reklama
emalia82
Fanka BB :)
Oj Izuś to nie fajnie.Oby to ostatnia była...
Druga? Chyba przez ten weekend...
U nas coś dzisiaj pochmurno i deszczowo, więc nici ze spacerku
Koriander - udanej przeprowadzki i wracaj szybko
Klementinka - dobrze, że juz po trzydniówce
Hefi - Mój gAgatek ma często takie podrażnienie na brodzie od zamka
Liza - czemu znikasz?
MagdaM- ja mam siemensa (bosch i siemens to praktycznie to samo)
izia- jak nocka?
eagle - podziwiam samozaparcie w bieganiu
zdec - piękne zdjęcia Natalki!!!!!
Asnecja udanego wypoczynku
Dzieki za odpowiedzi niekapkowe- musze sprawdzić te Aventa i TT bo na lovi szkoda kasy. Mam nawet ten kubek 360 ale Agatka nie umie z niego pic
U nas coś dzisiaj pochmurno i deszczowo, więc nici ze spacerku
Koriander - udanej przeprowadzki i wracaj szybko
Klementinka - dobrze, że juz po trzydniówce
Hefi - Mój gAgatek ma często takie podrażnienie na brodzie od zamka
Liza - czemu znikasz?
MagdaM- ja mam siemensa (bosch i siemens to praktycznie to samo)
izia- jak nocka?
eagle - podziwiam samozaparcie w bieganiu
zdec - piękne zdjęcia Natalki!!!!!
Asnecja udanego wypoczynku
Dzieki za odpowiedzi niekapkowe- musze sprawdzić te Aventa i TT bo na lovi szkoda kasy. Mam nawet ten kubek 360 ale Agatka nie umie z niego pic
Ostatnia edycja:
nadika
załapałam się na podium
ja nie wiem kiedy się wyspię chyba dopiero po śmierci.
Mały zasypia ok 21 w nocy obudzi się conajmniej raz, do tego bardzo się wierci jak śpi i rano 5.30 - 6.00 pobudka. Powojuje ze 2 - 3 godz i kima a mamusia chodzi jak neptyk
ale ten czas leci w piątek Natan już kończy rok a w sobotę imprezka,zacznie się latanie i szykowanie!!! menu już ustalone, teraz to tylko zakupy i brać się do roboty
ja nie wiem kiedy się wyspię chyba dopiero po śmierci.
Mały zasypia ok 21 w nocy obudzi się conajmniej raz, do tego bardzo się wierci jak śpi i rano 5.30 - 6.00 pobudka. Powojuje ze 2 - 3 godz i kima a mamusia chodzi jak neptyk
ale ten czas leci w piątek Natan już kończy rok a w sobotę imprezka,zacznie się latanie i szykowanie!!! menu już ustalone, teraz to tylko zakupy i brać się do roboty
Ostatnia edycja:
kpi23
Witajcie
MIałam ochotę na jakiś wypad za miasto dziś ale U nas brzydko ;(
koriander - zrobię co w mojej mocy,a Tobie udanej przeprowadzki życzę
klementinka - a ja myślałam,że to tylko w PL takie numery odwalają ....
zdec - śliczna córcia, i jaka fotogeniczna
gosiagro - tak wiem,że długo ... i wstydam się
MIałam ochotę na jakiś wypad za miasto dziś ale U nas brzydko ;(
koriander - zrobię co w mojej mocy,a Tobie udanej przeprowadzki życzę
klementinka - a ja myślałam,że to tylko w PL takie numery odwalają ....
