reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My po spacerku, już nie pamiętam kiedy Łuki tak fajnie zachowywał się w wózku. Byliśmy na plaży, Łukasz szalał w piachu bviegał na czworaka:)) zadowolony, myślałam ze ciężko go będzie wsadzić do wózka ale miło mnie zaskoczył i nie było zadnego problemu:))))ja muszę się pakować:((((((((((((( buuuuuuu, jak ja wszystko oganę, nie wiem jak my się zapakujemy ze wszystkim?????

reklama
zyraffka super nockę miałaś oby tak dalej
cobra obrotna babka jeestes tylko łatwo nie będzie z 2 dzieciaków i praca nocą koleżanka trochę lpiej ale może dostaniecie jakąś pomoc
eagle wczorajsze zakupy do bani praktycznie nic nie kupiłam no oprócz spawarki i zamka do furtki ale dzisiaj myślałam że zaszaleję bo mają dzień promocji w fashion haus a tu wielkie G..... cporawda kupiłam młodemu bluz i spodenki na lato ale liczyłam na więcej nie mówiąc o ilości ludzi przewijających się przez sklep no i oczywiście marudzący Michał nie pomagał a jeszcze cisnął smoczkiem że nie mogłam go znalezć fekt jeszcze gorsze marudzenie więc jestem zmuszona jutro wybraćsię coś u nas kupić bratu a najlepsze że pojechał sobie do niemiec nic nikomu nie powiedział dobrze że do bratówki zadzwoniłam kiedy mamy wpaść bo kwitłabtm jutro pod drzwiami

ja wolałabym żeby Michał zaczął sam chodzić bo zostanę niedługo garbata siedzieć nie chce leżeć co jest oczywiste też nie a raczkowanie ma po prostu gdzieś tylko chodzić a ja nic nie mogę zrobić
zyraffka widzę twój Łukaszek wielkie postępy raz za razem robi wielkie gratki

KasiaJ. - współczuję kochana... ale tak jak piszesz... z tym można żyć... a tak na prawdę to jeszcze jest szansa że to fałszywy alarm i Filipkowi nic nie jest... życzę mu tego z całego serca... nasz malutki dzielny mistrz!!! :) buziaczki dla Was ;)

Pierwszy raz miałam z młodym przyjemny spacer!!! Byliśmy aż 4 godziny i był mega grzeczny!!! Na placu zabaw szalał razem z innymi dziećmi... tak się moje dziecko cieszyło że aż szkoda mi go było brać do domu, ale nadeszła pora karmienia więc trzeba było zwijać zabawki i do domku... poznaliśmy takiego Filipka, 7 miesięcy... tak się na siebie patrzyli i gadali po swojemu że aż było miło popatrzeć!!! :) a tu fotka z huśtawki ;)

Copy of Zdjęcie0049.jpg

Miłych snów babeczki!!!

Eagle gratuluje u nas mama tata ale jakos nie jetsem do konca pewna czy to swiadome. jak wasze nastawienie przedszkolne ? Asia nadal zadowolona?

Cobra super ze masz juz mieszkanko zaopatrzone

Koriander ani sie waz znikac na tak dlugo podobnie jak Cobra i Zyrafka !!

Klementinka czekamy na zdjecie grzywacza :)

Zyrafka super !!!!!!!!!! ale Ci szybko poszlo !!! a jak piersi?

Olavip gratulacje dla Jagody !!!!!!!!!!!!!!

Iza spawarke ??!!:)) co bedziesz spawac :)

Kasiek fajna fotka a spacer 4v godz nono podziwiam moj by tyle nie wytrzymal

Solenizantow dzis masa ale dla kazdego z osobna buziaki

My zlapalismy siuski ale w zwiazku z tym ze wczoraj byl dzien melczny to bylo lapanie z przebojami a raczej kupami :) Rano tatus montuje woreczek nagle wola kupa wychodzi.... no i okazalo sie ze polozyl woreczek pod malego i szykowal sie do montazu a to na wreczek sruuuuuuuuuuuuu, nic posprzatalismy niezrazeni i montujemy nastepny , zalozony :) no i sruuuuuuuuuuuuu naszczescie juz pod woreczek bo wiecej woreczkow w domu nie bylo :) przed wyjsciem do przedszkola sprawdzamy czy nasiklal. Owszem nasikal i nakupal:) wyniki na szcescie dobre pytanie tylko skad te worki pod oczami??
Pozatym odebralam wyniki diagnozy szkolnej Olafa no coz nie bede sie chwalic ale synus ideal :) nie mniej w przedskzolu zostanie jeszcze rok i pojdzie jako 7 latek czyli standardowo.
My na razie szukamy wczasow Olaf zapalil sie jak wariat juz wybiera zabawki dla siebie i Eryka ale chcemy jechac pomiedzy 20 maja a 5 czerwca wiec moze sie nie udac

reklama
kasiu- cieszę się ze troszkę lżej:)

kasiek- hehe, to nasi synkowie się zmówili, bo mój też był grzeczniutki i spacer był cudny:) śliczny Damianek

milka- niezłe przeboje:-D gratuluję zdolnego synka i dobrze że do szkoły jako 7-latek, ja jestem całkowicie przecina reformie ale cóż, nic nie poradzę, że jakaś pani minister musi coś po sobie pozostawić.
będę starał się codziennie zaglądać wieczorkiem do Was, tylko ze będę na "łasce" taty bo on jest posiadaczem laptopa, a mojego zabierze mąż na kurs.

jeśli chodzi o piersi to są guzki i zastoje ale odrobinę mniej bolą. Jakoś się uporam, mam nadzieję ze długo to nie potrwa. Czasem mam ochotę dać cyca Łukaszkowi ale wiem ze na dobre to ani mnie ani jemu nie wyjdzie. Ładnie pije z butli a brak cyca nadrabiamy przytulankami:)

nie wiem jak ja się jutro będę potrafiła odkleić od męża. Wieczorem zawozi mnie i Łukaszka do Dziwnowa a w niedzielę rano wyjeżdża :(((((((

Ostatnia edycja:
Do góry