reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a u mnie odpukac juz od 3 dni nie czuje mdłości, chyba że to chwilowe odmroczenie, ale z drugiej strony zastanawiajace, moze coś nie tak się dzieje, skoro czuje się w miare normalnie, dlatego tez nie moge sie juz doczekac do tego czwartku. A jak bedzie wszystko dobrze, to pewnie od piatku wracam do pracy, juz tesknią za mną bo za dużo roboty mają;-)

kpi23 ja w ulubionych jeansach to nie chodze juz z 2 tygodnie
a dopinam sie tylko w dresy:-D

nawet niektore galotki sa ciasnawe, teraz marza mi sie bawelniane w gume, a te koronki trzeba schowac na przyszlosc (mam nadzieje)

jasne, że się przydadzą - na jakiś romantyczny wieczór we dwoje :-), dzidzia do babci a Wy ....

witam!
ja sie tez ledwo mieszcze w spodnie,ale mi to chyba tyłek urósł a nie brzuch:tak:;-)lece poogladac wasze brzuszki:-)

ja stawiam u mnie na brzuch ... bo to w końcu z przodu się nie dopinam a nie z tyłu !!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie, widze ze dzis ruch tutaj jak na rynku:-D
Ja wlasnie spozywam 3-cie sniadanie , co do brzuszka to mam nadzieje ze sie niedlugo pokaze bo mi w swieta rodzina nie uwierzy:-)

gosiagro slicznie sie brzuszek juz prezentuje, bardzo zbrabniutki:tak:

A mi sie juz nie chce pracowac chyba zrobie przerwe i posprzatam mieszkanie

reklama
Do góry