reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam.
Asencja- udanego wyjazdu kochana. Wypoczywaj i czekamy na relacje.
Kasiek- super ,że katarek poszedł won!!!
Koriander- wiesz,że będziemy trzymac kciukaski. Wracaj do nas szybciorem. Buziole:*
Hefi- zdróweczka dla Julci
Eagle- fotki bajeczne!!!

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych kochanych miesięczniaków :*

reklama
Klementinko - a kiedy będziesz wiedziała czy Jasio bedzie miał siostrzyczkę czy braciszka????
tez juz chcialabym wiedziec, niestety najszybciej podejrzymy na polowkowym 8 czerwca, juz niedlugo;-)
Klementinka - zmieniacie mieszkanie? pochwal się coś więcej;-)
niestety nie ma sie czym chwalic, dowalili nam taki czynsz ze musimy stad uciekac
podwyzka 40%, caly blok bedzie stal pusty bo wszystkim tak podniesli

Koriander to juz do nas nie zawitasz? podkradaj ten internet sasiadom i dawaj znac co u was, zycze wytrwalosci w przeprowadzce

Dzieciaki wstały po 6 pare minut przez to słońce myślą że już pora wstawać a nie spać i wstają tak rano trzeba sobie kawke zrobić bo usne w tej pracy:-)

Witajcie,

Ostatnia:D

gosiagro, koriander - łatwo nie jest:( Wiedzą to osoby które codziennie rano muszą iść do pracy:) Jednak dużo zależy też do jakiej pracy, ja moją uwielbiam:D:D:D Gdyby nie moja mama nie dało by się pogodzić tego wszystkiego:)
Dla dzisiejszych solenizantów wszystkiego najlepszego:)
emalia udanych przygotowań życzę:)
Pochwalę się wam efektem sesji do zdjęcia paszportowego:D

IMG_2954a.jpgKopia IMG_2954_Paszporta.jpgIMG_2952a.jpg

zdec jaka slodka Natalcia:-) super bedzie wygladac w paszporcie

a ja sie pochwale ze wlasnie mielismy trzydniowke
klasyczne 3 dni temp po 39-40°, niczym nie dawalo sie zbic a dzis piekna wysypka:-)
bardzo sie ciesze ze juz mamy to za soba i nie trzeba dalej szukac przyczyny
no i ze juz temp spadla

padam na ćważ nie dość ż nocka do d...... to jeszcze dzień na wysokich obrotach tatuś zafundował mi robotników do płotu ale wiadomo bezemnie nic bo się tak nauczyli że szefowa musi wszystko zaakceptować tylko czemu nikt za mnie w domu nie chce nic zrobić brrrrrrrrrr
zdc co za śliczna lalka z Natalci
Liza jak to zniknąć ?
Koriander wracaj szybko do nas
klementinka nie zazdroszczę niezła podwyżka no i dobrze że się wyjaśniło skąd gorączka
hefi u was też dobrze że to tylko podrażnienie a kanalik żeby szybko się odetkał
a i zapomniałam się pochwalić że mamy 5 ząbka a 6 na wylocie:tak:

Koriander mam nadzieje ze bedziesz szyvbiej

Asencja udanego lotu , jak ja pomysle o swoim to zaczym mniec nerowke ciekawe jak ercio to przezyje

Zdec super sesja, moj maz wczoraj odbieral paszport ercia , kobita szuka mowi nie ma .... a druga na to ten maly ? jest !! chyba jej sie moj misiek spodobal ze az zapamietala nazwisko

brykam do pracy bo bede jeszcze papierki przegladac na lotnisku :)

Hefi dobrze ze lekarz uspokaja a nie robi panike , ja dla odmiany zauwazylam dzis peknita skore pod pacha teraz mysle czemu pekla

Koniczynka moze zebiska ida

Gosiargo udanego weekendu

Perfekta posprztane ?

Lizka czemu znikasz?

Klementinka ladna podwyzka... oby przeprowadzka poszla sprawnie

reklama
Zdec- Natalcia cuuuuuuudowna!!!!!! Jak ona wyrosła. Śliczna dziewczynka :*
Izia- gratki ząbków i spokojnej i przespanej nocki życzę ;)
Liza- a gdzie ty się wybierasz ,że nas opuszczasz?
Klementinka- współczuję podwyżki...masakra
Gosiagro- wypocznij kochana ( za mnie też)

Cisza tu taka weekendowa...A ja se ładny filmik obejrzałam z Olcią. He he."Prosto w serce". Lubie takie. Szczególnie jak stary to zwłoki po rybach. Udusić to mało....:(

Do góry