C
cobra18
Gość
nie podobaly mi sie kuby wloski - dlugie z tylu glowy,wchodzily na uszka,to wzielam maszynke i rach ciach na jedna dlugosc ;]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze,ze nie jechalas..bylo zimno jak ch.. kuba po 30min byl caly zimny i smarkal..ale gofra zjadlzdec - moja w dzień mleko czasem od rana, przed zaśnięciem tylko woła, potem po kąpaniu ok 19:30-20:00 dostaje mm, a w nocy ok 2xcycek.
co do nocnika-hahaha do zabawy ok, ale jak posadzę ją to aaaaa ryk...
Kasiek1983 - to moja soczków nie chce.....tylko cherbatki i to tylko koperkowa albo rumiankowa...
cobra - my też dziś chcieliśmy jechać na magnolie do Kórnika!! ale pogoda nas wystraszyła.... pojechaliśmy po Pzń do mojego kuzyna, zobaczyć ich małą Zosieńkę 2mc, a potem do siostry...
kasiaj- będzie dobrze! Mały jest pewnie zdrów jak rybcia!
sylwusiak - ja też muszę się rozejrzeć za fotelikiem na rower.
w niedzielę byliśmy na cały dzień nad jeziorkiem w Skorzęcinie - ale było super! uwielbiam to miejsce, zwłaszcza,że tam przeżyłam bardzo przyjemnie czas za panny
a teraz powiem wam najważniejsze!całe dwa tyg męczyłam teścia,żeby się zgodził aby wypuścić wodę ze stawku na trawniku i zrobić tam Jagodzie piaskownice! nie chciał za nic się zgodzić, wstaję w niedzielę, a on osobiście wyciągnął korek i spóścił wode! nie wiem czy mu się przyśniło,że ona tam wpadła czy co, ale najważniejsze że podziałało
a ja ciagle sie wzbraniam przed podcieciem grzywki bo mi babcia nagadala ze do pierwszych urodzin nie wolnonie podobaly mi sie kuby wloski - dlugie z tylu glowy,wchodzily na uszka,to wzielam maszynke i rach ciach na jedna dlugosc ;]
foteliki rowerowe to chyba Koriander znaMacie może doświadczenia z fotelikami rowerowymi? możecie mi coś polecić?
Trzymam kciuki za dziewczyny na diecie!