reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Przepraszam, ze tak ogólnikowo, ale nie jestem na bieżąco :-( okropnie mi brakuje czasu i takich dni jak miałam cały dzień wolnego, nie musiałam nic robić... heh takie luksusy to już niestety nie nastąpią :no:
Póki co biorę się dalej za odzyskiwanie swojego wyglądu przed ciążowego :-D idzie mi całkiem nieźle, dieta działa, niesługo będę robiła włosy i pewnie odświeżę trochę szafę nowymi ciuchami :-) małymi kroczkami do celu :tak:

:-) koriander - ogromne gratulacje dla Lili :-D:tak: wyobrażam sobie jak słodko musiała wyglądać, już się nie mogę doczekać, aż Nina będzie chodziła, bo póki co to tylko przy meblach i za ręce ;-)
gosiagro - heh nie mogę narzekać biorąc pod uwagę, że zawiesiłam dietę na tydzień :-p wcinałam co chciałam, ciasta, domowe obiadki itp, waga poszła do góry o kilogram, ale w ciąg 3 dni diety go zgubiłam :-D a jak tam u Ciebie dietowanie? ;)

reklama
Koriander- Wielkie gratulacje dla biegajacej Liluni!!!! No to teraz Kochana się zacznie:) Jak widać po mnie :p Mniej czasu na bb bo Jasiek lata a ja dorabiam sobie jako jego osobista asekuracja:) Jeszcze raz wielkie gratulejszonsy:)

Nie mam siła:) Idę , padam właściwie spać (nie wiem co na to moje padnięcie stelaż łóżka , ale co mi tam najwyżej będę spała w kotlinie :p:)
Buziaki , dobranoc Pchły na noc!

My również gratulujemy naszej zdolnej Liluni :) Brawo słoneczko :)

Kasiek- jutro mordeczko coś zmontujemy z Jasiem dla Ciebie kochana :)

Wyprasowałam chyba z 10 pralek prania, tyle mnie sie nazbierało. A jeszcze stary mnie wnerwił więc się na żelazku wyżyłam :)
Teraz padam na pysk i idę lulać :)
Karaluchy pod poduchy...:)

Czesc dziewczyny

Ale była piekna pogoda, normalnie upal jak w lipcu;)

my dzisiaj bez czapeczki chodziliśmy, a widzialam dzieci ubrane w samo body z krotkim rekawem ;) ja jednak nalozylam koszulke i spodenki cieniutkie na body, bo jakos tak,…. Sama nie wiem, z przyzwyczajenia chyba, bo ostatnio tak chlodno było, a tu nagle takie lato;)

ale jestem sierota, najechalam dzisiaj na taki wysoki krawężnik i nie moglam sobie z tym poradzic tyle halasu narobilam,ale jakos wyjechałam, w dodatku taki obciach bo chyba ze sto osob, stojacych obok na przystanku to widzialo, głupio mi było, ze szok i nawet nie wysiadlam zobaczyc czy samochod nie uszkodzony….

Milka wiesz jak to jest…. cholerka ciagle czasu brakuje, doba za krotka ;) ale postaram się być czesciej ;)

Agast podoba mi się styl w jakim Paula pisze na blogu, taki lekki, fajny, ona przypomina mi moja przyjaciolka, ktora przeszla leczenie onkologiczne, miala ziarnice zlosliwa i podchodzila do choroby z lekka ironia i zartem trochę tak jak Paula i poki co jest super bo trzeci rok bez nawrotu choroby, mam ogromny szacunek do ludzi, którzy mieli tyle sily, żeby przez to przejść, podziwiam, bo ja bym się pewnie załamała eh

Koriander Emalia gratulacje!!!! To super ze dzieciaki chodza!!!! Kubus zrobil kilka kroczkow sam, a dzisiaj nasz listonosz (generalnie bardzo mily człowiek) mi się zalil, ze jego wnuczka urodzona 3 miesiace wczesniej niż mój Kubus jeszcze nie chodzi, on jest taki smieszny bo kiedys mi opowiadal, ze synowa nie karmi piersia, nie ma pokarmu bo nie je miesa i jak ona tak może!!

dobranoooooooooooc

reklama
Mam pytanie (nie pamiętam ,która z dziwczyn wygrała tez kupon w konkursie Gerbera "Moja pierwsza zima" Dostałaś już ten kupon??? Bo ja wygrałam w styczniu i do tej pory nic:(:(:(

Do góry