reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

katarzyna od plastra sie tak moze zrobic, ja sama tak mialam kiedys, ale Kubus ma na calym ciele, jak wstal rano mial na klatce piersiowej i pleckach, pomyslalam ze moze potowki, wykapalam go od razu, a teraz ma juz na calym ciele, nawet na nozkach, wysypka taka.... hm placki z krosteczkami, chropowate w dotyku, pierwszy raz ma takie cos, ja w taaaakim szoku
wisz, ja chyba nie na czasie jestem, ale czemu bylas z Fifim w szpitalu? (pamietam tylko ze mial miec zabieg na "meskie sprawy" i podcinane wedzidelko jezyka) o to chodzi? zastanawiam sie tylko czy przegapilam to info, czy po prostu nie mowilas, jesli nie chcesz nie musisz odpowiadac, rozumiem

nadika moja tesciowa to inny gatunek czlowieka, wolez nia nie zadzierac ;0 ale poprosilam meza, on ma jutro zadzwonic ;) moze dala mu czekolady albo cytryne, albo strach pomyslec co jeszcze....

reklama
Ja tak na chwilke, nawet nie wiem czy wszystko doczytalam,
widzialam Jasienka emalii, boze jaki cudowny dlugodystansowiec, Lila takiej odleglosci jeszcze by pewnie nie przeszla ale tez tak sie kolebie jak kaczuszka :))))I koniecznie musi cos trzymac w raczce, nie wiem czemu chyba jej sie ubzduralo ze tak sie chodzic powinno:-D Po przeprowadzce skrecimy jakis filmik ale pewnie zanim bedziemy mieli neta polowa dzieciaczkow bedzie juz biegala

Perfecta buziolek dla ciebie :-)
zyraffka ciesze sie z tak krotkiego ale waznego od ciebie posta :-) Buziak dla Lukaszka!!!oraz dla Kornelki, Igusi, Ignasia i Kubulki!!!!

cos mialam jeszcze napisac, acha super Damis w misce :-)
zdec probuj za jakis czas podawac herbatke zamiast kaszki, moze sie uda i przestanie sie budzic

mama kubulki podpytaj koniecznie tesciowa jesli to alergia to wazne by wiadomo bylo na co!

Emalia cudnie chpdz tak sie pieknie kolysze :) o i kapelutek... moj zaraz by byl na ziemi

Kaiek sesja w misce bomba

KasiaJ a jak piersi ?

Perfekta tez Cie uwielbiam zreszta nie tylko Ciebie :)

Agi udanego wieczoru

MamaKubulki znalazlas alergen

Sealt witaj :) gatuluje odcycania jak mala ma ladna wage to moze sproboj jej dac wode to wkoncu sie zorientuje ze nie warto sie budzic a moze naprawde jest glodna

Cobra jaki masz plan z ta sukienka ? no i nie znikaj

Solenizantom buziaki !!!!!!!!!!

nie wiem.ale wyglada to kiepsko :( ja nie lubie sukienek :(

jaaaaaaaaaaakie cudne chłopaki !
emalia jak fajnie chodzi twój Jasiek super
Kasiek Damiś też boski
mamo kubulki ja bym zadzwoniła i zapytała a może to uczulenie na słońce? koleżanki syn ma tak że go wysypuje ale przy pierwszym ostrym słońcu więc może?
perfecta ja ciebie też!
zdec ciekawa jestem czy u ciebie zadziała kaska u mnie odwrotnie jak za gęsta to budzi się bo chce mu się pić

:-) wchodzę i jeszcze ja wieczornie, chociaż czuję się na bb trochę pomijana... wiem, że nie wchodzę często, ale staram się jak mogę :-(

Dziewczyny zdjęcia prześliczne!!! :-D słodziutkie maluchy kochane, napatrzeć się nie można i już niesługo pierwsze urodziny jak ten czas szybko leci :tak:
Wszystkim dzisiejszym miesięczniakom oczywiście gratuluję :-D:tak::-) rośnijcie zdrowo szkraby!

Nina od dwóch miesięcy przesypia całe noce, na kolację dostaje 210 mleka, bo kaszek i kleików to ona nie tknie nawet, więc już nie próbuję jej dawać, za żadne skarby świata nie chce :confused: ostatnio miała 5 takich nocy, że budziała się o 1 na jedzenie, ale od dwóch dni na szczęście wszystko wróciło do normy i śpi sobie od 20-30 do 8-30 :-):-D

Jutro muszę znowu wziąć się za naukę, bo pierwszy egzamin z sesji letniej mnie czeka w sobotę, a jeszcze nic nie ruszyłam nawet, brrr już się boję...

Kreatorka - jak Ty to robisz że te kg Ci tak pięknie lecą w dół??? czy to Dukan? ;) czy Ty nie jesteś z okolic Pabianic? jakoś mi się ubzdurało że tak i miałam zaproponować spotkanko ;P

Kreatorka spoko dasz na pewno radę
jak ja bym chciała żeby Michał spał choć raz w tygodniu do 8 a on najpuzniej o 6;30 na nogach i to dosłownie itylko 1 drzemka w ciągu dnia ok 20-30 min.

reklama
Do góry