reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie mamusie:-)
ja dopiero wstałam, ale miałam ciężką noc, nie dość,że wiało tak,że uszkodziło nam okno, bo było uchylone i teraz mam okno skręcone na wkręty przez mojego męża,:-( to jeszcze młody wstawał co pół godziny , więc o 4 rano wzięliśmy Go do siebie do łóżka i jak nam się odwdzięczył...zrobił nam siusiu, bo już od dawna śpi bez pieluszki i dziś akurat musiało mu się przytrafić, no ale cóż ma tylko trzy latka;-)
miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! moja dopiero 3 grudnia:-(
O raju, miałam identyczną noc:shocked2::-D, okno skręcone na wkręty, tyle,że samo się otworzyło bo mamy stare w wynajmowanym mieszkaniu i Oliś też zsiusiał się do łożka tylko,że jemu niestety często się zdarza w nocy, normalnie materac nadaje się już do wyrzucenia i co najgorsze, zawsze sika do nas do łożka bo w środku nocy drepcze i nie moge go tego oduczyć, zawsze budzi sie przy nas.
Dziewczyny z krwiaczkami, leżeć,leżeć i jeszcze raz leżeć, na bank poznikają i wszystko będzie ok!
Ja dziś nad ranem jak usłyszłam wiatr i deszcz to postanowiłam,że mały nie idzie do przedszkola tylko siedzimy pokotem w domu, nie wystałabym na przystanku i chyba by mnie zwiało w drodze;-)Dzięki mojemu pomysłowi Oli nudzi się okropnie, ogląda bajki a obecnie sskuteznie przeszkadza mi w czytaniu i pisaniu siedząc na biurku i mnie zagadując;-):-p
Ech, spodnie ciązowe na mnie za duże, zwykłe za małe więc chodzę w legginsach,gorzej z wyjściem na dwór bo zimno w tyłek;-)Dziś musze kupić jakieś majtasy, jakoś stringi mnie uwierają:cool2:
Co do pracy to na moje nieszczęście zwolniłam się miesiąc przed zajściem w ciążę:happy: ale i tak się cieszę, bo już dłużej bym tam nie wytrzymaładziewczyna która przyszła na moje miejsce po 3 miesiącach stamtąd zwiewa:tak: ale brakuje mi kontaktu z ludźmi...

Pobiłam dziś wszelkie rekordy w spaniu, własnie się obudziłam :zawstydzona/y::-)
To chyba przez tą pogodę, w Bydgoszczy też jest okrrrropnie!

Agnieszka--ja też się w nocy budzę z dziwnym bólem nóg, mam ochotę je wtedy uciąć tak mi przeszkadzają :wściekła/y: Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby już nie było sladu po krwiaku!
paula2421- wizyta u dentysty- brrrr, powodzenia!
agast22= mama tak samo z tymi smutnymi reklamami, wiem, że sa potrzebne, ale teraz muszę szybko zmieniać kanał
lasposa- jak to dobrze, że mdłości powoli dają Ci spokój, oby było coraz lepiej!
Gosiagro- ale masz super męża, jaki pomocny! :-D A brzuszek super, wkrótce wkleje mój ;-)
Zbik- ja na razie biorę tylko folik, w poprzedniej ciąży brałam feminital od drugiego trymestru, może teraz też tak będzie, na następnej wizycie pogadam z ginem
Paulka- nasz Piotruś też w nocy nie kontroluje jeszcze swoich potrzeb, więc wysadzamy go zawsze przez sen na nocnik około północy...
Klementinka- sio podły nastroju, sio!;-)
Koriander- ja też zabieram się za sprzątanie, więc będziemy działać razem :-)
OlaPiotrowska- to może też wysadzaj małego na nocnik w nocy, u nas to działa i od tego czasu materac suchy!

Miłego dnia!

kajdusia-moczenie zdarza się niestety zawsze jak Oliś nie zrobi siku przed snem, moja wina bo zapominam mu przypomnieć. U nas nocnika nigdy nie używaliśmy,mały robi sam w WC,także moja wina, muszę go pilnowac poprostu. Ale dziś kupię Night Pands na wszelki wypadek, bo mam dośc prania materaca:cool:
Idziemy z juniorem na jakąś szamę, pada z oknem, ciemno,brrr...Mimo pogody życzę Wam miłego dzionka!

Witam wszystkie czerwcóweczki!jestem mamą dwóch córeczek jedna ma trzynaście latek a druga trzy skończy za tydzień Termin mam z moich wyliczeń na 30 czerwca Dziś mam wizyte u gin więc dowiem się czy wszystko jest ok:tak:

reklama
ewelinka307- witamy wśród Nas!
kajdusia, OlaPiotrowska- My Patrysia wysadzamy przed snem i około 1 w nocy, ale i tak czasem mu się zdarza zrobić siku, a co przychodzenia do Nas do łóżka, to Patryk może być tajnym agentem:-D bo robi to tak po cichu,ze ja dopiero nad ranem orientuje się,że jest u Nas:-)

Do góry