reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Druga? Chyba przez ten weekend...
U nas coś dzisiaj pochmurno i deszczowo, więc nici ze spacerku :(
Koriander - udanej przeprowadzki i wracaj szybko
Klementinka - dobrze, że juz po trzydniówce :D
Hefi - Mój gAgatek ma często takie podrażnienie na brodzie od zamka
Liza - czemu znikasz?
MagdaM- ja mam siemensa (bosch i siemens to praktycznie to samo)
izia- jak nocka?
eagle - podziwiam samozaparcie w bieganiu :D
zdec - piękne zdjęcia Natalki!!!!!
Asnecja udanego wypoczynku

Dzieki za odpowiedzi niekapkowe- musze sprawdzić te Aventa i TT bo na lovi szkoda kasy. Mam nawet ten kubek 360 ale Agatka nie umie z niego pic :(

Ostatnia edycja:
załapałam się na podium :-D

ja nie wiem kiedy się wyspię :szok: chyba dopiero po śmierci.
Mały zasypia ok 21 w nocy obudzi się conajmniej raz, do tego bardzo się wierci jak śpi i rano 5.30 - 6.00 pobudka. Powojuje ze 2 - 3 godz i kima a mamusia chodzi jak neptyk :)

ale ten czas leci w piątek Natan już kończy rok :szok::szok: a w sobotę imprezka,zacznie się latanie i szykowanie!!! menu już ustalone, teraz to tylko zakupy i brać się do roboty :)

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

MIałam ochotę na jakiś wypad za miasto dziś ale U nas brzydko ;(

koriander - zrobię co w mojej mocy,a Tobie udanej przeprowadzki życzę
klementinka - a ja myślałam,że to tylko w PL takie numery odwalają ....
zdec - śliczna córcia, i jaka fotogeniczna ;)
gosiagro - tak wiem,że długo ... i wstydam się :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Deszcz i zimno, a ja muszę do rodziców iść kwiaty podlać i nie za bardzo mam ochotę na spacer z Emilką w taką pogodę:no:
Ale są pewne korzyści z takiej pogody- Emilka wstała o 5.30, ale udało mi się ją jeszcze uśpić i wstała dopiero między 7 a 8 :szok: Pierwszy raz chyba od roku się wyspałam:-D Za to nie miałam wolnego wieczoru, bo mała do 22 biegała po mieszkaniu;-):dry:
Izia A jak twoja nocka? Gratki ząbkowe:-)
Klementinka Widzę, że już większość dzieci przeszło 3dniówkę:-D
liza :* Czekamy na ciebie :*
Nadika Szybko zleciał ten rok. Jak patrzę na zdjęcia innych czerwcowych dzieci, dopiero do mnie dociera jakie one duże i coraz doroślejsze, bo mi się wydaje, że Emilka prawie nie rośnie:-p:-D
zdec - Śliczne zdjęcia!!!!!
milka Kiedy w końcu przestaniesz pracować w nocy?;-):rolleyes2:
milka, zdec A jak wygląda załatwianie formalności paszportowych i na ile jest wydawany paszport dla takich maluchów?

hejka..
buuu zimno jakoś :(
zdec - zdjęcia piękne.
Perfecta - noo ja też ostatnio wbiłąm się w takie spodnie:) milusie uczucie:)

A my wczoraj zaliczyliśmy grilla i dobrze bo dziś juz by nie wypalił...
Przyjeżdża moja najstarsza siostra, chrzestna Jadźki, kurde trochę mi żal że tak rzadko Jagusia ją widzi.. no ale mąż się uparł na akurat tą siostre która mieszka najdalej i przyjeżdża 2xmiesiąc, ale już teraz trudno.a

koniczynka doczytałam w necie że paszporty wydaje się na rok dla dzieci do lat 5:)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków!!:)

reklama
Hej
A no znikne dlatego poniewaz mamy problemy finansowe, ale to dlugo pisac.... :-( postaram sie jak najszybciej wrócic, narazie neta mi nie zablokowali jeszcze ale pewnie juz niedlugo... :-(

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów, Gratki ząbków!
Pogoda do d**y :no:
Miki marudzi nastepne dwójki górne w drodze :dry: nie da mi to dziecko odpczac od zabkowania, no nie da... :no:

Do góry