reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiu- będę o Was myśleć jutro. Mam nadzieje ze sytuacja szybko się wyjaśni i diagnoza bedzie taka ze widocznie taka Filipa "uroda". Przytulam kochana i bądz dobrej myśli!

reklama
Karolince i Natalci
samych radości, uśmiechu
słoneczka każdego dnia
oraz spełnienia wszelkich najskrytszych marzeń....

kasiaj- ja wierzę że będzie dobrze....Jutro myslami i serduchem z Wami jestem.....Zobaczysz będzie dobrze dzielna, wspaniała mamo!!!!!!

korinader, zyrraffka - powodzenia w wieczornym usypianiu

kasiaj
- myślami jestem jutro z wami:tak:, na pewno więcej się dowiecie o zdrowiu Fifiego, będzie dobrze! Przytulam

KasiaJ- Kochana myślami jestem z Wami!!!!! Trzymaj się Kochana A my bedziemy trzymac kciuki za Was. Na pewno okaże się że to tylko przejściowe i są to efekty po przebytej chorobie!!!!!!
Zyrafka- Kciukasy trzymam!!!!!
Kolenderko- Za Was też!!! Na pewno świetnie dacie sobie radę!!!!:)
My po wizycie , niezwykle udanej!!!! Jasiek zachwycony kolegą:) Kolega po 10 minutach wzajemnej obserwacji rzucił się na Jasia jak mały zapaśnik, przewrócił się na niego i zaczął całować:) Jasiek w szoku... :) Fajnie się bawili A i zobaczyłam cos niesamowitego !!! Jak 11 miesięczne dziecko pięknie tyłem schodzi ze schodów i wchodzi spowrotem:) Jasiek jak tylko weszli na górę w swoim kojcu zaczął chodzić , obracać się bez upadku, tak jakby chciał powiedzieć "zobacz umiem chodzić":):) Super wizyta bardzo się cieszę że przyjechali:)

koriander co Ci tak śmierdzi????

kasiaj jestem jutro myślami z wami i mam nadzieję na dobre wiadomości!!! Trzymajcie się jakoś jutro!!

U nas mała już śpi od godziny, bo w dzień spała tylko jeden raz po godzince i straszna maruda z niej już była. Ostatnio cały czas ją tatuś usypia, bo z mamą to ona chce się bawić;)

Ostatnia edycja:
ja tak na momencik
z życzeniami dla Karolinki i Natalci słoneczka rośnij duże i zawsze uśmiechnięte, by dawać jak najwięcej radości rodzicom

koriander, zyraffka
powodzenia w usypianiu,
kasiaj. kochana ja już dziś dużo o Was myśle, jutro napewno będę trzymac kciuki za Filipka, za Ciebie, juz wystarczy tego chorowania, teraz niech go dokładnie przebadają i stwierdzą że to tylko jakis "drobiazg", a Fifi szybciutko niech wraca do domku
dużo siły i cierpliwości dla Ciebie

przepraszam że reszcie nie odpiszę
jak miałam dziś większą chwilkę na BB to coś nam forum wariowało, nadrobie jutro ;)

reklama
WITAJCIE POWEEKWNDOWO!
za chwilkę postaram się podczytać co tam u Was się dzieje! ale najważniejsze! Dla niedzielnych, wczorajszych i dzisiejszych solenizantów, czyli Filipowi i Zuzi, Jasiowi, Oskarkowi oraz Kamilkowi, no i Karolince i Natalci najjpiękniejszego i najwszapanialszego!

Do góry