reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja brzucha trochę się boję bo choć teraz wspominam to ze śmiechem trochę go miałam.:-). Kacper uciskał mi jakiś nerw i przy chodzeniu odczuwałam taki ból, że mogłam chodzić tylko tyłem lub bokiem - niezła komedia. Jak siedziałam miałam ucisk na wątrobę jak się rpostowałam to mnie kręgosłup bolał. Strasznie dziwne rzeczy się ze mną działy. Jestem osobą sprawną - uczę wf więc codzinnie właściwie ćwiczę a tak mnie sparaliżowało. Teraz zamierzam bardziej uważać na to co będę jadła żeby nie było powtórki z rozrywki ( czas przyszły z uwagi na fakt, że teraz mdłości nie pozwalają mi jeść- robię to na siłę z rozsądku alllllllllleeeeeee wiem, że potforek we mnie się obudzi - Taz Karuzelak jak mnie brat nazywał pochałamiałam wszystko co napotkałam na drodze)

Witam.
Kajdusia, ja też dzisiaj rekordy w spaniu pobiłam. Do 12-ej !!!
Nawet sie nie przyznam mężowi , bo sie wścieknie z zazdrości ,że on tylko do 6-ej :)
OlaPiotrowska, ja też mam wizyte 3 grudnie, więc jest nas już dwie :)

Witamy nową mamusię ewelinke:-)
A ja właśnie wcięłam całą miche makaronu z cukinia i zółtym serem, ale zrobiłam sobie dobrze:-D

ja też pospałam....do 12:)
a teraz to już jak na szpilkach......aż mnie tak stresowo brzuch "boli"...tak mi flaki fruwają ze stresu....:( boszzz...jak przed maturą jakąś albo cooo....

reklama
Do góry