reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hehe dobre;-) jak sie chce to można osiągnąć wiele, wiec spoko, zreszta po co wam wiekszy \do zagracania chyba:)
zbigvnmb'oiy\\\\\\\\\\\\\\\\\\xzxffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff-moje zdolne dziecko:)

bede miec lodowke:D:D
czyli z wazniejszych rzeczy,wszystko juz mam:D

reklama
jestem znowu cieszycie się?:-D

dzieciaki śpia to zaglądam, poźniej jakiś szybki obiadek i na spacerek mykamy bo piękna słoneczna pogoda dziś
zyraffka świetne fotki i bardzo gratulujemy przespanej nocki, a jak z jedzeniem też lepiej?
cobra a kiedy Ty będziesz spać? w nocy do pracy a w dzień z 2 dzieciaków
Emalia i jak dotarliście do lekarza? kurcze szkoda że dzieciaki takie chore, żeby szybko wyzdrowiały
Kasiek, Koriander a jak juz na dobre opanuja sztukę chodzenia to najlepsze będzie obieranie kierunku przeciwnego do rodziców i uciekanie:tak:
ewelinka i jak po fitnesie? młoda, piękna już?
Milka mój też czasem ma mleczne dni ( przeważnie 1 lub 2) ale to za sprawą ząbków, później wszystko wraca do normy, by nic nie wyszło w tych badaniach jak juz się uda coś złapać, ja w przyszłym tyg. mam zamiar z Asia wybrać się na morfologie tak profilaktycznie bo juz dawno nie miała robionej
kreatorka fajnie że mimo wszystko czasem zaglądasz i piszesz co u Was, powodzenia bo chyba jakaś sesyjka już niedługo
izia jak wczorajsze zakupki?
koriander pewnie u nas też jeszcze nie zupełnie tak na 100% świadomie ale co tam dla mnie to nie ma znaczenia, najważniejsze że do nikogo innego tak nie mówi;-)
a dziś to nawet ciocia Ania na zajęciach bardzo go wychwaliła
Klementinka pięknie uśmiechniemy się o zdjęcie Jasia z nową fryzura

kurcze dziewczyny co to za plaga z brakiem dostępu do neta, tak być nie może....BB bez Was:tak: ja się nie zgadzam

jestem znowu cieszycie się?:-D

dzieciaki śpia to zaglądam, poźniej jakiś szybki obiadek i na spacerek mykamy bo piękna słoneczna pogoda dziś
zyraffka świetne fotki i bardzo gratulujemy przespanej nocki, a jak z jedzeniem też lepiej?
cobra a kiedy Ty będziesz spać? w nocy do pracy a w dzień z 2 dzieciaków
Emalia i jak dotarliście do lekarza? kurcze szkoda że dzieciaki takie chore, żeby szybko wyzdrowiały
Kasiek, Koriander a jak juz na dobre opanuja sztukę chodzenia to najlepsze będzie obieranie kierunku przeciwnego do rodziców i uciekanie:tak:
ewelinka i jak po fitnesie? młoda, piękna już?
Milka mój też czasem ma mleczne dni ( przeważnie 1 lub 2) ale to za sprawą ząbków, później wszystko wraca do normy, by nic nie wyszło w tych badaniach jak juz się uda coś złapać, ja w przyszłym tyg. mam zamiar z Asia wybrać się na morfologie tak profilaktycznie bo juz dawno nie miała robionej
kreatorka fajnie że mimo wszystko czasem zaglądasz i piszesz co u Was, powodzenia bo chyba jakaś sesyjka już niedługo
izia jak wczorajsze zakupki?
koriander pewnie u nas też jeszcze nie zupełnie tak na 100% świadomie ale co tam dla mnie to nie ma znaczenia, najważniejsze że do nikogo innego tak nie mówi;-)
a dziś to nawet ciocia Ania na zajęciach bardzo go wychwaliła
Klementinka pięknie uśmiechniemy się o zdjęcie Jasia z nową fryzura

kurcze dziewczyny co to za plaga z brakiem dostępu do neta, tak być nie może....BB bez Was:tak: ja się nie zgadzam

jak pojda spac ,a pewnie nie pojda w tym samym czasie,ale dam rade

jak pojda spac ,a pewnie nie pojda w tym samym czasie,ale dam rade
a w jakim wieku jest synek kolezanki?
może jak juz nieco się odrobicie to pomyślicie o jakimś żłobku, tak zebys mogła pracować w dzień, ale to pewnie też koszta ( nawet nie wiem ile się płaci za złobek?)

a w jakim wieku jest synek kolezanki?
może jak juz nieco się odrobicie to pomyślicie o jakimś żłobku, tak zebys mogła pracować w dzień, ale to pewnie też koszta ( nawet nie wiem ile się płaci za złobek?)

starszy o 2mc i troszke,
tez nie mam pojecia ile moze takie cos kosztowac,moze nas MOPs zasponsoruje ;p

Dla czerwcówkowych panienek najlepsze życzonka:tak:

zyraffka-ale super azdroszcze:tak:u mnie niestety cyc co godzine chyba:no:
eagle-fajnie tak usłyszeć słowo mama:-)a po fitnesie narazie zakwasy:baffled:mam nadzieje że po miesiącu jakies efekty będą:-)
Piękna pogoda nareszcie!

Hej

Wszystkiego najlepszego Dla naszych dużych Panienek, dzisiejszych solenizantek ;-) Duzo zdrówka i usmiechu :tak:

U nas noc srednia, ogolnie cos mu dolega i to chyba zeby nastepne bo strasznie marudzi... :dry: mam tego serdecznie dosyc ale nic nie poradze:-( jeszcze troche sie ludze... :no:
Cobra super ze juz najpotrzebniejsze rzeczy masz! :tak: :-)

reklama
Do góry