Dzień dobry,
u mnie samopoczucie fatalne przez zbliząjacą się @ i oczywiście ochota na słodycze ogromnaaaaa
Agi - gratulujemy ząbka, to teraz pewnie druga jedyneczka się pojawi
Asnecja - już po rozmowie z siostra?
ewelinka - zazdroszczę motywacji do ćwiczeń, tez by mi się przydało, ale wielki leń jestem!!
eagle - Majusia jeszcze nie chodzi sama;-) tylko pchacza nieśmiało popycha gratuluje rozgadanego Tomusia jeszcze trochę i z Asią będą toczyli poważne dyskusje
Klementinka - jaki uśmiechnięty Jasio:-) podoba mu się fryzurka przez mamę zrobiona swoją drogą dobre masz cięcie, u mnie jedne wielkie schody były fajnie, że znalazłaś koleżankę na spacery
Milka - dużo zdrówka dla ciebie i zazdraszczam tej Krety:-)
zyrraffko - podczytujesz nas? co u Was?
koriander - 16 maja jeszcze nie ma, meldować się tu szybko
STO LAT DLA JASIA I NATALKI!!!:-):-)
u mnie samopoczucie fatalne przez zbliząjacą się @ i oczywiście ochota na słodycze ogromnaaaaa
Agi - gratulujemy ząbka, to teraz pewnie druga jedyneczka się pojawi
Asnecja - już po rozmowie z siostra?
ewelinka - zazdroszczę motywacji do ćwiczeń, tez by mi się przydało, ale wielki leń jestem!!
eagle - Majusia jeszcze nie chodzi sama;-) tylko pchacza nieśmiało popycha gratuluje rozgadanego Tomusia jeszcze trochę i z Asią będą toczyli poważne dyskusje
Klementinka - jaki uśmiechnięty Jasio:-) podoba mu się fryzurka przez mamę zrobiona swoją drogą dobre masz cięcie, u mnie jedne wielkie schody były fajnie, że znalazłaś koleżankę na spacery
Milka - dużo zdrówka dla ciebie i zazdraszczam tej Krety:-)
zyrraffko - podczytujesz nas? co u Was?
koriander - 16 maja jeszcze nie ma, meldować się tu szybko
STO LAT DLA JASIA I NATALKI!!!:-):-)
Ostatnia edycja: