reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wpadlam tylko na chwile napisac ze Lila chodzi!!!:-):-):-)

Juz od kilku dni sie puszczala i robila kilka krokow ale niepewnie a dzis wyrywa raczke i idzie sama!! Tak sie wzruszylismy, akurat kladlismy wykladzine w nowym mieszkaniu patrzymy a ta idzie, jeszcze sie zachwiewa jak pijana ale tak sie z tego cieszy ze nie da rady jej zatrzyamac :-)

Koriandeer gratulacje dla Lilci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta babka co chciała dziecko oddać będzie we wiadomościach
a mój Michał wyje w łóżeczku i sam nie wie czego chce spaś chol....chc mu się na potęgę ale si nie poddaje na ręce nie bawić się nie chyba tak zmęczony ale łep mi już pęka od jego wycia
a sama padam na twarz bo nocka była masakryczna a jeszcze mąż sprzedał mi jakiegoś wirusa i kiepsko się czuję
edit; właśnie usnął na klęczkach

Ostatnia edycja:
Co do chodzenia to mogę już śmiało mówić ,że Jasiek chodzi, wręcz biega, szczególnie jak dorwie piłkę to z nią ucieka. Wiadomo ,że czasami klapnie na tyłek, ale już rękę odpycha i tylko sam wszędzie chce iść. No i uczymy się wstawać z niemi od razu na nogi bez podpierania. Wczoraj już się raz udała ta sztuka :)

gratulacje dla małego chodziarza:-D:-D

Tak, już po. Powiedziałam, ze nie moge być swiadkową, bo nie dogaduje sie z jej facetem i nie zgadzam się za bardzo z taką ideą ślubu. To powiedziała, że spoko, bo mieliśmy byc my (ja z mężem) tylko dlatego, bo nie chcieli nikomu więcej o ślubie mówić. Dla niej to tylko podpisanie papierka.
Gorzej, bo jak stwierdziłam, że jej facet mnie za bardzo denerwuje (teksty w stylu, że mój syn wygląda jak syn farmera, że ja jestem apodyktyczna i że wyżądzam dziecku traume, bo zdecydowaliśmy się na żłobek), to powiedziała, że bez niego nie będzie się z nami widywać, bo weekendy spędza z nim, a w tyg. nie ma czasu. Troche szkoda, bo to się równa z tym, ze stracimy ze sobą kontakt :( Natomiast mąż się cieszy, bo też strasznie tego faceta nie lubił...
Ciężka sprawa :( Mąż mówi, że przejrzy na oczy (jaki ten facet jest), jak się ewentualnie dziecko pojawi...ale mi jej szkoda :(

mam nadzieje, ze się jednak jakoś dogadacie

Cześć cześć
A u nas goście za gośćmi- w weekend przyjechała moja dawna koleżanka z Poznania z rodziną, a wczoraj szwagier z Anglii. Do tego baardzo intensywnie w pracy- styczeń i maj najgorsze miesiące to najgorsze miesiące w mojej robocie- prawie nie widuję dzieci :-( No nic- przeżyję, zaraz będą wakacje

a jakie plany na wakacje:-)

Witam w ten piękny słoczneczny dzień :-D:-)

no pięknie ci waga leci Kreatorko:tak::tak: gratuluje:-)

Dzis kolo 17 jade z mama do Grójca do taty, wiec cos sie dowiemy moze bo ciagle tata nic nie mowi bo niby lekarze nic nie wiedza :dry: heh...

i jak tato się czuje?

Jesteśmy już Dziękujemy za trzymanie kciukasów. Nie było kłucia bo potrzeby nie było bo Jasiek jak to powiedziała nasza dr. "to okaz zdrowia" Oczywiście jak zwykle czarował doktor i Panie pielęgniarki jak go ważyły i mierzyły:) Waga 9120 wzrost 79cm
I mamy piątego ząbka Przebiła się górna lewa dwójka!!!!!

gratulujemy zebolka no i okazu zdrowia:-)

Jak przekonać dziecko do czapki, jakiejkolwiek... z daszkiem... kurcze... wszystko zdziera z głowy... a dziś zbyt ostre słoneczko żeby bez czapeczki...

skąd ja to znam:-D:-D

Wpadlam tylko na chwile napisac ze Lila chodzi!!!:-):-):-)

Juz od kilku dni sie puszczala i robila kilka krokow ale niepewnie a dzis wyrywa raczke i idzie sama!! Tak sie wzruszylismy, akurat kladlismy wykladzine w nowym mieszkaniu patrzymy a ta idzie, jeszcze sie zachwiewa jak pijana ale tak sie z tego cieszy ze nie da rady jej zatrzyamac :-)

WIELKIE GRATULACJE!!!
Majusia jest dumna ze swojej bb-siostrzyczki:tak::tak:
to musiało być niesamowite, cieszę się razem z Wami:tak::tak:

Koriandeer gratulacje dla Lilci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta babka co chciała dziecko oddać będzie we wiadomościach
a mój Michał wyje w łóżeczku i sam nie wie czego chce spaś chol....chc mu się na potęgę ale si nie poddaje na ręce nie bawić się nie chyba tak zmęczony ale łep mi już pęka od jego wycia
a sama padam na twarz bo nocka była masakryczna a jeszcze mąż sprzedał mi jakiegoś wirusa i kiepsko się czuję
edit; właśnie usnął na klęczkach

widzialam ja juz dzisaiaj w polsacie i tvn24:)

Witam

Asencja ja bede od 19 w Hersonisos moze sie spotkamy :)

Koriander gratulacje

Perfekta gratuluje okazu zdrowia

Gosiargo silna jestes zadne slodycze cie nie zmoga

Mamakubulki zadko sie pojawiasz ostatnio

Olavip my ubieramy w body dl rekaw spodnie skarpetki butki i chustke

Eagle gratuluje baby Ercio ostatnio tez sie rozgadal wola mama czasem na tate tez ale tata tez do niego mowi najlepiej udaje ze mowi nie ma i do tego tak fajnie pokazuje raczka

Iza obys go tylko dogonila

ale nasze szkraby juz duze nawet chodza a rok temu odliczalysmy dni Miesieczniakom buziaki !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ale gapa ze mnie

Natalko słodka i Jasieńku kochany
Rośnijcie zdrowo z uśmiechami na buzi
niech spełnią się Wasze wszelkie, nawet te malutkie marzenia
i bądźcie zawsze szczęśliwi....
Całuski od cioci i Poluśki....:-):-D:happy2:

Do góry