reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych milusich miesięczniaków :)

Kasiek-
obiecałam i słowa dotrzymuje ;)

YouTube - Chodzący Jasiek :)

KasiuJ- fajnie ,że się uśmiechasz. Zobaczysz, będzie dobrze.
Agi- miłego wieczorku :)

Pytałyście o ubieranie dzieci. Dzisiaj Jasiek był w koszulce i krótkich spodenkach, bez skarpet w sandałkach a skończyło się na tym ,że latał całkiem kąpał i nawet kąpał się w mini baseniku :)

reklama
baby!!!!!!!! dzs moje dziecko konczy 11 miesiecy, a BB-ciocie o nas nie pamietaja smutno nam!!!!!!!! buuuu
emalia zdec dzieki-jedyne dobre ciocie;) ;)

Ostatnia edycja:
Ja mam kalendarz z datami urodzin ale Kubusia w nim nie ma. Jakieś niedopatrzenie.
Ale wszystkiego naj naj dla Kubusia :)

A to jeszcze fotkę Jasia pokaże :)
jasiu w baseniku.jpg

baby!!!!!!!! dzs moje dziecko konczy 11 miesiecy, a BB-ciocie o nas nie pamietaja smutno nam!!!!!!!! buuuu

Psieplasiamy...... :-)
Zła ciotka już się poprawia....

Kubulku kochany
radości, szczęscia,
spełnienia wszelkich marzeń
i bądź zawsze usmiechnięty Skarbeńku!!!!

Nie to nie ja ja nie mam zastrzezonego numeru. Jak dzwoniłam do Cię Kochana to mi Pani w telefonie powiedziała że na Orange masz blokadę:)
A to i tak zgłoś się do salonu Tp i powiedz że się wyprowadzasz i chcesz przenieśc numer ale tam nie ma ganizdek nawet. , z reszta założyć gniazdka to nie problem Kochana:) Natomiast na moje "oko" powinni Ci zawiesić usługę i wznowić jak już podciągną kable , ale błagam Cie nie sponsoruj mu darmowego netu
Twarda bądz nie miętka!
nie,nie modem zabieram ,nawet jakby mial stac i sie kurzyc
kurde kto do mnie dciagle z zastrzeżonego dzwoni?:D
Ja tylko na chwilkę ....P. ma dziś wolne....i mamy taki romantyczny wieczór....( no średnio romantyczny bo dziecko nasze jeszcze na chodzie :-) )....Ale teraz Paweł zszedł na chwilke na dół więc korzystam i sprawdzam co u Was....
Cobra - co my bez Ciebie zrobimy????Pisz jak tylko będziesz miała okazję....
kasiaj - lena nie pisała od kilku dni....Wciąż chyba ma problemy z netem....
zyrraffka - fajnie że udało Ci się napisać choc kilka słów.....

Kochanym solenizantom
przeuroczym dziewczynkom Kornelci
i Igusi

oraz wspaniałym chłopaczkom
Łukaszkowi i Ignasiowi
razem z Polcią życzymy
radości, miłośći
uśmiechu na buziolkach
i samych pogodnych dni!!!!!

U nas dziś pogoda do bani.....buuuuuuuuuu :-(

dacie rade:)!

Emalia - kochana moja pamiętała... :) Jasiek CUDOWNY!!! jak ślicznie chodzi... no w sumie to prawie biega!!! Nie mogę się napatrzeć!!!! Dziękuję, wreszcie się doczekałam :) Damiś dziś też był w koszulce i spodenkach, a ostatecznie skończył na golasa w misce, bo basenu jeszcze nie ma ;) a tu kilka fotek z ostatnich dni :)
Copy of DSC08562.jpgCopy of DSC08555.jpgCopy of DSC08548.jpgCopy of DSC08538.jpgCopy of DSC08554.jpg

Dla solenizantów STO LAT!!! :) jutro pierwsze urodzinki Majusi Kalwy... ja nie mogę w to uwierzyć...

Ostatnia edycja:
a tak sie tylko upomnialam o zyczonka ;) tak Was kofam ;) Perfecta i Ciebie tez rzecz jasna ;)

Agi piękniusie słowa, chyba mu wydrukuje na pamiatke
edit: kasiek fajnie w tej misce, moge sciagnac patent? ;) jutro tak Kubie zrobie;)
emalia Jasiek ekstra chłopak!!!! w czym on siedzi? w basenie? ja musze Kubulkowi kupic jakis

dzisiaj Kubuś obudzil sie z wysypka!!!! pediatra powiedziala ze alergiczne, ni mam zupelni epomyslu na co moze byc uczulony, nic nowego nie podawalam, tylko w pon caly dzien siedzial z tesciowa, moze ona mu cos dala, ale nie smiem do niej dzwonic i sie pytac, bo bedzie gadac ze ja o cos podejrzewam i sie jeszcze obrazi, eh a teraz jak wocilam z pracy zobaczylam ze jeszcze gorzej wyglada, dostal clemastin i wapno, mamy odczekac tydzien, martwie sie troche

Ostatnia edycja:

mamuśko ja od pewnego czasu nie składam życzeń bo nie jestem na BB codziennie i dlatego nie chce by było tak że jednym złoże a innym nie :)

hmmm a może zadzwoń do teściowej i tak delikatnie podpytaj co dostał do jedzenia??

reklama
Emalia cudnie chpdz tak sie pieknie kolysze :) o i kapelutek... moj zaraz by byl na ziemi

Kaiek sesja w misce bomba

KasiaJ a jak piersi ?

Perfekta tez Cie uwielbiam zreszta nie tylko Ciebie :)

Agi udanego wieczoru

MamaKubulki znalazlas alergen

Sealt witaj :) gatuluje odcycania jak mala ma ladna wage to moze sproboj jej dac wode to wkoncu sie zorientuje ze nie warto sie budzic a moze naprawde jest glodna

Cobra jaki masz plan z ta sukienka ? no i nie znikaj

Solenizantom buziaki !!!!!!!!!!

Do góry