reklama
C
cobra18
Gość
5;p
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
witam i ja z rana :-) pogoda pieknie mnie nastraja na spacery i ciągłe działanie :-) tylko jakoś sprzątać mi sie chce ;-) Nina siedzi i bawi się garnkami
Miłego dnia dziewczyny
Miłego dnia dziewczyny
C
cobra18
Gość
kasiaj - od razu lepiej,kiedy jestes taka wesola
odebralam wczoraj sukienke w ktorej mam isc na matki slub...ale kurde..cos mi sie w niej nie podoba. przymierzałam o rozm mniejsza ale stwierdzily ze jest mi za mala,a ta rozm wieksza ze mnie zwisa
wczoraj byl jakis pomylony dzien, najpierw sukienka potem odmowili mi przyznania lodowki na raty ...nosz kurde..
http://www.euro.com.pl/lodowki/amica-fk212-3x.bhtml nie jest ona prostokatna ,tylko z przodu pól okragla,nie wiem jak to nazwac;p
wiecie
odebralam wczoraj sukienke w ktorej mam isc na matki slub...ale kurde..cos mi sie w niej nie podoba. przymierzałam o rozm mniejsza ale stwierdzily ze jest mi za mala,a ta rozm wieksza ze mnie zwisa
wczoraj byl jakis pomylony dzien, najpierw sukienka potem odmowili mi przyznania lodowki na raty ...nosz kurde..
http://www.euro.com.pl/lodowki/amica-fk212-3x.bhtml nie jest ona prostokatna ,tylko z przodu pól okragla,nie wiem jak to nazwac;p
wiecie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia - Nawet nie wiesz jak się cieszę że humorek masz poprawiony i czuć to w Twoich postach Kochana JESTES MEGA DZIELNA!!!!!!!! :*:*:*
Najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów : Nelusiuni!!! , Łukaszka !!!!!!, Iguni !!!! i Ignasia!!!!!!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechami na buziakach!!!!!!!!!
Uciekam na zakupki do miasta Czas na kupno zabezpieczeń na szafki, szuflady , drzwi i kontakty
aaaaa mówiłam Wam że Was UWIELBIAM WSZYTKIE???? NO TO MÓWIĘ
Najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów : Nelusiuni!!! , Łukaszka !!!!!!, Iguni !!!! i Ignasia!!!!!!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechami na buziakach!!!!!!!!!
Uciekam na zakupki do miasta Czas na kupno zabezpieczeń na szafki, szuflady , drzwi i kontakty
aaaaa mówiłam Wam że Was UWIELBIAM WSZYTKIE???? NO TO MÓWIĘ
zyrraffka
Szczęśliwa mama
cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę u nas wszystko dobrze, Łukaszek grzeczniutki, pieknie przesypia całe nocki. Brakuje mi strasznie bb ale nic nie poradzę Pozdrawiam
C
cobra18
Gość
w piatek znikam z BB zycia
nadika
Fanka BB :)
w piatek znikam z BB zycia
a to dlaczego?? chyba nie na zawsze, co????? bo bedzie nam Ciebie brakować!!!!!!!!!!!!!!
Zyraffka fajnie że się odezwałaś i u Was wszystko ok!
reklama
C
cobra18
Gość
nioe bede miec internetu do pazdziernikaa to dlaczego?? chyba nie na zawsze, co????? bo bedzie nam Ciebie brakować!!!!!!!!!!!!!!
Zyraffka fajnie że się odezwałaś i u Was wszystko ok!
cos z netem mialadziewczynki a co lu leny? chyba się nie odz*ywa al-bo przeoczyłam w amoku