reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

O jej... dziś 5 stopni... brrrr... masakra

Wpadłam życzyć wszystkiego najlepszego naszym dzisiejszym solenizantkom Natalce i Karolince!!! ;)

Miłego dnia!!!

reklama
też Wam się coś dziwneeego zrobiło z forum??? Właśnie dziś kiedy mam dla Was czas :-( Ciekawe, czy to się w ogóle wyśle....

Bo padnę- Gosia właśnie wpadła w entuzjastyczny zachwyt nad muchą :-)Lata tu taka jedna upierdliwie, a Gosiak śledzi ją wzrokiem, gada do niej i zanosi się ze śmiechu:-):-)

Własnie zjadłam dukanowski rosołek- pychotka :-)

kajdusia musi wyglądać to przekomicznie:-D:-D

CO do wiosny zimą to u nas za oknem tak:

DSC03134.jpg

Ale pogoda masakryczna :/
Ale nie ma tego złego bo przynajmniej was trochę poczytam :p
Ostatnio mało czasu mam na siedzenie na necie. Jak ładna pogoda to wybywamy na spacerki a jak mąż w domku to zazwyczaj spotykamy się z kuzynostwem, znajomymi lub sąsiadami i grillujemy :)
Dzisiaj pogoda nie rozpieszcza i sennie strasznie mam nadzieję że tak jak prognoza była to od jutra słoneczko będzie :)

Chciałabym życzyć wszystkim miesięczniakom sto latek :)

kajdusia jak ta dieta Dukana? sprawdza się?? masz jakieś fajne przepisy??
mój mąż wczoraj wrócił z pracy z wydrukowaną książką Dukana i oznajmił że przechodzi na dietę Dukana :szok: niestety ja z nim nie będę na diecie bo ja w przeciwieństwie do niego muszę trochę przytyć no ale chcę go trochę wspierać i gotować obiady "dukanowskie"

Czy Wasze dzieci siedzą juz na nocniku?? natan nawet nie ma jeszcze nocnika i muszę się zmobilizować i na dniach kupić

Ostatnia edycja:
reklama
kajdusia jak ta dieta Dukana? sprawdza się?? masz jakieś fajne przepisy??
mój mąż wczoraj wrócił z pracy z wydrukowaną książką Dukana i oznajmił że przechodzi na dietę Dukana :szok: niestety ja z nim nie będę na diecie bo ja w przeciwieństwie do niego muszę trochę przytyć no ale chcę go trochę wspierać i gotować obiady "dukanowskie"

Od wczoraj na razie starcza mi pomysłów, żeby samej coś ciekawego stworzyć, ale mam ściągniętą ksiązkę z przepisami, chcesz? W sumie najbardziej doświadczonym ekspertem w sprawie dukana jest chyba gosiagro

Do góry