reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Przywitam się i tu :D

Trzymam kciuki za wszystkie wakacyjne wyjazdy te zagraniczne i nie tylko, a także za udane i spokojne przeprowadzki, bo widzę, ze wiele z Was ma to przed sobą :D
U nas wszystko OK, Gagatek chodzi za rączkę, ma 4 zęby i skończyła z cycaniem definitywnie. Czy karmicie butlą dzieciaczki jak się obudzą w nocy? z cycem nie było problemu - wiedziałam ,że można, a tu? Ile butelkowych maluchów dojada w nocy? Agatek budzi się tak co drugą noc i tankuje do pełna ;)

Wybaczcie, że nie doczytam zalegości i nie poodpowiadam, ale postaram się już teraz poprawić :D

reklama
Cobra! - Ani mi się wasz :)!!! Pindo jedna neostradę można przepisac na inny adres!!!! W piatek znikasz a ja dodzwoni.c się do Ciebie nie mogę bo blokada... Napisz to co ci mówiłam a mój małż Ci napisze ten pozew BABO!:) I nie dawaj temu dupkowi za twojepieniądze korzystać z internetu!!!! eeeeehh Ty no!!! Przepisz ta neostradę , zabierz liveboxa czy co tam masz z tej dziury i za kilka dni będziesz miała neostradę!

Cobra! - Ani mi się wasz :)!!! Pindo jedna neostradę można przepisac na inny adres!!!! W piatek znikasz a ja dodzwoni.c się do Ciebie nie mogę bo blokada... Napisz to co ci mówiłam a mój małż Ci napisze ten pozew BABO!:) I nie dawaj temu dupkowi za twojepieniądze korzystać z internetu!!!! eeeeehh Ty no!!! Przepisz ta neostradę , zabierz liveboxa czy co tam masz z tej dziury i za kilka dni będziesz miała neostradę!

no ale to trzeba miec jeszcze telefon stacjonarny ,a tam nie ma nawet gniazdek:(
to ty mnie terroryzujesz dzwoniac?:D nigdy nie odbieralam polaczen prywatnych ,a teraz mi rozlacza.
kurde napisze, jak usiade dziaisiaj

no ale to trzeba miec jeszcze telefon stacjonarny ,a tam nie ma nawet gniazdek:(
to ty mnie terroryzujesz dzwoniac?:D nigdy nie odbieralam polaczen prywatnych ,a teraz mi rozlacza.
kurde napisze, jak usiade dziaisiaj
Nie to nie ja ja nie mam zastrzezonego numeru. Jak dzwoniłam do Cię Kochana to mi Pani w telefonie powiedziała że na Orange masz blokadę:)
A to i tak zgłoś się do salonu Tp i powiedz że się wyprowadzasz i chcesz przenieśc numer ale tam nie ma ganizdek nawet. , z reszta założyć gniazdka to nie problem Kochana:) Natomiast na moje "oko" powinni Ci zawiesić usługę i wznowić jak już podciągną kable , ale błagam Cie nie sponsoruj mu darmowego netu
Twarda bądz nie miętka!

Ja tylko na chwilkę ....P. ma dziś wolne....i mamy taki romantyczny wieczór....( no średnio romantyczny bo dziecko nasze jeszcze na chodzie :-) )....Ale teraz Paweł zszedł na chwilke na dół więc korzystam i sprawdzam co u Was....
Cobra - co my bez Ciebie zrobimy????Pisz jak tylko będziesz miała okazję....
kasiaj - lena nie pisała od kilku dni....Wciąż chyba ma problemy z netem....
zyrraffka - fajnie że udało Ci się napisać choc kilka słów.....

Kochanym solenizantom
przeuroczym dziewczynkom Kornelci
i Igusi

oraz wspaniałym chłopaczkom
Łukaszkowi i Ignasiowi
razem z Polcią życzymy
radości, miłośći
uśmiechu na buziolkach
i samych pogodnych dni!!!!!

U nas dziś pogoda do bani.....buuuuuuuuuu :-(

reklama
Jak zwykle witam wiczorną porą:)

Na wstępie: Oczywiście wszystkiego najlepszego dla solenizantów z okazji kolejnego miesiąca;)

sealtet - u nas jedzenie w nocy nadal:( Już wymiękam.... 1.butla 150ml w okolicach 12-2, potem druga kolejne 150ml 4-6:((((( Masakra to jest, bo jestem tak padnięta że jak karmię małą to mi się oczy nad jej łóżeczkiem po prostu zamykają:(((( Mam nadzieję że przestanie w końcu kiedyś w nocy jeść. Dzisiaj na noc zjadła ok 230 ml kaszki zrobiłam bardzo gęstą, mam nadzieję ze nie będzie się budzić w nocy na jedzenie....

kasiaj świetnie że humor lepszy!! I tak trzymaj:))) Zdecydowanie bardziej wolę takie Twoje posty!:)

A co do Leny to z tego co pamiętam ostatnio nie miała neta.... może nadal nie ma:(

Do góry