kpi23
Fanka BB :)
Ja się w ulubione jeansy nie dopinam a w pozostałych spodenkach robi się powoli ciasno ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się w ulubione jeansy nie dopinam a w pozostałych spodenkach robi się powoli ciasno ...
ja sie tez ledwo mieszcze w spodnie,ale mi to chyba tyłek urósł a nie brzuch;-)lece poogladac wasze brzuszki:-)Ja się w ulubione jeansy nie dopinam a w pozostałych spodenkach robi się powoli ciasno ...
łączę sie z Tobą w bólu,chyba do kolezanki na herbatkę wyjde chociaz bo korzenie zapuszczę w domu:-)witam Was w ... poludnie
znowu jestem do niczego
wczorajsza energia gdzies sie ulotnila a ja znowu przypominam szlafrokowa zjawe
i glowa pobolewa
i pogoda do...
kpi23 ja w ulubionych jeansach to nie chodze juz z 2 tygodnie
a dopinam sie tylko w dresy
nawet niektore galotki sa ciasnawe, teraz marza mi sie bawelniane w gume, a te koronki trzeba schowac na przyszlosc (mam nadzieje)
witam!
ja sie tez ledwo mieszcze w spodnie,ale mi to chyba tyłek urósł a nie brzuch;-)lece poogladac wasze brzuszki:-)
:-)
gosiagro slicznie sie brzuszek juz prezentuje, bardzo zbrabniutki
A mi sie juz nie chce pracowac chyba zrobie przerwe i posprzatam mieszkanie