zdec - śliczna córcia, i jaka fotogeniczna
gosiagro - tak wiem,że długo ... i wstydam się
Ostatnia edycja:
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Deszcz i zimno, a ja muszę do rodziców iść kwiaty podlać i nie za bardzo mam ochotę na spacer z Emilką w taką pogodę
Ale są pewne korzyści z takiej pogody- Emilka wstała o 5.30, ale udało mi się ją jeszcze uśpić i wstała dopiero między 7 a 8 Pierwszy raz chyba od roku się wyspałam Za to nie miałam wolnego wieczoru, bo mała do 22 biegała po mieszkaniu;-)
Izia A jak twoja nocka? Gratki ząbkowe:-)
Klementinka Widzę, że już większość dzieci przeszło 3dniówkę
liza :* Czekamy na ciebie :*
Nadika Szybko zleciał ten rok. Jak patrzę na zdjęcia innych czerwcowych dzieci, dopiero do mnie dociera jakie one duże i coraz doroślejsze, bo mi się wydaje, że Emilka prawie nie rośnie
zdec - Śliczne zdjęcia!!!!!
milka Kiedy w końcu przestaniesz pracować w nocy?;-)
milka, zdec A jak wygląda załatwianie formalności paszportowych i na ile jest wydawany paszport dla takich maluchów?
Ale są pewne korzyści z takiej pogody- Emilka wstała o 5.30, ale udało mi się ją jeszcze uśpić i wstała dopiero między 7 a 8 Pierwszy raz chyba od roku się wyspałam Za to nie miałam wolnego wieczoru, bo mała do 22 biegała po mieszkaniu;-)
Izia A jak twoja nocka? Gratki ząbkowe:-)
Klementinka Widzę, że już większość dzieci przeszło 3dniówkę
liza :* Czekamy na ciebie :*
Nadika Szybko zleciał ten rok. Jak patrzę na zdjęcia innych czerwcowych dzieci, dopiero do mnie dociera jakie one duże i coraz doroślejsze, bo mi się wydaje, że Emilka prawie nie rośnie
zdec - Śliczne zdjęcia!!!!!
milka Kiedy w końcu przestaniesz pracować w nocy?;-)
milka, zdec A jak wygląda załatwianie formalności paszportowych i na ile jest wydawany paszport dla takich maluchów?
hejka..
buuu zimno jakoś
zdec - zdjęcia piękne.
Perfecta - noo ja też ostatnio wbiłąm się w takie spodnie milusie uczucie
A my wczoraj zaliczyliśmy grilla i dobrze bo dziś juz by nie wypalił...
Przyjeżdża moja najstarsza siostra, chrzestna Jadźki, kurde trochę mi żal że tak rzadko Jagusia ją widzi.. no ale mąż się uparł na akurat tą siostre która mieszka najdalej i przyjeżdża 2xmiesiąc, ale już teraz trudno.a
buuu zimno jakoś
zdec - zdjęcia piękne.
Perfecta - noo ja też ostatnio wbiłąm się w takie spodnie milusie uczucie
A my wczoraj zaliczyliśmy grilla i dobrze bo dziś juz by nie wypalił...
Przyjeżdża moja najstarsza siostra, chrzestna Jadźki, kurde trochę mi żal że tak rzadko Jagusia ją widzi.. no ale mąż się uparł na akurat tą siostre która mieszka najdalej i przyjeżdża 2xmiesiąc, ale już teraz trudno.a
reklama
Liza
Hej
A no znikne dlatego poniewaz mamy problemy finansowe, ale to dlugo pisac.... :-( postaram sie jak najszybciej wrócic, narazie neta mi nie zablokowali jeszcze ale pewnie juz niedlugo... :-(
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów, Gratki ząbków!
Pogoda do d**y
Miki marudzi nastepne dwójki górne w drodze nie da mi to dziecko odpczac od zabkowania, no nie da...
A no znikne dlatego poniewaz mamy problemy finansowe, ale to dlugo pisac.... :-( postaram sie jak najszybciej wrócic, narazie neta mi nie zablokowali jeszcze ale pewnie juz niedlugo... :-(
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów, Gratki ząbków!
Pogoda do d**y
Miki marudzi nastepne dwójki górne w drodze nie da mi to dziecko odpczac od zabkowania, no nie da...