reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

KasiaJ. - kciuki jak zawsze zaciśnięte!!!

Milka - jak dobrze Cię w końcu widzieć!!! śliczna mamusia z Ciebie ;)

Miłych snów... :)

LENKA - co z tym netem Twoim???

reklama
wow.....Milka - ale fajna babeczka z Ciebie!!!! Superaśnie wyglądasz!!!! A ja chyba nie mam Ciebie na nk???? Why????
liza - zdrówka dla taty....
konniczynka - to sobie troszkę może teraz odpoczniesz....Zawsze może uda się troszke podładować akumulatorki....
Polcia śpiocha...a mi też już się oczy kleją....i chyba zaraz pójdę spać....Szkoda że nici dziś z przytulanek....@ zawitała 4 dni temu i wciąż jest zołza....Wprawdzie bezbolesna jest teraz ale nieco dłuższa niż miałam przed porodem....bo trwa 5 dni :-(.....
Tak piszecie o tych spotkaniach...a ze mną chyba żadna warszawianka nie chce się spotkać bo NA MOJE PYTANIE O JAKIMŚ SPOTKANU ciszaaaaaaaaaa jako w kościole....No nic ja się tak łatwo nie poddam....bede uparta że hohoho... :-D.....
Wstępnie mówię Wam dobranoc kochane mamy....ale gdyby P. jednak nie chciał jeszcze spać to się pewnie jeszcze odezwę..... :-)
JUŻ WIEM NIE IDZIE JESZCZE SPAĆ!!!!

Dzień dobry,

koriander - super z tym pierwszym dniem matki:tak::tak: a co za niespodziankę mąż przygotował;-);-) gratuluje takiego spadku wagi, pięknie!!! po tym remoncie to patyczak z ciebie zostanie:-p:-p:-p a ja właśnie zrzuciłam swoje nadprogramowe 2 kg:szok::szok: które mi się przypałętały podczas świat i weekendu majowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dogoniłam swój suwaczek:-D:-D:-D może kiedyś w końcu kiedyś zejdę poniżej mojego rekordu:dry::dry:

Agi - ja też właśnie na @ czekam :( już mnie od wczoraj brzuch napiernicza :/ ale na razie ni widu ni słychu

kasiaj- myślami jestem dziś z wami

Liza - życzę tacie dużo zdrówka!

Milka - świetnie wyglądasz:tak:

konniczynka - nieźle zabiegana jesteś, jak ty to wszystko ogarniasz?

Sto latek dla naszych Jagódek:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendowo.

KasiaJ- jestem z Wami kochana. Obyście szybko wrócili do domku z dobrymi wieściami.

Lenka dalej jest bez neta. Wczoraj u mnie byli żeby mogła sobie przelewy porobic. Kazała mi wszystkie Was pozdrowic.

Najszczersze życzonka dla wczorajszych i dzisiejszych miesięczniaków :)

Zapowiada się piękny dzień, a mnie brzuszek napier....przez @. Wrrrr....

Witam sie.

Nie mam weny pisac:-( bede podczytywac troszke...
Pogoda piekna wiec zaraz na dwor zmykamy... Jak ubieracie w taka pogode dzieciaki?

kasiaj kciuki zaciśnięte mam nadzieję że twoje przypuszczenia się potwierdzą i szybko wyjdziecie i fifi bardzo szybko z tego wyrośnie
koniczynka fajnie że się odzywasz
Milka napisz kiedy będziesz miała czas to się spotkamy
widzę że dużo walczy z nas z @ jak fajnie było pod tym względem w ciąży
ja pierniczę już za 4 dni pierwszy roczek u naszych ,,bobasów":-D:tak:ale ten czas leci
widziałyście to? https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/oddam-mojego-synka-50942-new/

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!!!!
Wpadłam się tylko pochwalić ...że mamy 3 ząbka....Prawa górna jedynka!!!! W końcu po 4 miesiącach....

Jagódkom, Eryczkowi i bliźniakom
samych radości, wiele miłości
i uśmiechu na buziolku!!!!

reklama
gosiagro Jest czasem ciężko i strasznie zaniedbuję P.:-( Przykro mi z tego powodu, bo on mi bardzo pomaga. Na szczęście maj będzie luźniejszy.
Gratuluję spadku wagi, mi ostatnio brzuszek obrasta sadełkiem;-)
milka Pięknie wyglądasz:tak:
Agi Sama myśl o wolnym ładuje moje akumulatorki:-D Szkoda tylko, że urlop jest przymusowy ze względu na brak opiekunów dla Emilki i P.w tym czasie będzie w pracy, ale planuję chociaż sama "wyjść do ludzi" i spotkać się z dawno niewidzianymi koleżankami:-)
Gratuluję ząbka:tak:
izia
Ja jeszcze wciąż bez @, nie tęsknię za tym, ale pewnie czeka mnie wizyta u gina. Tylko jak znam siebie, to pewnie poczekam z tym do przyszłego roku;-):-D tak bardzo "lubię" te wizyty:-D:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!!!!

Do góry