazie preferuje jednak raczkowanie. Nadal 8 zębów, ale coś się dzieje w paszczy bo ślinotok ciągły.

Sealet - ja miałam niekapek nuby, bardzo fajny, ale mój psiak go dorwał i pogryzł i teraz mamy canpol, nie ma miękkiej końcówki i Iga nie wiedziała jak z niego pić, ale wreszcie załapała o co chodzi.

Nadika
- u mnie ze spaniem igulkowym było to samo, bywało że po 10 razy wstawałam do niej, o 5 rano już stałą z uśmiechem na buzi w łóżeczku, a ja rano do pracy szłam. Ale od niedawna ogromna zmiana na lepsze, pośpi nawet do 7-8, pobudek w nocy znacznie mniej, bywa że 1-2 razy wstaję do niej. Tak że musisz przetrzymać ten okres i będzie tylko lepiej:tak:

Kasiaj
- nie czytałam żadnej z tych książek, ale zapowiadają się ciekawie. A dla naszego dzielnego Filipka dużo zdrówka życzę

Liza - ja Cię podziwiam z tą trójeczką sobie świetnie radzisz, i to cała trójka maluszki.
Normalnie Matka Pola.....rispekt:-)

Ewela - fajny ten rowerek!! Właśnie chciałam dla Iguli jakiś taki pojazd kupić, ale wszystko chińszczyzną mi zalatywało, a ten wygląda na porządny

Gosiagro - Świetne zdjęcia!!Mam taką samą bluzkę z drzewkami:):):)

Kasiek
- Iga w foteliku luzik, ale za to w wózku sceny urządza....o ile na spacerze wytrzyma nawet do godziny to np. w sklepie robi awanturę że hej!!!! Wczoraj po 10 minutach musieliśmy wracać do domu bo darła się w niebogłosy, bo chciała poraczkować, ale w sklepie jej nie puszczę na czworaki

Zdec - Turcja jest boska!!!!! Ja byłam 2 razy w październiku, pogoda rewelacyjna, polecam, naprawdę warto!!!!

reklama
czesc Babeczki!!!!!!!!!!

rety weekend sie skonczyl, a ja zamiast wypoczac czuje sie po tych wszytskich weekendowych imprezach zupełnie wypompowana, a od jutra znow maraton w pracy eh marze zeby wreszcie sie wyspac........

zdec Natalka jest taka urocza, ale chcialabym miec coreczke ;)
Liza wracaj szybko!
kasiek wlasnie zobaczylam Twoj suwaczek! wspaniale chudniesz!!! co to za dieta, moze Dukana? bo chyba cos przegapilam, ja tez chce schudnac 11 kg! gratulacje! super jestes, a ja wciaz wygladam jak w 5 miesiacu ciazy grrr

przepraszam ze wszystkim nie odpisuje, sciskam Was wszytskie mocno mocno!!!!!!!!!!!!

kolorowych snow mua!!!!!!!!!!!

Do góry