reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

eh mi sie nie miesci w glowie ze takie sytuacje sie zdarzaja w cywilizowanym panstwie, zero pomocy socjalnej
a tego tatusia co sie od alimentow miga to bym normalnie .....:wściekła/y:

Asnecja a gdzie wylatujecie? wlosami sie nie przejmuj, odrosna

my dzisiaj z Jasiulem poznalismy jedna BB-owa ciocie z coreczka starsza od Jaska o pol roku
2 godziny spaceru minely jak z bicza strzelil, super tak spacerowac z druga mama i miec sie do kogo odezwac

Lecimy do Grecji :)Mam nadzieje, ze szybko beda rosły...

Jeżeli chodzi o to ogłoszenie, to jak dla mnie za mało informacji. Perfecta - daj znać, jak się do niej dodzwonisz i porozmawiasz. Można tej dziewczynie pomóc, ale uważam, że wysłanie jednorazowo paczki nie rozwiąże problemu (chociaż bardzo pomoże). Jakbym coś więcej wiedziała, to poszukałabym jakiegoś miejsca, gdzie może się udać. Może dom samotnej matki, albo inne podobne instytucje? Pewnie pomoc psychologa też by sie przydała - aż nie wyobrażam sobie jak można być w takiej depresji, żeby oddać swoje dziecko nie wiadomo komu...

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów :)

reklama
Asnecja podobno ludzie oferuja juz pomoc, ktos nawet ma dla niej prace, inna osoba oferuje dach nad glowa i wyzywienie dla niej i dziecka
Grecja, uuuuuuuu fajnie, to wypoczywaj i laduj akumulatorki

Słupsk: Szokujące ogłoszenie! Desperacja samotnej matki poruszyła Słupsk - 9 maja 2011
Ja myslę że ten artykuł i desperacki skąd inąd krok zmieni w jej życiu bardzo wiele!!!! Rozmawiałam z nią po 14 i mówiła że przed tym artykułem nikt się nie interesował , że teraz ludzie oferuja pomoc i myślę że ma nadzieję że dzięki temu artykułowi stanie w końcu na nogi i rownież znajdzie pracę! Jestem z nią całym sercem! Jak rozmawiałam z redaktorem tej gazety rano , to on mi mówił że nie spodziewał się takiego odezwu:)
Jednak media to media! Ja się bardzo cieszę że żyjemy w takich czasach gdzie mówi się o znieczulicy a jak widać to o znieczulicy NIE MA MOWY!:)
Lece na drugi spacerek:)

Co tu tak cicho?

Acencja- udanego wyjazdu życzę :)
Perfekta- szokująca historia

Eagle- dziękują Ci skarbie za pamięć o moich dzieciaczkach? Ola już lepiej, ale jeszcze pokasłuje, a Jasiek dalej glutki ma po pachy ale powoli się zmniejszają. A jak tam mężuś?
Liza- wiadomo coś o tacie? Tulam mocno!!!

Jak tam się czują nasze ciężaróweczki?

Milo mi czytac takie komplementy bardzo dziekuje:)

Agi nie masz mnie na nk bo nie pisalam na ogolnym jak mnie znalesc teraz juz pislam na zamknietym

IzaTcz hmmmmm ja sie chetnie spotkam ale jak ? nie wiem czy mnie czasem nie pomyslilas

Gosiargo gratuluje kiloskow na minusie

Koniczynka ale masz kociol i do tego pobudki o 5

Asia wieki Cie nie bylo

Przeczytalam artykul rece opadaja Perfejta jak ustalisz cos wiecej to daj znac zatanawiam sie tylko nad ta paczka bo wiecej wydamy na przesylke wartobylo by znalesc osobe na miejscu ktora kupi na miejscu i odda, czy ktoras z nas jest z tamtych okolic?

Asencja gdzie do Grecji ?

Klementinka grzywa suuuuper sama cielas?

ja wlasnie wrocilam z proby bierzmowania poltora godziny mlody jak mnie zobaczyl to krzyczal z radosci bo czekal juz wykapany na cyca jak weszlam do lazienki to sie rozplakal

Mnie dla odmiany zlapal mega katar zatoki nawalaja na maxa niestety chyba zarazilam Ercia. Z milych rzeczy dzis zarezerwowalismy wczasy takze 19 maja wlatujemy na Krete Olaf zachwycony bo hotel jest kompleksem aquaparkow wiec juz sie pakuje i pyta jakie zabawki zabrac dla Ercia :)

Ostatnia edycja:
Pierwsza?!?!?!?! WOW!

My dziś wybywamy do dermatologa i na spacerek... więc zaglądnę do Was wieczorkiem, śliczna pogoda ostatnio!!! :) Miłego dnia ;)

reklama
druga:-)

Dzień Dobry

oj tak u nas tez piękna pogoda, nie ma jak upragnione lato, wczoraj ze spaceru wróciliśmy przed 19 dzis pewnie będzie podobnie:-D

Klementinka śliczny Jasiu z tą grzyweczką, fajnie że spacerek udany i w większym towarzystwie, a jak Twoje migreny? minęły?
Emalia super że Ola już ma się lepiej, oby i Jasiowi szybko przeszło, a jak przygotowania do komunii, macie juz jakieś próby w kościele?
mężuś dobrze, wczoraj śmialiśmy się że przez ostatnie 2 miesiące zrobił wiecej badań niż przez całe swoje życie, i czuje się jak emeryt wychodząc od lekarza z plikiem recept i skierowań, ale jak na emeryta świetnie sie trzyma:-D
Milka skarbie Tobie dużo zdrówka bo wyjazd tuz tuż, dopiero chłopaki będa szaleć
Kasiek Tobie także miłego dnia i powodzenia na wizycie

a u nas od wczoraj drugie słowo w słowniku Tomka " baba", co prawda skierowane zarówno do taty, siostry, babci i zabawek ale kolejny mały sukcesik w rozgadaniu się tego mojego łobuza jest

ogromniaste buziaki dla Jasia i Natalci

Do góry