reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czesc :)
Agi78 - gratuluje zębola
KasiaJ - trzymam kciuki!! Kiedy bedzie cos wiadomo?

Strasznie sie wkurzyłam - byłam w sobote u fryzjera i wygladam teraz tragicznie :( Na początku myślałam, że to tak źle wygląda przez umodelowanie, ale po umyciu włosów wcale nie lepiej. Pokazałam dwa zdjęcia jaką chce fryzure, a ona ostrzygła mnie o wiele krócej i wygladam gorzej, niż przed fryzjerem :( Nie wiem co teraz zrobić, bo ani nie moge jej poproawić, bo bedzie jeszcze krócej, a za każdym razem jak patrze na siebie w lustro, to sie załamuje :( Ehhh...
Do tego jeszcze wczoraj moja siostra mnie poinformowała, że wychodzi za mąż 4 czerwca i żebym pokazała jej dowód, to będę świadkową. Strasznie się przejmuje, bo to duże zaskoczenie, poza tym nie lubie jej faceta. Nie wiem co zrobic, bo z jednej strony to moja najbliższa rodzina i jedyna siostra, ale z drugiej nie moge z czystym sumieniem być świadkową w czymś takim (podobno nawet obrączek sobie nie kupują). Chyba dzisiaj z nią poważnie porozmawiam...
Pocieszam się, że już w niedziele wylatujemy (na tydz.) i w końcu troche odsapne od monotonni, gotowania, problemów codziennych i się wygrzeje :)

reklama
Milka - super wyglądasz
Kasiaj - całym sercem z Tobą!

wczorajszym, czyli Hani i Mikołajowi oraz dzisiejszym solenizantom, czyli Jagódce,bliźniakom i Erykowi najlepszego!

kasiaj kciuki zaciśnięte mam nadzieję że twoje przypuszczenia się potwierdzą i szybko wyjdziecie i fifi bardzo szybko z tego wyrośnie
koniczynka fajnie że się odzywasz
Milka napisz kiedy będziesz miała czas to się spotkamy
widzę że dużo walczy z nas z @ jak fajnie było pod tym względem w ciąży
ja pierniczę już za 4 dni pierwszy roczek u naszych ,,bobasów":-D:tak:ale ten czas leci
widziałyście to? Oddam mojego synka! - Strona 2

przykre.. wiesz moze czy mozna jakos pomoc?

kasiaj-trzymajcie się wtym szpitalu dzielnie
agi-ja z chęcią się spotkam może jeszcze któraś warszawianka dołączy:-)

A ja siedze w pracy usypiam zaraz kawke trzeba wypić a wieczorkiem fitnesik:-)mięśnie wszystkie się zastały i zakwasy są cały czas no ale tyle czasu się leżało to troche potrwa dojście do formy

hej hej ja też się witam
w weekend nie bardzo miałam czas bo byliśmy na działce i rodziców i trochę pogrillowaliśmy, choć pogoda nie była doskonała to i tak było fajnie

duże buziaki dla wszystkich sobotnio-niedzielnych i dzisiejszych solenizantów Krzysia, Kacperka, Mikołaja, Lenusi, Hanusi, dwóch Jagódek, Eryczka i bliźniaków

zaraz ponadrabiam coś więcej:-)

cobra i jak pakowanie juz na finiszu z przeprowadzką?
olavip gratki dla Jagódki za pierwsze kroki
kasiaj. myślimy o Was ciepło, trzymamy kciuki za wyniki i szybki powrot do domku
zyraffka i jak się trzymasz? zaglądaj w miarę możliwości bo jakoś dziwnie jak Cię nie ma
Kasiek świetna fotka na huśtawce, widac od razu że Damisiowi bardzo się podobało
Milka na początek super wyglądasz, ogromne gratki dla synków obu - ja dzieciaki takie zdolne to wiadomo po kim, u nas Asia nadal bardzo chce iść do przedszkola jak na spacerze przechodzimy obok niego to pyta się czy juz może? ja póki co myśle że będzie dobrze ale jak nadejdzie ten czas to juz chyba taka dzielna nie będę
gosiagro gratki dla Majusi za ząbalka i pierwsze samodzielne kroczki i dla Ciebie za spadek wagi, mój jeszcze sam nie chodzi jedynie przy meblach i w łóżeczku, za to na czterech pędzi z prędkościa światła zwłaszcza tam gdzie mu nie wolno
Agi czyli do wylotu juz blisko, napewno uda Ci się z kimś spotkać, gratki za trzeciego " kumpla"
Perfecta no proszę jakie udane zakupy, super
mama kubulki, aisa, koniczynnka fajnie że się odezwałyście, piszcie co u Was?
ola- fasola gratki także za ząbalka, coś ich dużo się wykluło w ostatnim czasie wszystkim dzieciaczkom
koriander cieszę się że taki weekend udany a co to za niespodzianki mężuś przygotował?
liza zdrówka dla taty
Emalia dziękujemy za przekazywanie wieści Lence, pozdrów ją oczywiście od nas, a jak Twoje dzieciaki, zdrowieją chociaż?
izia masakra z tym ogłoszeniem, przeczytałam , to przykre że dzieją się takie rzeczy
Asencja szkoda że fryzura nie taka jak powinna, a może zmiana koloru nieco by ją poprawiła?
ewelinka czyli zdobywania formy ciąg dalszy, przyjemnego wysiłku

jakoś się udało, ale dzieciaki też już wstały
pora na obiad i zmykamy na spacerek niedługo

przykre.. wiesz moze czy mozna jakos pomoc?
Zryczałam się jak bóbr ! Jestem w kontakcie z tą Magda , która założyła temat. Zdobyłam nr telefonu od dziennikarza który napisał ten artykuł do tej dziewczyny (Moniki) i próbuję się do niej dodzwonić od 12 ale nie odbiera. Zostawiłam jej wiadomość na poczcie i wysłaałam smsa. Jeszcze będe próbowała. Pogadam z nia czego jej trzeba i wezmę adres do niej Jak któraś z Was chcę pomóc to jak będę miała to wyślę na pw. Strasznie mi jej szkoda...

Perfecta dobrze ze zdobylas jej numer, mam jakies zarcie po Jasku, kaszki ktorych on juz nie chce jesc, sloiki po 4 mies. wszystko moge wyslac
tylko wolalabym bezposredni adres tej dziewczyny albo do ciebie, tylko wtedy sa podwojne koszty wysylki

Załączniki

• DSCF5189.jpg
    DSCF5189.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Kochane mam adres do niej:)
piszcie podam wam i teefon i adres na pw:)

Klementinko - Ja podam Wam adresy bo to nie ma kompletnie sensu słać do mnie:)
Lepiej bezposrednio do niej:)

reklama
eh mi sie nie miesci w glowie ze takie sytuacje sie zdarzaja w cywilizowanym panstwie, zero pomocy socjalnej
a tego tatusia co sie od alimentow miga to bym normalnie .....:wściekła/y:

Asnecja a gdzie wylatujecie? wlosami sie nie przejmuj, odrosna

my dzisiaj z Jasiulem poznalismy jedna BB-owa ciocie z coreczka starsza od Jaska o pol roku
2 godziny spaceru minely jak z bicza strzelil, super tak spacerowac z druga mama i miec sie do kogo odezwac

Do góry