reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiek starszaki zabkowanie przechodzily w miare, z Mikim mam tylkotakie przejscia, ale to tez moze zwiazane z tym ze Starszaki szybciej zabkowaly a tutaj nam sie schodzi...

Cobra zazdroszcze przespanych nocek... ja prawie od 5 lat nie przesypiam... ;]

Wszystkiego aj dla dzisiejszych slenizantów! :-)

Witam się po kilkudniowym niepisaniu, ale ogarnęły mnie rożnego rodzaju smutki i jakiś taki nastrój nie ten był...
Z nowości u nas to pojawił się czwarty ząbek, wiec jedyneczki mamy już w komplecie:-) Majusia zaczyna powoli spacerować z pchaczem, wcześniej tylko przy meblach chodziła, wiem ze wasze dzieciaczki dawno już to robią albo i same chodzą, ale u nas to nowość:-D

kasiaj - kochana wiem ze przezywasz teraz ciężki czas, ale życzę ci z całego serca, aby ten pobyt w szpitalu był ostatnim i żebyście jak najszybciej dowiedzieli się jak leczyć Fifiego, cieszę się, ze nastawienie po przeczytaniu forum ci się trochę zmieniło, bedzie dobrze:tak::tak: jesteś silną mamusia a Fifi dzielnym chłopcem

zyrraffko - Tobie przede wszystkim gratuluje przespanych nocek i grzecznego Łukaszka na spacerach, świetnie sobie radzicie:tak: pewnie bez męża będzie ci ciężko, ale dacie rade!!

Milka - cieszę się ze wyniki Eryczka są dobre no i gratuluje zdolnego drugiego synka:tak:

Kasiek - huśtający się Damiś cudny:-) chyba jakiś postęp wagowy na suwaczku widzę;-);-)

koriander - jak wam idzie remont?? widzę, że wstajesz o bladym świcie:-p:-p

cobra - bardzo ładne te wasze mieszkanko, jak się urządzicie to już w ogóle będzie git:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek
U nas leje na maxa.....A miałam takie piękne plany , pójsć zaszaleć w mieście....No cóż....Zaoszczędzimy trochę kaski....U nas nocka średnia...Pola o 5.00 strasznie płakała przez sen....Rączka w buzi, ślinotok........przez te okropne dziąsła....Poprzytulałam ją i zasneła u nas w łóżku....ale o 7.00 już pobudka ostateczna....No już tyle czasu widać te górne jedynki ale coś przebić się nie chcą....Najgorsze że calopl jakoś średnio działa ....:-(.....Teraz Lusiak śpiocha a ja mam chwilkę na BB i kawusię i zaraz za prasowanie muszę sie zabrać.....
30 czerwca lecimy do Polski ...już nie mogę się doczekać....I liczę że może mui się uda załapać na jakieś spotkanko z warszawiankami, co?
gosiagro - gratulujemu czwartego zebolka i spacerków przy chodziku....U nas Polcia różnie sobie jeszcze radzi przy chodziku...Jednego dnia idzie jej świetnie...a drugiego dnia jakby pierwszy raz chodzik widziała....jak to mawia moja babcia...leci na łeb na szyję.....cóż....Za to przy meblach rewela....Nie nadążam za nia co mnie w zasadzie średnio cieszy bo rzadko mogę sobie posiedzieć i odpocząć po pracy....
koriander - odpocznij chwilę od tych farb, oparów i napisz jak tam malowanko>>>???? Jejku jakie to musi być fajne tak urządzać mieszkanko własne....Ja już się nie mogę doczekać...a to jeszcze tyle miesięcy o ile oczywiście wszystko wypali....

Naszym cudownym chłopakom Krzysiowi i Kacperkowi
radości, miłości i wielu cudownych
chwil w życiu!!!!!

Jestem GITEM:p:p:p:)
Właśnie zaoszczędziłam na zakupach 58 złotych (OCZYWIŚCIE REAL!!!!) I na fryzjerze zaoszczędziłam UWAGA 270!!!!!!!!!! złotych

reklama
Krzysiowi i Kacperkowi sto lat!
ale dziś pięknie:) narobiłam się za 100, ale co tam. Posprzątane, 5 pralek lumpów na dworze raz dwa wyschło, byłam na zakupach, a wieczorem wraca moja ukochana małża:)

Do góry