Agi78
Nasze Cudeńko!!!
zyrraffko - nawet nie wiesz jak się cieszę że nocka przespana...Super....Oby tak dalej....I jaki dzielny zuch z Łukaszka na spacerku....Brawo!!!! Współczuję wyjazdu męża....Wiem jak trudne są rozstania....Też przez to przechodziliśmy z P.....Ale na pewno dacie radę....
milka - super że wszystko dobrze z siuśkami Eryczka.....
eagle - gratuluję ...Usłyszeć świadome mama to musi być coś cudownego....Polcia mówi juz wiele słow....tata, baba, daj, nie , tak, be, no no, lala, tylko nie mama :-(.....Smutno mi troszkę ale wierzę że i ja się kiedyś doczekam.....
cobra, koriander - gratuluje przeprowadzek...Też byśmy już chcieli ale u nas to jeszcze za kilka miesięcy :-(
kasiek - uroczy Damianek....
kasiaj - najważniejsze żeby porobili szczegółowe badania żeby mieć pewność....Wciąż liczę na to że będzie dobrze....Grunt to się nie łamać i nauczyć się jakoś sobie radzić w kazdej nawet trudnej sytuacji....Ja Cię bardzo podziwiam...Jesteś cudowną i bardzo dzielną matką....Filipek na pewno choć jeszcze nie świadomie jest bardzo dumny z takiej cudownej mamusi.....i baaaaaaaaardzo Cię kocha....
milka - super że wszystko dobrze z siuśkami Eryczka.....
eagle - gratuluję ...Usłyszeć świadome mama to musi być coś cudownego....Polcia mówi juz wiele słow....tata, baba, daj, nie , tak, be, no no, lala, tylko nie mama :-(.....Smutno mi troszkę ale wierzę że i ja się kiedyś doczekam.....
cobra, koriander - gratuluje przeprowadzek...Też byśmy już chcieli ale u nas to jeszcze za kilka miesięcy :-(
kasiek - uroczy Damianek....
kasiaj - najważniejsze żeby porobili szczegółowe badania żeby mieć pewność....Wciąż liczę na to że będzie dobrze....Grunt to się nie łamać i nauczyć się jakoś sobie radzić w kazdej nawet trudnej sytuacji....Ja Cię bardzo podziwiam...Jesteś cudowną i bardzo dzielną matką....Filipek na pewno choć jeszcze nie świadomie jest bardzo dumny z takiej cudownej mamusi.....i baaaaaaaaardzo Cię kocha....
Igusi, Majeczce, Kasi, Julci, Michasi, Nince
samych radości, miłości,
uśmiechu na buźkach
ale przede wszytskim zdrowia
i spokojnego dorastania wśród
kochających Waszych ludzi
Ciotka i Poluśka
samych radości, miłości,
uśmiechu na buźkach
ale przede wszytskim zdrowia
i spokojnego dorastania wśród
kochających Waszych ludzi