koriander
Fanka BB :)
A ja nie znalazłam brzuszka ,....
kpi gosiagro wstawila swoj do galerii z brzuszkami, takie nowe podforum czerwcowek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie znalazłam brzuszka ,....
O raju, miałam identyczną noc, okno skręcone na wkręty, tyle,że samo się otworzyło bo mamy stare w wynajmowanym mieszkaniu i Oliś też zsiusiał się do łożka tylko,że jemu niestety często się zdarza w nocy, normalnie materac nadaje się już do wyrzucenia i co najgorsze, zawsze sika do nas do łożka bo w środku nocy drepcze i nie moge go tego oduczyć, zawsze budzi sie przy nas.Witajcie mamusie:-)
ja dopiero wstałam, ale miałam ciężką noc, nie dość,że wiało tak,że uszkodziło nam okno, bo było uchylone i teraz mam okno skręcone na wkręty przez mojego męża,:-( to jeszcze młody wstawał co pół godziny , więc o 4 rano wzięliśmy Go do siebie do łóżka i jak nam się odwdzięczył...zrobił nam siusiu, bo już od dawna śpi bez pieluszki i dziś akurat musiało mu się przytrafić, no ale cóż ma tylko trzy latka;-)
miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! moja dopiero 3 grudnia:-(
kpi gosiagro wstawila swoj do galerii z brzuszkami, takie nowe podforum czerwcowek