reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam się niedzielnie:-)
u nas dzień spędzony na huśtawkach i w piaskownicy:-) Majusia z uporem godnym podziwu oczyszczała piaskownicę z kamyczków:sorry2::sorry2::cool2::cool2:

klementinka - a ty to chyba nam jakieś zdjęcia obiecałaś:-p:-p;-);-)

Agi - ani się obejrzycie a już w Pl będziecie:-) na jak długo pobyt planujecie?

Perfecta - to rzeczywiście nieźle zaoszczędziłaś:-)

Ola-fasola - gratuluje zębolka:-)

kajdusia - jak dieta?;-) pochwal się rezultatami bo uderzeniowkę masz już chyba za sobą:blink::blink:

koriander - chyba już nowe mieszkanko odpicowane skoro nie masz czasu na bb;-);-) jak weekend wam mija?

kasiaj- dużo sil na jutro!!! przesyłamy buziaki z Majusia:)

Ostatnia edycja:
Gosia - przylatujemy na 2,5 tygodnia....Niezbyt długo.... niestety, ale dobre i to....
Ola-fasola - dopiero o zębolku doczytałam...Gratki dla Klary!
My zmykamy na spacerek!!!!!!!z

Ja tez sie witam niedzielnie, u nas dzis jest obchodzony Dzien Matki wiec od rana same pysznosci maz naszykowal, a teraz poszedl gdzies po niespodzianke :-) Lila dzielnie znosi jezdzenie w ta i z powrotem autem pelnym naszych rupieci, bo powolutku przenosimy ksiazki, gary, i inny drobiazg. Dzis sie troche lenilismy bo bylo 32 stopnie i nie dalo sie nawet myslec, wiec caly dzien w sumie spedzony na grillowaniu i lezeniu brzuchem do gory

gosiagro dziekuje za pamiec, dobrze nam czas plynie jak czlowiek ma w co rece wlozyc, czas szybko ucieka, nawet nie mam kiedy przecwiczyc pieczenia tortu dla Lili a to juz tuz-tuz :szok: Ciesze sie ze mama przyjezdza 29 maja i nas poratuje pewnie w kwestii jedzeniowej :-) Mialas racej, nie zaczelam diety a juz schudlam 3kg przez ten rozgardiasz przeprowadzkowy ;-) GRATULUJE MAJUSI ZABKA!!
zdec nie przejmuj sie, zabki wyrosna w swoim czasie, a teraz przynajmniej ich nie musisz myc :-)
Olafasola gratuluje, milego pobytu w gdansku, a jak odstawianie od piersi?
zyraffka jak wam idzie>?????

konniczynka ty pisz nie nadrabiaj kobieto!!!! Nic waznego ci nie umknelo, w skrocie - wszystko po staremu u nas :-) A jak Emilka, jak sie rozwija?? Jak u ciebie z praca?
mama kubulki tez cos wiecej napisz :tak:
Agi zazdroszcze takiego kosciolka, tutaj bym musiala do Hagi jezdzic, pewnie jakby cos blisko bylo to bym Lile zabrala bo jeszcze w kosciele nigdy nie byla :zawstydzona/y:
kasiajanicka jak Fifi sie czuje,przeszedl katarek? a jak twoje samopoczucie, pisz jesli ci zle bo to bardzo pomaga w takich
sytuacjach!
Klementinka podpisze sie pod Gosia, gdzie Jasiowa grzywka?? :-)
Perfecta niezly biznes, a kto ci bedzie farbowal, twoja fryzjerka czy u niej tylko z jej farbami mozna?

Witam popoludniowo.
Rodzice z bratem pojechali do szpitala(bo mial jechac juz wczesniej ale musial porobic kolo domu itd, bo okazuje sie ze chyba ma chorobe wiencowa) i co sie okazalo, szybko tate wzieli na oddzial intensywnej terapii, jakas babka miala tam byc (bo jedno miejsce mieli) to zamiast jej tate polozyli bo mial gorsze wyniki... takze chyba raczej za dobrze nie jest :-( pewnie jutro po obchodzie wiecej sie dowiemy...
Ja rano przed 7 bede musiala mame zawiezc na rynek, M jedzie dorobic, a potem po poludniu na 15 do logopedy z Hanią...
Ehhh dzien pelen wrazen :dry: :-(

KasiaJ trzymam za was kciuki, napewno bedzie dobrze! dacie rade.... :*

Witajcie

Ola gratulujemy zabka

Koniczynka wlasnie jakos ostatnio myslalam ze sie nie odzywasz , Koriander ma racje nie nadrabiaj jak ja zlapie zaleglosci to cofam sie tylko o dzien inaczej bym nie dala rady

KasiaJ sluchaj doswaidczonych skoro pisza ze to nic strasznego to tak jest i kropka. wiem ze pobyt w szpitalu to nie wczasy ale przynajmniej bedziesz wioedziala na czym stoisz

Agi fajnie musi wygladac taka tanczaca gromadka, Eryk dzis poklepywal pana obok nas i rozdzielam usmiechy na prawo i lewo oczywiscie tez spiewal

Koriander szybko Ci leca kilogramy bez diety

Lizka trzymam kciuki oby nic powaznego

My dzis kupilismy pierwsze buty Erykowi z elefanata bezowe sandalki rozmiar 20 a Olafkowi buty rozmiar 33 !!!! ludzie pomyslec ze 5 lat temu jemu tez kupowalam pierwsze 20 ma chlopak noge jak kajak a w sumie to jest taka drobinka i wyglada jak Charli Chaplin

tu wstawie tam sie nie da :)

Załączniki

• IMG_1545.JPG
    IMG_1545.JPG
    44,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
kasiaj Przytulam :*
ola fasola Akurat będę miała urlop:-) Baaardzo chętnie się spotkam:-) Nareszcie jakieś towarzystwo na spacer i kawkę:-) Gratuluję ząbka!
koriander U nas też się wiele nie zmieniło:-D Emilka ma tylko więcej ząbków, coraz większy apetyt- już potrafi zjeść 120g, a nie 100g obiadku:-D;-) i sprawniej chodzi, choć wciąż z pomocą mebli i ludzi:-) W pracy dobrze, nie obyło się bez problemów, ale teraz myślę, że będzie tylko lepiej:tak:
milka Nie lubię nie być na bieżąco, ale niestety doba jest za krótka. Emilka wstaje ostatnio ok. 5, drzemkę ma tylko jedną i często tylko ok.30min, chodzę do pracy na zmiany, w marcu i kwietniu miałam jeszcze zajęcia, nie nadążam z praniem i sprzątaniem, a moje myśli są monotonne: "spać, spać, spać...." Ale od środy będę mieć tydzień wolnego:-)
Liza Trzymam kciuki za tatę :*

Do góry