reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

perfecta- jakim cudem?
Normalnie jestem gitem:) W Realu promocja od zakupów pow 200 złotych 12% znizki Zrobiłam zakupki za 408 złotych a zapłaciłam 350:) A na frycu zaoszczędziłam czekając na taxi na przeciw mnie zobaczyłam hurtownie fryzjerską wstapiłam i wyszłam z tą samą farbą którą mnie farbuje moja fryzjerka tylko że za tubke Loreala farby zapłaciłam 28 złotych plus 150ml wody za 4 złote i tym sposobem mam 2 farbowania włosków za 32 złote (bo tubka mi starczy na 2 farbowania) a u mojej fryzjerki za farbowanie płacę 150 za jedno 2X150=300 300-32=268 - oszczędności:p:p:)

reklama
Witajcie,

Wpadłam życzyć wszystkim solenizantom dzisiejszym i wczorajszym wszystkiego najlepszego!:)

kasiaj dobrze że poznajesz ludzi z podobnymi chorobami dzieci.

olavip gratuluję chodzenia!:) U nas na razie tylko za pchaczem popyla, ale idzie całą ścieżkę do bramki, dobre 100m i przy tym sobie śpiewa;P:p Kiedyś muszę zrobić zdjęcie;)

Perfecta no to udało Ci się rzeczywiście trochę zaoszczędzić:)

Zyraffka gratuluję coraz to lepszych nocek:) U nas nadal dwie pobudki nocne, ale teraz już jest trochę lepiej bo mała śpi do okolic 7:)

Gosiagro gratuluję ząbka;) A my nadal czekamy:) Już się wszyscy śmieją, że będzie raczej dopiero na pierwsze urodzinki:)

A tak poza tym to strasznie szybko zleciał ten roczek. Za chwilę pierwsze majowo-czerwcowo-lipcowe dzieciaczki będą miały swoje pierwsze urodzinki:) Kto by pomyślał, jeszcze rok temu już powoli zaczynałyśmy się niecierpliwić;P

Witam

Perfekta to jestes oszczedna babka :)

Eliza wspolczuje z tymi zebami

Agi u nas dzis nie leje ale u nas zawsze jest na odwrot :)

Olavip 5v pralek a kto to wyprasuje :))

gosiargo my mamy pchaczo jezdidzi Eryk proboje sam na niego usiasc ale raczej nie rozkladam go do pachnia bo zawsze mi sie wydaje ze mu odjedzie a on wybije swoje piekne zabki :) Majce gratulujemy!!i chodzenia i zabka

Mam chyba kiepski nawyk, że się odzywam dopiero, jak nadrobię. Jestem z nadrabianiem na 4823 stronie i się w końcu poddałam :-D Marzec i kwiecień był ciężki, starałam się przynajmniej co drugi dzień zaglądać, ale przeczytałam jedną stronę, a 2 lub 3 dochodziły i ciągle byłam jakieś 2 tyg za wami ;-) :dry:
W przyszłym tygodniu mam parę dni urlopu, to mam nadzieję, że znajdę więcej czasu.
Tymczasem idę spać, bo pewnie znowu koło 5 będzie pobudka :dry:

Witajcie,wpadam się pochwalić-mamy trzeci ząbek:) prawa górna jedynka:)

Mam pytanie do mam z trójmiasta, czy chciałybyście zorganizować jakieś spotkanie? tak się składa że od soboty do wtorku będę w Gdańsku.

Ola Gratulacje!

Hej
WSzystkiego naj dla Hani - Kasiulka1980! :-)

Jejku u nas mardzenie i widac teraz szybciej wyjda Mikiemu 3 zeby... ehhh byle wyszly i dal mi spokoju troszke...

reklama
Witam się niedzielnie....
wróciliśmy z kościólka....Pod koniec mszy Polcia zasnęła u taty na rączkach i śpi do tej pory.....Jak zwykle spiewała i tańczyła dziś na mszy..... :-)...Fajnie jest u nas po w naszym mieście polski kościólek to taka niewielka salka....wszyscy się znają lepiej lub gorzej....Dzieci malutkich sporo....Każde gada po swojemu, marudzi, śpiewa....A ksiądz jest super....
Jak jechaliśy do kościółka padało....a teraz się wypogadza więc liczę na to że uda się jakis spacer zaliczyć.....
zdec - ach uparciuszek z tej Twojej Natalci z tymi ząbkami.....Szczerbulek kochany.....Ale dla dziecka podobno lepiej im później ząbki wyjdą....bo ponoć są zdrowsze i mocniejsze....
liza - oby szybciutko wyszły te ząbkim Mikiemu!
kasiaj - musisz być dzielna...wiem że to nie jest łatwe....Nam łatwo pisać...głowa do góry!!! Ale to Ty kochana musisz się z tym zmagać....Dlatego pamiętaj że na nas możesz liczyć....gdy Ci będzie źle czy smutno...pisz ...nie duś niczego w sobie....Jak będziesz miała ochotę popłakać- płacz.....Ale pamiętaj że trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i że to przejściowe.....
No nic zmykam.....jeszcze tylko.....
Słodziutkie Haneczko i Lenko
oraz cudowny Mikołaju
100 lat, 100 lat

Samych radości i mnóstwa miłości!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry